ORTALAMA 25.30 DAN DELTA YATIRIM 8300 LOT ALDI hiç satmadan..Adama bak en alt seviyeden almış oldu.Süper bir kazanç.Bakalım devamı gelecek mi yoksa %2-%3 kazanç la geri mi satacak.
Printable View
ORTALAMA 25.30 DAN DELTA YATIRIM 8300 LOT ALDI hiç satmadan..Adama bak en alt seviyeden almış oldu.Süper bir kazanç.Bakalım devamı gelecek mi yoksa %2-%3 kazanç la geri mi satacak.
2000 geri sattı delta kalan 6700 lot
Net kalan 5600 lot delta nın
Sizin dediğiniz de doğru adam ın cebinde 250 bin tl var.Bir alıyor bir satıyor.İş iyice sarmala girdi.Gedik ve Tacirler almadan bizim işimiz zor.Al birini vur ötekini.Eskiden işyatırım yapıyordu şimdide başka maskotlar üredi.Durum iç açici değil maalesef.
25 in altına da geldi. Endeks de kötü. Bu aralar çok bir şey beklememek lazım. Genele yayıldı düşüş. Bunun sıkışacak köşesi de yok her yeri yuvarlak...ytd
Takaslarda sadece 101 lotu olan delta menkul dün neden hisseye girdi 5600 lot ve bugün 4500 lot neden çıktı
Bu kagit kisisel kanaatim 5 lirayi gorur onumuzdeki 3 yil ekonomi nanay gibi gozukuyor.....ben battim allah yardimciniz olsun