Böyle bir vizyon sahibi değiller. Kayserili mantığı ben kazanayım kimse kazanmasın. Kocaer, Yükselen Çelik , Ereğli de olumlu haberler pompalanıyor.Alıntı:
Azıcık Eregl'ye eşlik etse 13'lerde olurdu ama nerdee, endeks 9 bin, Cemts hala 12'lerde.
Yükselen Çelik diye bir şirket var, kar falan çok az, Cemts ile kıyazlanamaz bir şirket ama sürekli faaliyetlerle ilgili TV kanalarında bilgi veriyor, şu anda BloombergHT de konuşuyor, Cemts yönetimi neden böyle bir sunum yapmaz, faaliyetlerle ilgili Kap göndermez, Mercedes ve MAN ile çalışıyor, ayıp yahu.
Bizimki haber olduğunda ise ya üretim durdurur ya da işler azaldı faaliyete ara veriyorum diye haber verir. Bu şirketteki olumlu haberler başka bir hisse de olsa fiyatı fezaya çıkarırlardı. Uzun zamandır borsadayım işler azaldı üretim durduruyoruz diye saçma sapan haber veren ve bunu ardı sıra yapan başka şirket görmedim. Adamlar çatı GES yapıyor lütfedip 6 ay sonra KAP atıyorlar. Gecikme nedeni ise yatırımcılarımız etkilenmesinmiş.! Bucim de aynı senaryo mevcut. Yenileme yapacağız ama yenileyecek şirket kaçtı, yeniden yenilenmek için anlaştık. Yenileme süresi uzadı. Aynı hikayeler orada da var. Tahtacı ve şirket yönetiminin tek felsefesi var sadece biz kazanalım. Madem öyle çık kottan sadece sen kazan. Bucim ve Cemtaş da yıllardır aynı oyun. Ucuz göster millet gelsin sattığını geri alana kadar fiyatı aşağı baskıla. O yüzden bu yapılanları şikayet ettik ama görmüyorlar, göremiyorlar, görmek istemiyorlar arasında bir yerlerdeler.