Etkilemez.
Printable View
Arkadaşlar ağırlıklı olarak banka taşıyan bildiğiniz hangi fonlar var acaba? Yardımcı olursanız sevinirim.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
7.42 dun kacti dusus nekadar acaba
Yazabilirmisiniz
ASUS_X007D cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yf de 7.42 anlik -018 dusismu
ASUS_X007D cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
tabiki kimse garanti veremez haklısınız.. ben de araştırmalarımı yapıyorum.. aksilik olmazsa haziran sonuna doğru nakit elime geçecek inş.. o zamana kadar araştırmaya devam edecem... al-sat yapmayı düşünmüyorum... o zaman ben not aldıklarımı yazayım ..foruma ilk girdiğimde herkes 3 harfli şeyler yazıyor bunlar ney diyordum :) şimdi ben de öyle yazayım ... biraz ppf ve altın fonu ... sonrasında YOT-YAY-YAC-TTA-IPV-TI6-TDG-TCA-GMA-TE3-EIB-EIC-SUA-SUC.... bunların içeriklerini tam incelemedim ama performans ve risk düzeyleri sonucunda bunların notlarını aldım.. içerikleri farklı olanlardan risk seviyelerine göre 5 - 6 tanesinden sepet yapacam inş. dediğim gibi beklentim %15 - 25 arası ... umarım yanılmam ... yatırım tavsiyesi değildir...eklemek isteğiniz fonlar varsa araştıracağım...
ADP ve TAU
Bist duzeltme yapmadan yabanci girisi hatiri seviyelere gelmeden girmeniz tavsiye edilmez su an ucuz gorunsunse de dustugu yerde hala patinaj cekiyor bu fonlar gecen haftalarda bankalarin not gorunumlerini dusurdu finans kuruluslari
SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi