Niye tanık olmadığınız bir olay hakkında ahkam kesiyorsunuz o halde veya başka bir deyimlen maydanoz oluyorsunuz da denebilir.
Antibiyotiğin fiyatını verdim, onlan başlayabilirsiniz mesela.
Printable View
Ilgilenenler icin.
https://www.burcon.ca/products/peazazz/
Şimdi bu tatsız sağlık olayında ilk özel hastanede gastro uzmanı baktığı zaman pankreas kanalı tıkalı bu ankarada açılır derken muhtemelen kanseri görmüş olmalı.Çünkü ankarada yapılan tetkiklerde her yerde metastas varmış bunu ilk özel hastanedeki doktorun görmemesi imkansıza yakın.Ankaraya gönderirken bu hastalığın tedavisi olmadığı en uzun ömrün bu hastalıkta 6 ay olduğu,safra kanalının açılmasının sadece hastayı rahatlatacağı hastanın ölümünün mutlak olduğunu söylemesi lazımdı.Hastaya değilse de aileye söylenmeli umudun sıfıra yakın olduğu açıklanmalıydı.Neden yapılmamış anlamadım.Bu olayın sağlık sistemi ile alakasını çözemedim,gereken şeyler yapılmış,ercp için öne alınabilmesi fidanla falan olmuş o kısım yanlış tabi ama ercp için ankarada başka hastanede yer bulunabilirdi,fidan işi şart değildi.Sonuç ise dünyanın her yerinde bu hastalık için aynı olurdu.Doktorların tavırları konusunda ise doktorlar bizim toplumumuzun aynısı biz neysek doktorlarımız da o ,savcılarımız hakimlerimiz polislerimiz ne kadar kibarsa doktorlarımız da o kadar kibar.Savcıları hakimleri polisleri,dövmek eleştirmek,aşağılamak sakıncalı olduğundan güce karşı tavır koymakta zorlandığımız için kolay av olan doktorları millet dövüyor aşağılıyor falan.Kişisel kabalıkları ,saçmalıkları,haksızlıkları hele de sağlıkta hoşgörmem mümkün değil ama hastalardan korktuğu ürktüğü için mesleği bırakan bir hekim olarak işin diğer yönleri de var yazamadan duramadım.
diğer meslek zihniyetlerine göre doktorlar çağın gereklerine en adepte grup.
diğerleri yüzyılın başında
Bu arada doktor maaşları çıplak emekliliğe yansıyan maaş olarak bekçi maaşı ile aynıdır.Üç beş sabit döner ve performans eklenir ama öyle çok da bir şey genelde eklenmez.Bu pandemi bitmedi, baya ölen sağlık personeli var.Doktorları sağlık sistemini eleştirmeyi salgın sonrasına bırakın derim.Şu ara allah korusun coronaya bir yakalansanız allah ile aranızda sağlık personeli dışında kimse olmayacak.Malum ölümcül bir bulaşıcı hastalık, eşiniz,çocuğunuz ,anneniz babanız yanınıza giremeyecek bu insanlar girmek zorunda,morallerini bozmamak gerek.Bakın bunu doktor hatalarının, kibrinin, saygısızlıklarının ve hatta bazen art niyetlerinin farkında olan sistemin dışına çıkmak zorunda kalan biri olarak yazıyorum.Bu konuları kapatalım cidden hiç zamanı değil.
Sade devlette tek bir Doktor maaşı ile İstanbul da en lüks semtte müstakil cadde üstü Köşk en göZde güneyde tatil yöresinde denize sıfır villa alabiliyorlarmış hekimler .
Birde özelde çalıştığını düşünün bu kişilerin
Sonuçta bu denli talep olduğu için çok fazla fakülte ve kontenjan bölüm açıldı ama yeterli
Donanımda olmayanda olabilmesi sağlandı bu da kaliteyi düşürdü her branşta her meslekte olduğu gibi
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi