Sayin DAMLA, sizin en kisa surede borsayi birakmanizi temenni ediyorum.
Yazdiklariniz arasinda mantikli bir iliski bulunmamaktadir.
Bol kazanclar dilerim.
YTD.
Printable View
İşlem hacmindeki daralma “acaba birileri bedelsiz bölünme haberi mi aldı” diye düşündürmüyor değil.
Arkadaşlar tahta bir müddet kapalı dursa hiç fena olmuyacak gibi duruyor ... Kağıt 27.5 dan işlem görürken,saniyeler içersinde 26 dan 19000 lot işlem görüp mal 16000 lota yakını,meksa tarafından karşılanıyor ... Aradan 3-4 işlem günü geçip 26 noktası kademede 60 lotla kırılıp dün en iyi satıcı 700 lotla 25 e değiyor ... Dün 25 den 1500 lot karşılayan gedik, en iyi alıcının,300 lot olduğu bi günde malı yüzde 1 yukarıdan çıkmaya çalışıp 26 dan 200 lot mallanan bıyıklı meri pasifdeki 20-30 lotlara serbest satış yapıyor ... İlk 5 deki en iyi satıcı şeker yatırımdaki 70 lotla satış yapıp yövmiyesini doğrultuyor ... Piyasa yapıcılığının olmadığı bi yerde müzayedede kalması bile akla zarar ... Bütün bu gelişmelere rağmen damla adlı üyenin halen oluşturduğu büyük beklentiyle ayakda kalması takdire şayandır ...Ne yazdığı önemli değil bence , umudunun olması önemli ...
İkna edeceğim bir durum yok. Zaten yorumumun sonuna YTD koydum. Nibasın yandaş hissesi cemasta operasyon yapıp malı toplayıp nibas ı tavan tavan götürüp cemas a da girecekler diye alan ky e malı kitlediler ve hisse ky e geçti. Bu gibi bir durum olabilir. Bu benim düşüncem tabi beni bağlar. Hisse fiyatı 26 da yorumladım!