10,66 tl ye kadar direnç yok ....yatırım tavsiyesi değildir..
Printable View
10,66 tl ye kadar direnç yok ....yatırım tavsiyesi değildir..
kerevitaşın %10 u 400 trilyon yapar......bu ufuğun.....düşünsenize sadece 20 trilyonluk gıdalar bile 10 tl.fiyatlarda şimdi daha açıklayıcı oldu sanırım niçin EKİZ gibi ve çook ucuz diye......neyse bu son yazım artık yazmayacağım ...anca bu kadar açık anlatılır kağıtlar neden toplu....asla yatırım tavsiyesi değildir bu ....borsa.....bir vürüs neler yapar gördük o yüzden ...hiçbirşey garanti değildir...bu yüzden asla yatırım tavsiyesi değildir....sonnn..KENT GIDADA TOPLANMIŞ TI ..BAKIN TAKASLARA 10 KAT GİTTİ..HSBC KAZANDI...
2007 deki düşüş trendinin kırılması için 12 tl.nin üzerine atması gerekir....ondan sonrası ......mikkemmel....yatırım tavsiyesi değildir...
A1capital tahtayı domine etmeye çalışıyor
kağıt 15 yıldır sürünüyor ederinin 50 kat aşağısında bu zamana kadar piyasa oyuncuları bu kadar ucuz ve ülkerin kağıdının nasıl farkına varamadılar hayret doğrusu....bide spk yazı gönderiyor kamuya açıklanmamış durum mu var diye sanki bilmiyorlar kağıdın ne kadar çöp olduğunu ..kim takar kiii ederine kadar engelsiz yoluna devam edecektir...yatırım tavsiyesi değildir...
şirketin şu an piyasa değeri kaç farkın da mısın haaaa bana göre şirket değerli ama 4 milyar tl de etmez
milleti yanlış yönlendirme bana göre pahalı diyerek ......yatırım tavsiyesi değil..diyoruz......10 senedir bu kağıtta bu fiyatlardan bekleyenler var...sadece %10 kerevitaş 500 trilyon eder.........neyse kendine iyi bak hoşçakal ..hiçbir yazım yatırım tavsiyesi değildir.beni tanımıyorsunuz bile....
Rixososu unutmamak gerek.
arkadaşlar ben bu KORKUTMA hareketleriNİ EKİZDEN KENTTEN TUKAŞTAN biliyorum.....o yüzden içim rahat....ayces kadar degerli rixos ayces milyarları buldu...boşuna demiyorum 50 kat aşağıda diye ....ben şuan ki bistteki şirketlerin mevcut piyasa değerine göre UFUĞUN Olması gereken fiyatı söylüyorum....abartmıyorum bakın inceleyin haklı olduğumu göreceksiniz...kim satarsa satsın ben almaya devam edeceğim...sadece şahsi fikrimdir...kimseyi bağlamaz...
borsa hikayeleri (uydurmaları)
*yabancıya satılacakmış
*kasası para dolu
*düşeni kırdı
*patron sattı yoksa yükselecekti
*tam dediğimiz yerden döndü
*evladiyelik tutarım
*galip yapıyormuş
*tavan tavan gidecek
*çok fazla açıkçı var yoksa tavan olur
*düştükçe alıyorum
Kamuyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) yapılan açıklamada, şöyle denildi:
''Göcek Mahallesi Sahil yolu Caddesi Göcek beldesi Fethiye-Muğla adresinde mukim Rixos Premium Göcek unvanlı tesisin işletmecisi Fine Otel Turizm İşletmecilik A.Ş ile şirketimiz arasında akdedilen kira sözleşmesi aşağıdaki şekilde tadil edilmiştir. Ek protokol ile covid etkisinin turizm gelirlerinde yaratmış olduğu negatif etkiden dolayı, işletmeci tarafından şirketimize ödenecek olan 01.01.2020 - 31.12.2020 tarihleri arası kira bedelinin yalnızca hasılat kira bedeli olarak ödenmesine, hasılat kira bedelinin ise Rixos Premium Göcek unvanlı tesisin 01.01.2020 - 31.12.2020 tarihleri arası yıllık cirosunun yüzde 20'si olmasına karar verilmiştir.''
Sayın egecballh tamamen iyi niyetli olduğunuza inanıyorum. Ancak buradakilerin neredeyse tamamı 10 yıldır bu hissede olan insanlar yani hem hisseyi hemde patronu çok iyi tanıyoruz. Eğer elinizde kesin bir bilgi yoksa bu kadar idaali söylemlerde bulunmayın vebali var.
3 haneli demek 5 milyar TL civarına tekabül ediyor. Bu iyi niyetten ziyade eldeki malı satma derdi olabilir
[QUOTE=kaunnas;4624880]3 haneli demek 5 milyar TL civarına tekabül ediyor. Bu iyi niyetten ziyade eldeki malı satma derdi olabilir[/QUO
yaa 3 lü rakamlara 5 milyar olması için daha 20 kat gitmesi lazım neden satayım salk mıyım ben şuan hisse 351 milyo sadece ..benim anlamadığım sen neden pahalı göstermeye çalışıyorsun muhtemelen ucuzdan patrona mal toplatıyorsun hala....defalarca yazdık açıklayıcı olarak bistte göre süründüğünü ve 10 yıl madem burdasınızbunu en iyi siz biliyor olmalısınız ne kadar ucuz olduğunu ..buralardan satayımda 10 kat 5 kat çıkmış kağıtlarımı alayım?? 1 trilyonluk kağıtlar 100 milyondan işlem görüyor...senin amacını anlamadım gerçekten speğin adamımısın sen yapma bu kağıt tavan atarken mal yok diye kafayı yedi millet..neyse banane yaa dahada yazmam ...hepinize bol kazançlar kannas...yatırım tavsiyesi değil sohbet sadece...
taban olsa da rahatlasak
Hissenin ucuzluğu yeni değil ama hareket yeni ve hisse ucuz diye 10küsur yıldır millet burada. Muhendis34'ün dediği gibi, kesin bilgi yoksa pembe tablo çizmek yanlış yönlendirebilir. Bu fiyatlardan alıp bir 10 yıl da başkası taşımasın diyor herkes...
Sayın egecbalih hepimiz kaunnası tanırız oda bizim gibi bu hissenin hamalı ona spegin adamımisin demek haksızlık.
teşekkür ederim hisseyi en iyi tanıyanlardan biriyimdir dikkatli olmak gerekli sadece
hayalleri alt üst eden bir şirkettir murat ülker istemezse asla fırsat vermez
Kaç gündür satan akyatirim tekrar almış bugün yarına olumlu yansıması olabilir.
Endeks su koyvermeseydi bana göre bugün tavana yakın kapatırdı. Ama yinede sağlam durdu .
gazı tükendi mi acaba nedir ?
Nice mutlu bayramlara ortaklar.
ufuk ta akyatırım almaya devam ediyor ....hisse bırakmadılar piyasada....loo...ytd..