tesşekürler .. haziran ayı kritik olacak bilancoyu ben de cok merak ediyorum..
tapu bu hafta gelirse + yeni degerleme hazirana yetişir belki ..
Printable View
anlık 6.98 eşleşiyor eşleşme fotolarını almaya devam hapis cezası almadan bu hisseye bulaşan düzenbazlar akıllanmayacak belli oluyor
anlık 7.70e çekti.....
Gıda sektör pd/dd ortalama 2.20
Özs.Karlılığı: -0,02
PD/DD: -1,50
Cari oran: 0,43
Lik.Oranı: 0,33
Brüt Kar Marjı: %31
Borçlanma oranı: -1,6
UVB/Top.Borç: %26
PD/DD: 0 gelmesi bile fiyatı 20 lere çekmesi demek!!!!!
Sizce bilanço ne zaman gelir ve beklentileriniz?
Geçen yıl mayıs ilk haftası gelmişti.
9 Haziran
Mi A2 Lite cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Özsermayesi şuan -274 nerden +1milyar özsermaye buldun bi yanıltan varsa o da sensin izmirli
Azizim -274 özsermayesini 8 civarı fiyatlayan piyasa +olan veyahut 200 milyon olan özsermayeyi yıllık 450 milyon kâr üreten bir firmayı kaç tl fiyatlar gıda şirketleri PD/DD si 2.20 dedim matematik yapın diyorum birde borsa her zaman geleceği fiyatlar gerçekleri satar.Koskoca ilaç endüstirisinin mimarı deva 3 aylık ta 160 milyon kâr yazdı birde dardanel bilançosuna bakalım %45 kapasite ile bu kârı ürettiğinide unutmayalım borsada %30 civarı kâr marjı ile çalışan şirket sayısı bir elin parmaklarını geçmez
Hele şu tapu işi bir bitsin bakalım o zaman aracı kurum ve portföy yönetim şirketleri ardı ardına dardanel beklenti ve hedef fiyat açıklamalarını göreceğiz ALLAH nasip ederse..
Sayın orta537 aklımızla alay etmene gerek yok. Şu an bambaşka bir yazı yazmışsın. Konumuzun bu yazdığınla ne alakası var. Hesabı yanlış yapmışsın hem de öyle böyle bir yanlış değil.
Yok Deva'ymış yok şu kadar kar marjıymış konuyla ne ilgisi var? Gıda PD/DD ortalaması 2.20 ise Dardanel'in ona ulaşması için fiyatın artması değil özsermayenin 185 milyon artıya geçmesi lazım.
Biz Dardanel artar azalır diye birşey mi söyledik?
Doğru aklınla alay ediyorum 12.ayda görüşürüz 😂😃😎
Dostum borsa hakikaten sana göre değil. Belki iyi niyetle yazıyorsun ama bilgi yok. İlk olarak ben özsermaye +1 milyar demedim +1 milyar olduğunu varsayalım dedim anlayabilmen açısından. Şimdi PP/DD nasıl hesaplanır.
PP/DD= Hisse fiyatı X Ödenmiş Sermaye / Özsermaye
= 7,76 X 53,3 milyon / 1 milyar
= 0,41
Daha anlaşılır nasıl anlatabilirim bilemedim yani + 1 milyar özsermaye olduğunda ve PD/DD 2,2 olduğunu hesaplarsak 41 lira gibi bir fiyat çıkar karşımıza
Bu arada şunu belirtmek isterim ki benim değer olarak baz aldığım hisse dardanele en yakın bulduğum KERVT dir. Onunda bugün itibarı ile PP/DD=3,41 F/K= 21,36 dır
Yanılıyorsun azizim 40 'ın üstündeyim 18 yıldır da sermaye piyasalarında işlem yaparım 😀😉
Gerçekten yanılmışım 😀😀 baktım yeni üye görünüyorsunuz bir de farklı bir bakış açınız var( matematik benim gibi biraz zayıf sanırım 😂😂) dedim herhalde borsaya yeni giren bir arkadaş .
İnşallah bu gemiden furtinalarda sağ çıkarsak dediğiniz gibi yıl sonunda tüm ortaklar kazanır.
Yatırım tavsiyesi değildir.
İnşallah beklentim yaşımı 2 ile çarpıp çıkan sonuçta dardanelimi yeni sahibine teslim etmek 😂😀😉😎
ha böyle hedef fiyat verip atıp tutarken dikkat edin spk forumlarıda inceliyor.. 40 tl dardanel 2 milyar tl piyasa değeri yapar ayıptır..
Hadi gözümüz aydın tapu işi bitti.En kritik eşik aşıldı 😅😂
Özel Durum Açıklaması (Genel)
İlgili Şirketler
[]
İlgili Fonlar
[]
Özel Durum Açıklaması (Genel)
Yapılan Açıklama Güncelleme mi?
Hayır (No)
Yapılan Açıklama Düzeltme mi?
Hayır (No)
Konuya İlişkin Daha Önce Yapılan Açıklamanın Tarihi
31.03.2020 - 01.04.2020 - 20.04.2020 - 30.04.2020
Yapılan Açıklama Ertelenmiş Bir Açıklama mı?
Hayır (No)
Bildirim İçeriği
Açıklamalar
İlgili açıklamalarımıza konu gayrimenkullerin tapu devir işlemleri tamamlanmıştır.
Tüm ortaklara hayırlı olsun 😊
Önce terbiyeni takın ve tanımadığın insanlar hakkında ileri geri atıp tutma. Piyasada bistte dardanel hariç ton balığı satan tek firma kervt. Bu belki Satışlarının ciddi bir bölümünü kapsamıyor ama dardanele en yakın firma kervt ve bu benim kıyaslamam sen istersen tukaş, avod yada tatgd ile kıyaslayabilirsin :ok:
Sn. Ümit , sn. Volkan in buradaki yorumlarının büyük çoğunluğu teknik analize dayanır. Sizin gibi kıdemli bir üyenin Dardanel sayfa geçmişini okumadan ithamda bulunmansini anlayamadım. Herhalde canınız sıkıldı bir yorumda buraya yazayım dediniz.
Sn. Nezihi teveccüh gösterdiniz 😊 çok teşekkürler. Ben de sizin gibi buradaki tüm ortaklar gibi fırsat oldukça yazıyorum. Sizlerden bir şeyler öğrenmeye çalışıyorum. Herkesin tecrübesi bilgi birikimi farklı oluyor.
Bilgiler paylaştıkça daha anlamlı oluyor diye düşünüyorum. Tekrar güzel dilekleriniz için teşekkür ederim.
7.73 eşleşmeler
Piyasası Kurulu'nun VII-128.1 sayılı "Pay Tebliği"'nin 15'nci maddesi gereğince, pay senetleri Borsada işlem gören ortaklıkların Kurul kaydında olan ancak Borsada işlem görmeyen statüde pay senetlerinin Borsada satışa konu edilebilmesi amacıyla Merkezi Kayıt Kuruluşu'na yapılan başvurulara ait bilgiler aşağıda yer almaktadır.
Borsa Kodu
Sıra No
Satışa Konu Pay Ünvanı
Grubu
Yatırımcının Adı-Soyadı Ünvanı
Nominal Tutar (TL)*
Tsp İşlemi **
Satış Kısıtı **
DARDL
1
DARDANEL ÖNENTAŞ GIDA SANAYİ A.Ş.
E
ALİ SIRLI
40.000,000
ISKUR
2
TÜRKİYE İŞ BANKASI A.Ş. KURUCU
E
ALİ SIRLI
2,000
SERVE
3
SERVE FİLM PRODÜKSİYON EĞLENCE A.Ş.
E
ALİ SIRLI
150.000,000
(*) Nominal Tutar(TL): Bakiye alanlarında binlik ayracı olarak nokta (.), küsürat ayracı olarak ise virgül (,) kullanılmaktadır.
(**) İlgili veriler üye bildirimi doğrultusunda yayınlanmaktadır. Borsa tarafından satış işleminin Toptan Alış Satış İşlemi olarak (TAS) yapılacağı duyurulduktan sonra TAS işlem tarihinde paylar borsada işlem gören tipe dönüştürülecek olup, aksi taktirde
DÖNÜSEN
PAY SENEDI
DARDANEL ÖNENTAS GIDA SANAYI A.S.
TRADARDL91A3
DARDL
E
356.000,000
TL. Nom
BORSADA ISLEM GÖRMEYEN TIPE DÖNÜSEN
(*) Değer : Miktar alanlarında binlik ayracı olarak nokta (.), küsürat ayracı olarak (,) virgül kullanılmaktadır.
bilanço geldi bakamadım ama bilginize
64 milyon kar gelmiş. Ben finansal giderlerden dolayı karın çok düşük geleceğini düşünüyordum ama 57 milyon kredi finansman geliri yüksek kar getirmesine neden olmuş. Bu kredi finansman geliri nasıl oluşmuş onu anlamadım.