Dördüncü 3 aylık ta kar şimdi bildirilenin yarısı olduğu için bu durumun satıldığını düşünüyor ve bir düşüş beklemiyorum...ancak 2019 bütününde 2018 in kar rakamının yarısına bile ulaşamayız gibi duruyor.
Printable View
Dördüncü 3 aylık ta kar şimdi bildirilenin yarısı olduğu için bu durumun satıldığını düşünüyor ve bir düşüş beklemiyorum...ancak 2019 bütününde 2018 in kar rakamının yarısına bile ulaşamayız gibi duruyor.
hisse inşaat sektöründeki kirizden etkilenmiş an itibariyle düşüş % 7,43
Egser=3.10 nedir ya? resmen ölü soyuculuğuna soyundu....
GTS den etkilenirmi?
Zavallı hisseye bakın. Tam bir aydır tek bir yorum yazılmamış.
Zaten yazacak ne var ki ?
https://i.hizliresim.com/qAPWd5.jpg
8 temmuz 2019
saat 15,40.
Umarım bu bilanço döneminde en azından tahtaya biraz can verecek güzel bir bilanço görürüz
pardon yanlış yere yazmışım
Bu hisseye ne yorum yapilir ki en son yorum yaptigimda 3.90 daydi 3.10_20 e duser dedik daha da altina dusmus bir bakin akfen gyo patronuna hisseme sahip cikicam dedi geri alim acikladi hisse 1.65 ten 2 liraya tavan oldu bu ise bir boka yaramaz asla hissesine sahip cikmaz desteklemez aksine satar hep pecete borsada bosa yer kapliyor kimseye 5 kurus kazandirmaz erzurumlu zengin adnan kucuk yatirimci soyucusudur .
Tekrar yazdigimda 2.40 a inersin ordan alirim cimri adnan hep bana hep bana diyen adnan turkiye nin en zenginlerin den ama borsanin cimrisi adnan 😁
Adnan bakalim nasil boktan bir bilanco gonderip hisseyi 2.40 a cekecek ordan aliriz 😀
Ak yatirim 20 gundur surekli satiyor kimin mali ? Ya emeklilik fonlari ya adnan Spek te adnan olduguna gore boktan bilanco gonderecek hisseyi 2.40 a cekecek soyucu adnan ordan geri toplayacak o alinca bende alirim 😀
Hergun 50_80 000 adet satis yaptilar 10 gun boyunca endeks 105 000 giderken bu yuzden cikamadi virman yapip ekleme yapmislardir satmak icin ...dogalgaz zamlari elektrik zamlari insaat sektorun deki durgunluk buyuk ve kur dususu nedeniyle ihracattan da kazanamamistir buyuk ihtimalle zarar bile aciklar veya bilanco cok dusuk kar gelir hos siz bu adnan i bilmezsiniz 50 milyon kar geldigi zaman bile hisseyi %10 dusurmustur simdi gelecek dandik bilanco ile 2.40 a ceker diye dusunuyorum ordan aliciyim bekleyelim gorelim .
Ayin 30 u veya 1 inde aciklarlardi bilancoyu ayin 8 i oldu bilanco yok
..bilanco ile musteri cekemem bulamam diyen adnan bugun satisa gecmis adnan 2.40 tan aliciyim muthis karlar geldiginde bile %8-15 dusurdun kagidi simdi ya zarar gelecek ya cok az kar ciksan cikardin endeks 105000 ken demek ki duseceksin bu kagidi ezberledik artik olumlu herhaberde asagiya bastigini 2 yildir kar geldikce 5.40 tan itibaren verdikce sattikca sattin sirada 2.40 bekliyoruz :)
Ezberledik artik yine yanilmadik bilanco ile musteri bulamayacam diyen adnan bugunden satmaya basladi bilanco gelince nasil olsa daha fazla asagiya cekecek alicak kereviz varsa verim simdiden bayrami zehir edim diyor kimseye para kazandirmaz bu kagit soyguncunun onde gideni pecete kagidi bekliyoruz 2.40 ve hatta 2 tl :) yorum yapmaya bile degmez 4.80 den beri dusecek dedigimde dustu 2.40 da yazicam tekrar :)
Gecen yil 33 milyon kardan bu yil 6 aylik 8 milyon kara dusurmus artik temettu de hayal gelir artmazken butun giderleri 2 katina cikarmis kar kusa donmus kim ne yapsin bu coplugu ak yatirama ondan sattiriyordu bugunde satti yarin %15 dusurur adnan zaten kar gelsede dusuruyor zarar gelsede duduruyor patron adnan fark etmiyor kucuk yatirimciyi yolmak icin borsaya kote bir pecete kagidi ticareti beceremeyen patron efendi bari borsada milleti yolim da cebim para gorsun diyor bu kagida inananlari herseferinde hayal kirikligina ugratiyor 5.40 dan beri ayni terane 2.40 da cok artik buna alim araligim 1.80_2 araligi olacak :)
EGSER Solo 2019/6 Aylık DÖNEM KARI (ZARARI): 8631533 Yıllık Değ%:-74
Evet usak seramik 3 milyon kardan 10 milyon kara gelmis bu 33 milyon kardan 8 milyon kara gecmis asiri sisurilmis giderlerle kari dusurdukce dusurmus adnan ticaretten anlamiyon nasil olsa borsadan kucuk yatirimcinin parasini aliyorum diyon hadi bakalim %15 dusus yaptirirsin 2 yildir hep aynisini yaptirdigin gibi sonra yavas yavas duserek 1.80 e kadar yolun var oraya indurdigunde aliriz :) 5.40 dan beri ayni terane degismez degismez cunku zihniyet kucuk yatirimciyi yolma zihniyeti.
2.00/2.10 aralığına kadar sarkabilir..
hıııı..enerjiye hergün zam gelirken düşsede alsam diye bekliyorum
http://flashresim.com/upload/MTVkNTI3NjkxN2U1MGM.png
günlük..
düşeni kırdı..onay aldı ve düşüşe başladı..
bana göre göstergeler al vermeden almak risk içerir..
http://flashresim.com/upload/MTVkNTI3NzY4YjkxNDg.png
haftalık..
yatay desdeklerde tutunmak isteyebilir..
http://flashresim.com/upload/MTVkNTI3N2M3ZDM1YjM.png
aylık..
buda benim gerekcem..
2.66 desdeği kırılırda altında kapanışlar olursa
2-2.10 aralığı hiç süpriz olmaz..
tabi bence..
Turkuaz,
28M piyasada hisse var,
13,5M si EMEKLİLİK ve CITI bin elinde
EMEKLİLİK ve CITI son bir yılda mal toplamış
İşlem hacmi 2018 e göre çoook düşmüş.
Sen hala teknik ten bahsediyon.
Sanki kağıt borçlu, zarar ediyor, battı-batacak
neyden bahsedeyim sayın arkadaşım
teknik-temel-spek üçlemesinden birini kullanıyorum..
sen takas kullanıyor olabilirsin..
oda senin tercihin..
unutmaki takasda göz boyama aracıdır..
%80 toplu hisse taban taban düşerken
%15-20 toplu hissenin tavan tavan gittiğinide gördük zamanında..
o nedenle hiç bir şeyi küçümsemeyecek
hiç bir şeyide büyütmeyeceksin..
tabi bence..
Açıkçası cevabınızı anlayamadım. Takasta ak yatırımın satış yaptığına dair bilgiye nereden edindiniz diye merak etmiştim.
Her gün satış yaptılar demişsiniz. Ancak ilk mesajınızın konusu ak yatırım satışıydı. Ak yatırımın satış yaptığına dair bilgi paylaşımı bize daha faydalı olur.
Sektörün durumu, doğal gaz fiyatları ya da adnan konusu dışında daha somut bir şekilde veri destekli olarak bilgi paylaşırsanız seviniriz.
Kimseler yokmu
Bugün bir hareket olurmu acaba
Nerden buldunuz bunu sayin baskent yanlis hisse secimi yapmissinniz sahsi kanatim citi deki o alimlar gercek degil ben yillardir ara sira bunda olurum citi nin alipta hissenin yukseldigini hic gormedim bugun yukselim demis 3.03 te kalmis onu bile becerememis dogalgaza elektrige bu kadar zam varken ve doviz fiyatlari gerilerken bu hisenin yukelmesi bana gore mucize olur zaten yukselemiyor da birde adnan polat faktoru var tabi hissesine sahip cikip geri alim yaptigini borsaya kote olali dan beri sadece 1kez bilirim onu da 5.40 lardan 3 yil once ortklar satmaya basladi ve fiyat buralarda iste sirket hisse geri alimi yapmadan isterse 100 milyon kar etsin buna faydasi yok sahsi fikrimdir tavsiye degil iyi gunler .
Citi gercek yabanci degil biyikli yabanci bu tahta da hep olan sey gercek olsa zaten 250 000 lot alim yapmis olda zaten fiyat 3,50 x lerde olurdu citi ak emeklik bunlar islem yaptigi surece bu kagit ta yukselis mucize otesi soyle bir galip riza mecnur a1 gedik alnus global yuklu alim yapmadikca hissenin yonu bana gore asagi 2.4 seviyesi cunku endeks 84000 kende 2.90 di hala ayni yerde buda dusecegini gossteriyor sahsi kanatimdir tavsiye olamaz arkadaslar iyi gunler
Bugun ku ciliz hareketi yapip niye geri dusmus basinda seramik sektoru rekot ihracat yapti diye haber cikmis ama adnan bu adama para kazandirir mi yukardan vermis yine milletin eline usak sa %6 yukarda devam ediyor endeks 500000 olsa 100 milyon tl kar aciklasa ne ye yarar buna borsada bosa yer kapliyor
Eskiden 50-60 kurus temettu verirdi onu da 15_20 kurusa dusurdu 3 yildir eskiden %30-60 arasi bedelsiz yapardi onu da yapmiyor kac yildir borsada bosa yer kapliyor sun yatirimci ya kazandirdigin yok 3 yildir 5.40 dan beri dusuyorsun tum gyo cimento sirketleri %10_50 arasi yukselis yaptilar sen oldugun yerde kaldin endeks 84000 kende 2.90 din endeks ustune %20 prim yapti sen hala ayni fiyattasin tahta yapicin adam degil ki borsada bosa yer kapliyor sun 3.15 ustune atsan 3.60 a gidersin onu da biliyorum da nerdeee sahsi fikrim 2.40 a geleceksin yatirim tavsiyesi degildir