Gerek yok ben ilettim
SM-A715F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Printable View
Bire birden 250 Kr Info onde
https://i.hizliresim.com/b1rSwH.jpg
brüt saçmalığı olmasa 4 milyarı zorlayacaktık bugün yine. Olsun bu da güzel tesellisi kaldı bize
Gerçekten bu brüt olayı çok etkileyecek aracı kurumları anlaşılan umarım değiştirilir bu saçmalık
100 milyon sermaye ve piyasa değeri 500 milyonu geçerse brütten çıkıyor info diye biliyorum bedelliden sonra olabilir bu
https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...3a5ea34f06.jpg
Saçma sapan pazar değişiklikleri ile hacimleri bitirdiler maalesef.
14:05 itibariyle hacimler
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Az önce borsa İstanbul’un iletişim bölümüne alt pazarda uygulanan daimi brüt takas uygulamasının kaldırılması gerektiğini ifade eden bir şikayet formu gönderdim. Siz de bi 5 dakikanızı ayırıp bu minvalde şikayetinizi dile getirirseniz bu konuda bir sonuç alabilme şansımız artar.
https://www.borsaistanbul.com/tr/sayfa/3/iletisim
Sayın monaroza bu brüt takas uygulaması ınfo hissesi ve bistin belirlediği kriterler doğrultusunda alt katagoride olan hisseler için uygulanıyor.
Bu info müşterilerinin işlem yapmasını kısıtlamaz yani hacim yönünden olumsuzluk oluşturmaz..
Redmi 5 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
FX tarafında karda zararda olan hesap dağılımı açıklanmış.
https://infoyatirim.com/zarar-olasiliginiz/
Zaten günlük al sat yapan info ve diğer aracı kurum müşterileri bundan sonra brüt takasa girmeyen hisselerden işlem yaparlar..
bu sadece infoyu değil tüm aracı kurumların hacimleri de ilk etapta olumsuz etkisi olur..
Ama info hacim olarak yine aracı kurumlar sıralamasında ilk beş içerisinde olursa ben pek olumsuz olarak görmüyorum. Şirket devamlı potansiyel olarak iyi kazanç getirecek yerlerde ofis açmaya yeni yatırımlara devam ediyor. Bedelli süreci var karlar her çeyrek artıyor..
Ben umutluyum.. İnşallah yanılmamda hep beraber iyi kazanç elde ederiz.. Redmi 5 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Hocam bende acizane talebimizi ileten bir yazı yazdim ama bizim yazmamiz ne kadar etkili olur bilemiyorum. Bunu asıl yapması gereken aracı kurumlardır bence.
Brut takasın amacı hisselerde volatiliteyi azaltıp daha dengeli fiyat hareketlerini saglamaktir ama benim takip ettiğim kadarıyla brüt takasa giren hisse bırakın dengelenmeyi daha sert hareketkere maruz kaliyor.
Iste bu durumu aracı kurumların bir araştırma haline getirip ilgili borsa yönetimine iletmeleri gerekiyor. Yani bu brüt takas simdiye kadar kaç hissede uygulanmış ve bu uygulama neticesinde volatilite ne kadar azalmış veya azalmış mı yoksa artmış mı.
Eminim bu araştırmanın sonucu brüt takasın istenilen amaca hizmet etmediği sonucunu ortaya cikaracaktir.
SM-G930F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ne oldu kimse birşey yazmaz oldu..
Herkes terkmi etti.. [emoji2] [emoji1] [emoji28]
1 Info 1.5 ismene kadar devam
Info 2 lira önde
Bu hafta da gelmedi...
Bu bedelli hikayesi baya uzadı..
Artık bu haftada bir ses çıkmadığına göre önümüzdeki hafta ben bu olayın netleşeciğine kesin olarak bakıyorum..
Herkese iyi akşamlar..
Evet ama bedelliden önce silkelemesini yapacak bilmem ama Bedelliye katilacagim çok aksi bı durum olmazsa tabi [emoji16]
Kabak tadı verdi bu spk
Hocam evet bedelli onayı daha gelmedi ama zaten net bir tarih yok ne zaman geleceği belli değil. Ancak syn monaroza nın paylaştığı tahmini komisyon tablosunda 3.çeyrek çok güzel. Ayrıca günlük hacimleride paylaşıyor ve 2 gündür bist pazar payı %5 üzerinde ve dün %5.57 bunlar çok güzel gelişmeler inşallah böyle devam eder. Buradan syn monaroza ya da teşekkür ediyorum çok büyük emek veriyor. Ytd
WAS-LX1A cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yani önümüzdeki perşembe gelmeli artık gelse bir sonraki perşembeye de bölünür zaten tetikte bekliyor sert yukarı yapacak bilançoda bagimsiz
Bugün Mecidiyeköy bürosunun açılış izni gelmiş. Daha yeni etiler bürosu açılmıştı. Bu açılan büroların hacime katkısı oluyor sanırım bugünde bist pazar payı %5 üzerinde. Bakalım Bodrum irtibat bürosunun izni ne zaman gelecek. Şirket büyümeye devam ediyor. Ytd
WAS-LX1A cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ben teşekkür ederim hocam. Sizden devraldım bayrağı. Sizin de en az benim kadar emeğiniz var
Sent from my iPhone using hisse.net mobile app
Sayın clostobar sayın monaroza bizlere güzel güncel bilgiler veriyorsunuz teşekkür ederiz sağ olun var olun. buradan eksik olmayın dilerim.
sayın monaroza, bu güne kadar olan son çeyrek ortalaması brüt takas uygulamalarına rağmen üçüncü çeyreğe göre ne durumda?
ssss
Hocam şu an itibariyle 3ç ortalamalarına göre %10 yukarıda 4ç ortalamaları
https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...9d7eea9db7.jpg
Hedef bilançosu info satışlarının da etkiisiyle roket gelmiş. Görünürde infonun işler de tıkırında pazar payı 5 in altına düşmüyor birkaç gündür. Umarım bizim bilanço da herkesi dumura uğratacak şekilde iyi gelir.
güzel bir gün oldu [emoji846]
Yarın artık bedelli açıklanırsa haftayı en az 15 gibi kapatırız inşallah...
Hay maşallah 15 e bişi kalmadi
spk karari onumuzdeki haftaya kalabilir diye dusunuyorum !
bilanco iyi gelebilir sanirim
Bulten yayinlandi. 3 şirketin sermaye artırımı onaylanmis ama info yok.
SM-G930F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Info dan Sonra başvuru yapan şirketlerin bedellisi onaylandı..
Acaba bizim bilmediğimiz bir sorun mu var bedelli onayı gelmeyecek mi? eğer böyle birşey olursa bu hiç iyi olmaz..
İyi günler ortağı olduğumuz şirketimiz yaklaşık 2 ay önce bedelli sermaye artırımı başvurusu yaptı. Bugün yayınlanan spk bülteninde yine onay çıkmadı..
Bizim şirketin başvurusundan daha sonra bedelli için başvuran şirketlerin başvurusu onaylandığı halde bizim başvuru halen neden onaylanmadı?
Bu bedelli süreci çok uzadı bizim bilmediğimiz olumsuz bir durum mu var?
Süreç ne zaman sonuçlanacak şirketinizin Küçük Yatırımcısı olarak bizi bilgilendirirseniz sevinirim.. Çalışmalarınızda başarılar dilerim..*
Şirkete bu şekilde E-mail attım bakalım cevap gelecek mi...
Gelirse forumdan paylaşırım..
Sizlerde konu ile ilgili şirketten bilgi edinirseniz buradan yayınlarsanız sevinirim..
Bizim izahname değişti onla alakalı olabilir. Katmer gündüz %1 falandı. Birileri SPK’dan haberi almış 300k tavanda bekleyen emirle tavan kapadı katmer.
Sent from my iPhone using hisse.net mobile app