yarin fantastik ve bol hacimli bir kupon hareketi bekliyorum
mg imzali.
bakalim neler olacak. zaten bu vaka sayilari ile rtalb'nin de onunu kapatmanin bir mantigi kalmadi
yatırım tavsiyesi değildir
Printable View
yarin fantastik ve bol hacimli bir kupon hareketi bekliyorum
mg imzali.
bakalim neler olacak. zaten bu vaka sayilari ile rtalb'nin de onunu kapatmanin bir mantigi kalmadi
Rüçhandaki bu hareketi Çarşamba öğleden sonra bekliyordum. Birileri Muratçığımı yukarıdan mal almaya mı zorluyor acaba, hiç sanmam ama burası da piyasa, parayı veren düdüğü çalar.
Senin şu Murat'çığında da ne para varmış birader [emoji3]
Al al bitiremedi!...
SM-M315F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Rüçhan tahtasında son 3 günlük AO: 6.6458
Not alalım.
oraya bir dipnot daha dusuver , ruchan alanlar hisseye cevirip satti en az %70'i bu net gozukuyor
ayrica bunlari hisse tarafinda surekli aldilar. Bunu surekli yazdim burda
simdi kupon ciddi azalmistir. Benzer hareket info tahtasinda yasanmisti.
yarin rtalb de muazzam tavan alici ile birlikte imza bir kupon hareketi olabilir.
izleyecegizyatırım tavsiyesi değildir
ha bi de ortada daha hicbir sey yok bolunmemis fiyatlarla 11.10 lira gibi kabataslak
iluzyona aldanmaya gerek yok
Beni asıl güldüren RTA başlığında bu hareketin artan vaka sayılarıyla ilgili olduğu konusundaki "uzman" görüşleri.:) Okudukça gülüyorum.:) Adamın derdi, burada uygun bir ortalama oluşturup mal kitlemek. Aslında bu sayıların tam da bu günlerde bu derece yüksek olması arayıpta bulamadığı şey. Adam her taraftan ballı, kurban olduğum verdikçe veriyor...:)
ramazanda 21 gun tam kapanma olabilecegi konusu ciddi gundemde oldugu surece guler yatirimi bilemem ama rtalb'de hareketler sert olabilir.
https://www.milliyet.com.tr/galeri/s...var-mi-6476509
ki bu sekilde bu kapanma olmazsa durum.ulkemiz acisindan hos noktalara gitmiyor.
sonucta beklenti alinir gercekler satilir
Bende bunu anlamıyorum kapanma rta için olumsuz değil mi
Sürü bağışıklığı haberlerine dikkat edelim hayek hocam. Muhtemelen bizde de (en geç Mayıs sonu-turizm sezonu bağlantılı) bu haberler gelmeye başlayacak. Olmasa da başlayacak. Anladın sen onu.:he:
https://www.ntv.com.tr/dunya/bilim-i...jkC_yriiLZQTKA
yalniz sn. hissedarxd sen bu guler de bir konuyu muazzam es geciyorsun. o konuyu tam anlayamadin.
o olursa burada alacak hisse bulamazsin
2. 120.000.000 TL kayıtlı sermaye tavanı içerisinde 30.000.000 TL çıkarılmış sermayeli A1 Girişim Sermayesi Yatırım Ortaklığı A.Ş. unvanlı bir girişim sermayesi yatırım ortaklığının kuruluşuna izin verilmesi talebinin olumlu karşılanmasına karar verilmişti
Buranın çilekeşlerine hayırlı olsun
A1 girişim sermayesine onay çıkmış bültende.
Yeni şirket kendi büyüklüğü kadar olmuş..
Bunun faaliyetleri neler olacak tahminler muhtelif
Tez büyüsün halka arz olsun vatan millete hayırlı olsun diyelim
Estağfurullah. Senden başka uzman yok bu alemde...
Sadece ufak bir eleştiri yapmak istiyorum: Murat'çığını olduğundan çok daha güçlü gösteriyorsun. Her taşın altında onun olduğunu, her hareketi onun kontrol ettiğini düşünüyorsun. Ortalıkta 30 milyon RTALB, yaklaşık bir o kadar da GLRYH hissesi var. Bu adamın parası hiç bitmiyor, aldıkça alıyor, sattıkça satıyor... Tabii ki patron olarak en fazla etkisi olan kişi odur; ama tüm iplerin onun elinde olduğunu sanmak çok fazla iddialı.
Unutmayalım, senin Murat'çığın, ilk harekette 4,5 TL'den başlayarak en son 7-8 TL'ler civarında şahsına ait GLRYH hisselerini sattı. Hissenin nereye gittiği malum... Demek ki bazı hareketler onun havsalasının bile üzerinde olabiliyor!..
Bugün A1 Capital ve GLRYH bu yerlere geldiyse, bu çok büyük ölçüde pandemi ortamına ve RTA'nın sağladığı yüksek başarı sayesindedir. Bundan sonra da bu tahtada beklenenin üzerinde bir hareket olacaksa, bu da RTA sayesinde olacaktır. Yani demek istediğim, olsa olsa RTA sayesinde olabilir. RTA'da önemli bir hareket olmazsa, burada da olmaz. Al sana bir uzman görüşü...
Bugünkü hareketin RTA'da başladığı açıkken, sanki GLRYH tahtasındaki hareketlerden dolayı tavan-tavan olduğunu düşünmek de tam bir uzman görüşü.
Ağırlıklı olarak kit ve swab satan bir şirketin, ülkede günlük test sayısı 300 bini aşmışken bundan etkilenmeyeceğini düşünmek başka bir uzmanlık alanı olsa gerek.
Sanki başka hisselerin tahtasında hiç dolap dönmüyormuş gibi, her mesajda dünyanın en korkunç ve acımasız, bir o kadar da kudretli bir patronunun KY'yi ezmek için elinden geleni yaptığını yazıp durmak, hisseyi almak için niyeti olanları da caydırıyor diye düşünüyorum. Bunu daha evvel de defalarca yazmıştım. Bu temelsiz, aşırı ve saplantılı tutum hepimize zarar veriyor. Burası uzman görüşü değil. Basit, varlığını bilen ama allengirli işlerden çok fazla anlamayan, her türlü entrikaya rağmen temelde iyi bir şeyler varsa eninde sonunda hak ettiği yere geleceğine inanan bir KY görüşü.
Demekki GLRYH'leri satıp RTALB almış. Bunu anladım da niye bu kadar uzattın onu anlamadım.:)
Önemli bir noktaya değindiniz. Borsada İşlem gören Girişim Sermayesi Yatırım Ortaklıkların dan Hedefi çok beğeniyorum. Çok güzel getiri sağladığı. Sonrası ne olur bilemem. Umarım hissemize yeni bir enerji katar yeni kurulacak olan Girişim Sermayesi. Hayırlı olsun diyelim.
Ben bu rüçhan, arbitraj falan çok anlamadığım için, bu dönemde hiç işlem yapmadım. Kendime göre hatırı sayılır miktarda RTA ve değerce ondan biraz daha fazla GLRYH var. Bekliyorum. Zamanı gelince paramı yatırıp bedellilerimi alacağım. [emoji3]
Adam RTA yı sallamıyor ki. Yüklediğiniz anlam kadar vizyon yok onda. Onun gözünde plastik milastik, şişe vs 😊 Mesela bedellinin tamamını labaratuvara yatirsaydı ciddiye alınabilirdi ama değil. Para kompedanı ki, İşi o.
60 ı görenler patrondan fazla kazandı mı, hiç sanmam 🙂 Bu bir psikoloji. En iyi de o biliyor. Şirketini ondan daha çok bildiğini sananlar emin ol çok çok ballı birkaç 10 kişidir 20 kat kâr yapabilmiş olsun. O kadar bile yoktur. Mavişi hatırlayın, kendi elemanı!
Bütün bedelliyi yüksek oranda kendi karşılayacak. Yasağı bitti mi bilmiyorum, ama muhtemelen şirketi satacak bu. Ya da biraz daha oyun... Olası bir el değiştirmede geri çağırma için hissenin 6 aylık ortalaması vs.
İyi kazançlar.
Ne oldu yahu???
Kimseden gık yok.
Bu arada GLRYHR satışa kapanmış. 14'ü değil miydi?
#GLRYHR #matriks http://share.matriksdata.com/share.a...04091553280204
Satışa kapandıysa bu ne ?...::)
İş Bankasında kapalı.SM-M315F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Karadeniz'de savaş tamtamları çalıyor havası yarattılar bir anda. Ben ne var ne yok sattım. Nolur nolmaz.
Satış sekmesi kapalı.
Alış'a baktım. Tıklayınca,
Kıymet şu anda ikincil piyasada işlemlere kapalı yazıyor.
Ne savaşı ya komik olmayın..sav aş günümüzde mümkün mü..o işler bitti..
Savaş maval hikaye sipek mal toplama taktiğidir o..
En büyük savaş mal alma toplamadır...:)))
Ben var maval, hikaye anlamamak, bütün tahtalar devre kesmek. Sen var Türkiye'de yaşamamak ?:)
#matriks http://share.matriksdata.com/share.a...04091619457266
Hocam bütün hisseler devre mi kesti??güler bütün hisseler içinde.mi gözlüğünüzü değiştirin bence..😂
Size bir tuyo..savaş çıkacağına inanıyorsanız altına bakın..anormal yukselıyorsa..plıgınızı pırtıgınızı toplayın..altın ons düşüyor..eee..:)))
Teşekkürler,
Satmak niyetiyle bakmamıştım zaten. Portföyü bakarken ALIŞ açık, SATIŞ kapalı görünüyordu. Dikkatimi çekti.
Sonra alış satış menüsünden baktım. Satılabilecek kıymetler listesinde rüçhanlısı yoktu.
yine enteresan bi kapanis yaptik.
aga yine hisse tarafinda alicili ilerliyor
oyak meksa hisseye doseyip kupon almaya devam.
bakalim bu bonkorluge ne zaman son verecek
bir gece ansizin mi ?
Hisse ve Rüchan'ın arbitraj oranı dengelendi. 10.94 bölünmeden önceki fiyatı. Bölündüğü gün Hisse 3,49 Rüchan 7.45. Bugünki kapanış Hisse 3.49 Rüchan 7.44
Şu anda hesabımda hisse sayım×3 TL para bulunmakta. Bedelliye katılım için bir işlem yapmam yada bir yerleri aramam gerekiyir mu?
Benim aklım bana bile yetmiyor...[emoji6]
evet aracı kurumunuza haber verin.. pararı bloke etsinler