Sermaye artırım zorunluluğunu yanılmıyorsam 2017 yılında uzatmışlar diye biliyorum
Printable View
Sermaye artırım zorunluluğunu yanılmıyorsam 2017 yılında uzatmışlar diye biliyorum
Şirketin resmi kuruluş bilgilerinde başında DİVAN yazar yani şirket resmiyette divanla başlar
Bu hissedeyken bu donem tek sukrettigim konu fenebahceli olmamak
Resmen maddi ve manevi yikim
Amacim fenerlileri rencide etmek degil
Bu sirketin faaliyet konusu degistirilsin bide
Kıyaslama değil sadece örnek verdim tabiiki sermaye yapıları iş kolları vs vs
Beklentimiz bölgede inşaat yasağı başlamadan bir an önce iş makinalarının talyaya girmesi mayıstan önce bi kazma vurulması
40 oda kaybediyormuş mevcut imar planı ile yapılırsa. mevcutta 204 oda var 40 oda için bekliyoruz 6 yıldır. 6 yıldır 40 oda için 164 oda da kapalı bekliyor. toplamda 984 oda yıl eder 40 odaya bölsek 25 yılda çıkar. yeni otelin amortismanı kaç yıl olacak.
bir an önce mevcut plan üzerinden yapım için karar alırlar umarım. kasadaki 100 m ile nasıl yapılacak o da ayrı bir soru hem inşaatı hem tefrişi.
danıştay yolu saçmalık olur yerel mahkeme ret vermiş bölge idare ret vermiş ve danıştayın iş yükü düşünülürse en az 2020 yılı beklenir karar için.
yeni imar planı derlerse, buna itiraz edenler ona da eder.
ben burada turizm sektörüne yatırım yapmadım zaten yıllardır 1 gece konaklama satmıyoruz. ben burada gyo şirketine de yatırım yapmadım yok imar değişikliği yok kiraya verdik yok kiracı çıktı yok indirim yaptık . ben burada koç holding adına yatırım yaptım. Yönetim şurada kalan 2 elin parmakları kadar yatırımcıya zarar vermeyecek, adına yakışır bir karar alır umarım. umarım bizi bu piyasada, bu kadar sığ tahtada ve borsadaki bu spekülatörlere yem etmezler.
https://i.hizliresim.com/dv0b5X.png
bu otel bizim 300m yakınımızda. kumsalı olmayan. denize sahili olmayan.
1 oda için verdiği fiyata bakar mısınız? bizim halihazırda 164 oda doğacak 40 odayı bekliyor
Mahkeme sürecini başlatan bölge eski milletvekili yıldıray sapan yanınada avanelerini alıp dava açtılar topluca muratpaşa belediyesi onaylayıp büyükşehire yolladı büyükşehir antalyada onaylayıp tam bu iş bitti derken tekrar ikinci bir dava daha açtılar Mahkemenin yürütmeyi durdurması ile bugünlere geldik GEREKÇELİ KARAR denizden gelen meltem rüzgarlarını kesmesi uzun lafın kısası mevcut iktidar olduğu sürece koçlara bu ülkede hayat yok
Ölü ayağına yatma güzel haberi vereceksin başka çıkış yolun yok
SM-G930F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Mutlaka verecek ama hangi kışa umarım mayısa kadar harekete geçerler
Haberi tınlarmı acaba süper bilanço ertesi eksi kapattı
adamdaki sabra hayranım. sanki balık tutuyor. yazıyor sol tarafa alım emrini öyle bekliyor.
Daha çok bekler. Fakat bizde oltayı attik şöyle bir 90 kiloluk balık yakalayacağım
https://i.hizliresim.com/6a5BqP.png
insanın içi acıyor şu ilanı görünce
bizim iki parselin toplamı 15.890 m2 arada yol yok denize sıfır muratpaşada
Bütün hissedarların yeni yılı iyi geçsin sağlıcakla kalın esenlikler dilerim
Holding vede grup şirketlerinde patron lokomotif şirketlerle ilgilenir yani şu koçta yönetimin kağıtları arçelik/tüpraş/tofaş gibi maalt patronların radarında olan bir şirket değil dolaysıyla tahta yapıcı kimdir nedir bilmezler tamamıyla yedi sekiz yönetici çalışanın elinde kağıt yani Ercan Kekik vede eleman spek kimse onların gücü var demek istediğim lotlar sayılı sığ tahta toplamadan hareket zor gibi gözüküyor ben yoruldum artık yatırımcı beklentisi arsa otel mahkeme vs vs olumlu işler adamlarla uyuşmuyor en kısa zamanda ALİ KOÇA durumu izah edeceğim
https://i.hizliresim.com/y65Prk.jpg
https://i.hizliresim.com/6aPZL0.jpg
1 arpa boyu yolalamamanin resmi
Yukardaki yazıyı kaleme alan arkadaş bence başarmıştır. 7 tl den 17 tl çıkmış fiyat.
Kasasına 120 milyonu koymasaydı bu gün 4-5 tl olurdu.
Ali baba bir destek attımı bir 10 tl daha koyar üzerine
8
Niyazi bey o zamanlar da çok uğraştı didindi hakkını vermek lazım.
KAP : BORSA ISTANBUL
Yabancı yatırımcıların Pay Piyasası ve Piyasa Öncesi İşlem Platformunda gerçekleştirdiği 2018 yılı Aralık ayına ilişkin işlemler ekteki tabloda yer almaktadır.
https://i.hizliresim.com/Em8ddZ.jpg
https://i.hizliresim.com/16vWOj.jpg
al bende de o kadar
Tavana kitlemeye vakit kalmadan devre kesici DEVreye girdi
Tavan yapmak istese yapardı. Satanları görünce aşağı çekti düşükten alirim diyor. istese saniyeler içerisinde çizer yaklaşık %90 elinde zannımca. Hisselerinizi bu fiyatlardan vermeyin hedef büyük benim için
Talya da danistaya basvuracak sanirim o da 10 gune belli eder kendini
Mareste sure uzatimina basvurdu oteli satabilse bari en azindan uzun vade alacaklardaki parayi oz sermayeye katar
İmar barisindan yararlanamadigini yazdiya hocam son faaliyet raporunda. Otelin yikilmasi gerekli yikilinca da barisa giren mahal iptal oluyor yasa geregi. Umarim yasayi daha kapsamli hale getirirler
Daha ne kadar bekleyeceğiz ????
Mezara kadar sanirim
Aynen sömürgeci speğimiz, ya bu deveyi güdecek yada bu diyardan gidecek.bunun sonu mezara kadar..inşaat ve bedelsiz haberini vereceksin
Sabreden derviş, hüsodexle muradına ermiş....
bu hisseye nibaşın patronu gibi bir patron lazım
#10yearchallenge
2009 ekgyo : 1.50
2019 ekgyo : 1.50
Ajda pekkan gibi tahta
twitterda tt olacak
biraz fransadaki yeşil yeleklilerin asgari ücret mazot fiyatı itirazına benzeyecek ama
lan beterin beteri var susup oturun yerinize
2005 maalt 17,40tl
2019 maalt 17,40tl
tek kuruş temettü de yok 14 yıl lan olum insan ömrü ortalama kaç yıl
:bravo:
2007 de 35,00 tl olan hisse
2019 da 17,50 tl tl bazında %50 zarar usd bazında ki zararı da ALİ KOÇ hesaplasın!
piyasada alınıp satılan hissenin toplam değeri 25 milyon ama carolin koç yardım kuruluşunun birine 10 milyon bağış yapmış mustafa koç anısına, yapsın yapmasın demiyorum ama 12 yıldır bu hisseye para yatıranın anasını sikmişsiniz burdaki insanların ahı sizide iflah etmez etmeyecek
Ercan kekik???M. Vede avaneleri bir şey için acele ediyorlarmı acaba inşaat sezonu hala devam ediyor daha önceki yazılarımda belirttiğim gibi koç gurubunun bu hissede hiç bir ilgisi şu an için yok onlar için ARÇELİK/ TÜPRAŞ/ TOFAŞ gibi lokomotif hisseleriyle alakalılar maalt kesinlikle radarlarında olan bir şirket değil Çünkü hizmet sektörünün holding içerisinde getirisi % yüzdesel olarak sembolik diyebilirim dolayısıyla senede bir kere çek kağıdı 21 lere bas 16 lara al gülüm ver gülüm piyasadaki lotlar sayılı tahtada derinlik yok yedi sekiz kişi çalışanla şirket LAY LAY LOM sorumluluk yok arayan soran yok elemanlar masşlarını alıyor çantacı speğinde keyfi yerinde kendi adima ciddi yatırımım var umarım ben yanılayım elinde hisse olanlar kazansın ama böyle zor gözüküyor genel kurulda iki çift sözüm var kalın sağlıcakla
Kştur tavan bizim utanmazlar görmüştür herhal
Mart ayı inşaat izin başvuru süresinin bitimidir. 2 ay daha milleti sıkar bıktırır ondan sonra güzel haberleri verecek diye düşünüyorum.
Valla bunlar her boku yer. Bende zerre güven bırakmadılar. Türkiyenin en büyük markası (KOÇ) da böyle yaparsa. Bu ülkede hiç bir şeye yatırım yapılmaz.