Tşk sayın leonardo86
Printable View
Tşk sayın leonardo86
Sabır sabır buraya boşuna gelmedim.
Sanki o gün, bugünmüş gibi geliyor bana.bu sefer olacak inşallah.salmayacak kendini geri.
eşleşme şu anda kaçta arkadaşlar
eşleşme 9,35 şuan
en azından bi %2-3 daha yapsa
daha emir toplama aşamasında oldğundan görünen rakam en son işlem rakamı olabilir 2-3 dakika sonra bakmak lazım
şuan 9,43 oldu.
ha gayret biraz daha yükselsin
Panik yok.
Burada bekleyen herkesin kazanmak hakkı.
Sert hareketler yapıyor acaba silkeliyor mu YTD
SM-G7105 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Halka arz mı yapıyor
ytd
hareketleri derime benziyor inşallah onun gibi 2 ileri 1 geri 11 lere kadar gider
9 civarında kendine destek yapmaya çalışıyor,becere bilirse seans seans sonuna doğru yukarı sert atabilir kendini.YTD.
iyi fiyattan almıstım erken verdim şansızlık bu pyasada iyi gitti
bu piyasada nasıl tutanacak Allah kerim. bari piyasa biraz burada takılsa 10 u deneyebilir
ama düşüşe devam ederse bu da salar ancak 9 lara tekrar çıkar
ben şahsen büyük bir göçük olmazsa endekste 10 u denemesini bekliyorum ancak tavan kapatması çok olağanüstü olur.
pazartesi de tekrar 9,05 9,10 olursa tekrar alırım bakalım senaryo tutacak mı
biraz daha alım gelse 10 u görecek bakalım biraz daha izleyeceğim
Derinlik atarmisin ve pasta. Teşekkürler
MI 6 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
bende pasta derinlik yok. diğer köyde istedim derinlik oradan gördüğüm
yapı kredi 27 bin
ziraat 15 bin
meri 3 bin en iyi alıcılar
iş yatırım 17500
ak yatırım 8000
ata yatırım 6500 en iyi satıcılar
net alan satan çok az
iş yatırım gedik, ziraat a1 al sat yaparak para kazanmaya çalışıyor
Teşekkürler
MI 6 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
bir türlü 9.40 üzeri kalamıyor. son saat önemli bakalım inşallah salmaz aşağı
Son saat hadi koçum iyi durdun bi tavan göster bize YTD
SM-G7105 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
tavan mucize olur bu saatten sonra dostum, çok al sat yapan var.
***LINK*** LİNK BİLGİSAYAR SİSTEMLERİ YAZILIMI VE DONANIMI SANAYİ VE TİCARET A.Ş.( Özel Durum Açıklaması (Genel)
08.06.2018, 19:35:35
***LINK*** LİNK BİLGİSAYAR SİSTEMLERİ YAZILIMI VE DONANIMI SANAYİ VE TİCARET A.Ş.( Özel Durum Açıklaması (Genel) )
İlgili Şirketler []
İlgili Fonlar []
Türkçe
Özel Durum Açıklaması (Genel)
Yapılan Açıklama Güncelleme mi?
Evet (Yes)
Yapılan Açıklama Düzeltme mi?
Hayır (No)
Konuya İlişkin Daha Önce Yapılan Açıklamanın Tarihi
19.10.2017
Yapılan Açıklama Ertelenmiş Bir Açıklama mı?
Hayır (No)
Bildirim İçeriği
Açıklamalar
Şirketimizin* 19.10.2017 tarihli özel durum açıklamasında tarafımıza Şirket *hissedarlarından verilen bilgiye istinaden, Şirketimiz faaliyetlerinin *veya varlıklarının* bir bölümünün veya tamamının satışı,* ya da bir şirketle birleşmesi *veya bir yatırımcı ile birlikte yeni bir şirket kurulması da dâhil olmak* üzere, stratejik işbirliği olanaklarının araştırılması konularında, *Şirketimizin hâkim ortakları ile Pragma Finansal* Danışmanlık Hizmetleri Ticaret A.Ş. arasında 19.10.2017 tarihinde bir *finansal danışmanlık ve aracılık sözleşmesi imzalandığı duyurulmuştur. *Bugün itibariyle söz konusu süreçte kamuya açıklama yapılmasını *gerektiren herhangi bir yeni gelişme bulunmamaktadır.* Süreçle ilgili bir gelişme olması halinde ilgili mevzuat hükümlerine *uygun olarak kamuoyu bilgilendirilmeye devam edilecektir. Kamuoyuna saygıyla duyurulur.*
dünkü hareketin sebebi acıklamanın gelecegini bilenler tarafından olabilir ama gene boş cıktı genede bekleemeye devam ytd
Bence satış gerçekleşmiş olabilir hareketin ardından bu haberi yollamak biraz düşündürücü oldu.üç beş güne asıl beklenen haber düşer inşallah.
Bu iki ayda bir yollamak zorunda olduğu bilgilendirme haberi ...belki bunda bi hafta sonra anlaştık diyebilir... yatırım tavsiyesi degildir
Çorbayı sıcak tutuyorlar dikkat çekmek için....
Ytd
Cumanı takasını yollayacak biri var mi
Kap haberi ile ilgili gelişme olsa 10 gün önce tavan serileri başlardı beklenti alınır gerçekleşince satılır...
Dikkatli olmak lazım özellikle link adı geçiyorsa
Ytd
11. ayda bunlar yaziliyor. Kendisinden de ozur dilerim.
Harbiden 2010'da yapmis bunlari (Ben 5 senelik geriye dogru haberlere bakmistim).
Ben olaya birkac ay sonra futbolcu yazinca uyandim.
Forum arastirmaci bir forum olsa, haberi koyar beni duzeltirdi. Ama ona yaptigimiz ithamla kaldik, kendim adima ozur dilerim.
Sonuçta bu kâğıtta heran herşey olabilir satış işi oldu diyebilirde... yok satış işleminden vazgeçtik diyebilirde.. herkes kendi bildiği gibi hareket etsin sonuçta patron 2010 böyle birşey yapıp vaz geçmiş... yatırım tavsiyesi değildir. Şahsi görüşün olup kimseyi baglamaz
Eğer döküp almaya çalışıyorsa çok güzel fırsattır burada herşey yalanla işler yarın da açar görüşmeler başladı der hangi şirketten borsa yazı istedi de şirket tamam kusura bakmayın görüşmeler var dedi.