Hoş peş geldin,ama işler kesat,çünkü endexte 999 bekliyorum...ytd.
Adelde çok düştü,26 olan hisse bugün 18.75 yaktı...ytd.
Printable View
Mına kağıdı,endex olmuş 1165,bu sürünüyor,iyiki çoğunu 45-60 arası postalamışız,şimdi 15-25 sürünüyor,ne biçim speği var bunun,kasaya parada girdi çoktan 2.70 olması lazımdı:seyt:
Katmerden iyi kaldırdık,3-06 arası sıkışmıştı,Bedelli kapanışına doğru 3.19 yaptı:wave:
2.28-29...at 30 üstüne.
Bugün 2.31 e satış yazdım,bakalım alan olacak mı.?.
Refaba dan speğe destek yok,adam neyapsın,kağıt gaz ile yürümüyor ki Damat üretse de Kuyaşa üflese.:-))
27 yaptı en son...Önceleri hiç ilgilenmedim,baktım 2.99-3 olmuş ve yumuldum,R'sine zamanlan katılıyordum,2 defa 15-20 arası bana trade yaptırdı,yani şu an fiatına 30 ekle 3.50 yapar,elimde R var,bakalım saat kaçta hesaba geçecek...Yani en iyi bedelli sürecine katıldığım kağıt oldu hiç firesiz:)
Bugün işler iyi bende,Cemas,Katmer,İttifak,Fener,birazda bu...İttifaka dikkat hazır bomba,R'si şu an itibarı ile tahtadan kalktı !!!
Kap geldi,yarınki tavanı 2.48,bakalım bu haber hisseye yansıyacakmı !!!
2.35 yaktı:)
:oleyo: Sorma ortak yaaa.Aynen öyle...
Ben, Bu Kuyaşın kuyusu ile Şekerin kazanına düştüm çıkamıyorum..:evil:
Bugün,Baktım kağıt (kuyaş.) eriyor 2.24 den destek aldım..2.28 kapattı.Tahtacı 2.34 e yazdıklarımı almamış.Yarın 2.38 den verir çıkarım bundan..Şekerin speği ile Kuyaşın speği çok cimri çıktı.İlla da vermem diyor..:kahkah:
İttifakı takip ediyordum da,bu kadar erken kalkış yapacağını tahmin etmezdim..
Katmeri günlerdir süründürüyorlar..Bugün 3.30-35-40 dan biraz verdim,az bişey lotum kaldı,yarın satar çıkarım sanırım...
Kovboyların koltuk kavgası bitince piyasanın rengi netleşir..Tahtalar da çürümeye başlar...:oleyo:
2.30 üstünde kalamayan bir hisse:seyt:
Eğerki TSGYO'ya takılsaydı 1 daire almıştık şu an,bunda sadece dreklerini aldık:oleyo:...Ya tavan çek nalet,yada taban,ne bu 25-28:ss:
Refaba ortak;Tükkan sana emanet,Ben 2.36 dan kaçtım..:wave:
Gideyim,Şeker Kazanının altına biraz odun atayım da Ateşi canlansın..:-))
Ben çok az sattım,nalet adam yalandan 40 yapar,borsa olmuş 1231,eski hesapça 122300,bu neyin kafasında...zaten bugün dolar üzrine yoğunlaştım,8'e kadar topladım şu aralar 8.19,zaten ona hisse gibi bakıyorum,yani 8.50'den 8'e düşmüş:oleyo:
Şekerde var bende R topladım.
https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...2d957cbb7b.jpg
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
........Herkez satmış galiba bu hisseyi ama kara geçti bedelli yaptı sanırım esas bundan sonra yolu açıldı ytd.
2.51 olduğu anda yarıdan çoğunu okuttum gitti,iyi bilanço açıklamış guya,başlarım onun bilançosuna:seyt:
İyi yapmışsın...Bu kağıtta yükseliş gördün mü hemen vurucan..
Alıcı ve satıcı çizdiğim aslında aynı soytarı..Karşılıklı işlemlerle millete sokuşturuyorlar..Aynısını daha öncede yaptılar sık sık.
https://i.hizliresim.com/0QCNtG.png
Aselsanda bundan farklı değil,bilançoları süper iyi satış yapıyor kasa para dolu,zamanında 40-50 yapmış hisse,ama 18 üzerinde zor duruyor,gitmediği zaman gitmiyor daha doğrusu götürmüyorlar,bugün tavan çeker hesabındaydım bilançoya göre 2.51 yaptı ıkına,sıkına bende yarısını okuttum gitti.
OZGYO 2.35,buraya 1.90'dan geldi,bana göre içi boş,bunun guya içi dolu:seyt:
Endex 1250,bunun gözü aşağıda,neyse dün sattıklarımı 2.31 bekliyorum almak için,dahada düşerse 2.10 alıcıyım,yukarısı için fikrim yok,zaten dün yapacağını yaptı:seyt:
2.33 yaktı en son,bir dolap çeviriyorlar ve malınıza sahip çıkın,endex olmuş 1283 üstü,eski hesapça 128.000,karar sizin...ytd.
.....Dolar düşüşü bence devam edecektir en azından 7.30 adar bugün endek hissleri özellikle bankalar gidiyor bazıları tavan. böyle küçük hisslere endeks yataya gecince pirimlaerini yapacaktır. ytd. endekse göre ucuz kaldı hisse
2.30 gösterdi bugün,tavan beklerken 2.30 göstermesi ilginç,endexse göre %50 aşağıda,yani bedava,neyse bize alım yönünde yeşil ışık yaktı,zaten 31 beklentim vardı 25 olanını %50'ye çıkarttım...ytd.
Banka hisselrine yoğun alım var,şu anda ondan düşüyoruz,endex 1295 rekor kırıyor:notr:
2.28 gösterdi namızsız,öceki yapay maliyetim 2.20 idi,alımlarımlan maliyet çok eski maliyete çıkardım 2.29 yaptık,inadına beklemeye devam,tradeye devam,2.40 üstüne mecbur çıkacak,50 olursa çok daha iyi olur,bankaların gideceğini hesap edemedik,ısctr 5 cıvarında sürünüyordu,bugün 7 üstüne attı:notr:,ben bu işten birşey anlamadım,8.50 olan doları swap hamleleriylen 7.80'e kadar indirdiler,ondan karları erittik sadece,herşey şu anda yapay,gerçek olan şey yok,borç ayni,madem bunu yapacaktınız damadı neden önce postalamadınız,neyse döviz dursun olduğu yerde,nasıl olsa çıkacak,200 milyar dolar borç var dışarıya ödenecek yılbaşına kadar...ytd.