hissenin bugünkü hareketini oyak yatırım yapıyor. adeta bedava gibi alıyor.
Printable View
hissenin bugünkü hareketini oyak yatırım yapıyor. adeta bedava gibi alıyor.
oley be..... 80 olduk
Güzel hareketler....
10,92 olduk. süper tahta yapıyorlar. hisseyi taşıyan bir aracı kurum belli fiyat aralığından(10 kademe kadar) malı başka bir aracı kuruma devrediyor. başka bir aracı kurum bu sefer hisseyi 20 kademe kadar taşıyor o da devrediyor. gördüğüm kadarıyla aralarında paslaşarak fiyatı yukarı çektiler. ytd....
oyak yatırım 11.70- 11.65 arası devrettiği 400 bin lot malı tekrardan 11.9 dan alıma dönerek 11.05 e kadar tam 500 bin lot alım yaparak yine hisseyi taaşıdı. hisse şuan 11.10
sanırım bu 2. dalga yükseliş olsa gerek. 11.2 üstü 12.5 e kadar açık görünüyor. ytd....
sayfada iki gündür sessizlik vardi,müzik başlayınca hareket gelior,bizim tahtanin spekisi böyle işte, ne zaman ne yapacağıni kestirmek zor
Lütfen yatırım ortamlarında ara sıra beynimize oksijen için fırsat verelim beğenmeyen arkadaşlardan özür diliyoruz
https://youtu.be/SpOFRbDHIwk
,,,,,
Buralardan kimse girmeye cesaret edemez gibi.. iş patronlarda biraz daha sürerler mi acep
evet söylemistin,Tebrikler :bravo:
bende bişey demedim,müzik ruhun gidasidir dedim.tahtanin spekisi arada varlığını hissettirince müzik başlıyor. Amacımız speki takip etmek,o el atmazsa gram oynamiyor çünkü
şöyle bir analez yaparsak;
geçen gün gördüğü 11.20 den tekrar döndü ve kapanış kötü oldu bence ama endekse göre oldukca iyiydi. bu vesileyle stop seviyemizi bugün de yükselttik, bu saatten sonra 10 tl alti hoş olmaz.
İyice kasıldı bakalım nereye kıracak
sonunda stopladik.
buraya kadarmiş 2 senelik vestel maceramiz
artik düşse de almam çıksa da almam...baska bir senette sansimi deniycem
kalan arkadaşlara bol kazançlar
Bu başlığı 16 kişi okuyor, demekki fazla can yanmadı,operasyon başarısız oldu:)
Yine aynı terhane, geçen demiştim demek istemiyorum ama kabak tadı verdi artık. 6 ayda 2. dalga
tahtanın SPEKİSİ yine 10.7 üstüne sürdü bakalım. şuan 71-72 de. eger 70 üstü tutunabilirse bir 11.2 denemesi yapacağını düşünüyorum. anlık canlı izliyorum yazana kadar 81 oldu ytd.....
hayırlı olsun 10.98 de devre kesti. bu hareketi yapacağını kestirmeme ragmen 10 tl den sabah almadım gittim 50 den aldım. bildiğinden şaşmayacaksın. vestelin hareketinden buyana çok iyi trade yaptım bakalım çarpılacakmıyım.
Hedef neresi acaba?
bakalım 11.2 üstü test edim buranın üstünde kalabilecek mi? bugün çok sert bir gün olacak her iki yöne de kayabilir. ytd...
bugün vbs kapsamında 15 günlük bir kredili işlem yasağı gelme ihtimali yüksek gibi
vestelin şuanki anlık takasını gören bu kağıt durmaz tavan olur der ama adamlar karşılıklı işlem yaparak fiyatı yukarıya çekiyor, anlık takasda belli bir satıcı yok gibi görünüyor ama asıl satışı diğerleri kısmından yapıyorlar.
21 yıllık borsacıyım çok da yakından takip ederim bu kansızlar sürekli yeni taktikler geliştiriyor tabi bunlara bir de yardımcı olan malum kurum var siz bu kurumu biliyorsunuz(üç harfli olan)
zaten bu üç harfli malum kurum sayesinde istediklerini yapıyorlar.
11, 05 i gördü buradaki 220 bin lotu yatırım aldı. bu tahtada çok canlar yanacağa benziyor. bir düşüşe geçerse bu sefer soluksuz ve hacimsiz aşağıya iner.
yeniden 11 i deneyip bir iki kademe üstünde çalıştı. bugün ya 11.2 üstü atıp 11 altına tekrar inmeyeecek yada çok sert bir satış yiyecek. ytd....
şuan ki görüntü 11 üstü her deneme de satış yemesi. bu 3. denemesiydi yine 10.94 e kadar satış yedi