artık ağzınla kuş tutsan yaranamazsın gel gel lerini kimse yemiyor artık kafana göre takıl ....
Printable View
artık ağzınla kuş tutsan yaranamazsın gel gel lerini kimse yemiyor artık kafana göre takıl ....
bu hacimle nasıl satayım mecburum beklemeye ne zaman 10 bin lotlar havada uçuşur anca o zaman sağlık olsun Allah tan çok ihtiyacım olan bi para değil seçimden sonra turizm sezonu bi atak yapabilir hayırlısı benim için artık 60 70 80 çok bi farkı yok 3 haneler gelirse bakarız:yes:
millette güven kalmadı galiba.ya da 3-5 kişi dışında kimse kalmadı.....
Ağa bizimle eğleni:kmk: çok gördük bu filmi
Aynen egleni bizimle diycem bende ama bu sefer farklı olan hep Perşembe cuma yapardı bu hareketleri hafta sonu gazı kacardi. Bu sefer pazartesi bakalım hayırlısı. Bende az kaldı ama olsun. inşallah elinde çok olanlar bekleyenler iyi kazanır
Mi A1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Üstadım daha önce sattim. En son 1 ay olmuştur. Ara ara paylaştım zaten satınca buradan.
ne oldu şimdi bilmediğimiz bişey var ama ne ? en son biz duyarız yada her zaman ki gibi gel gel yapıp 50-60 laramı dönecek :28:
6. ayın sonunda c den çıkış için değerleme var.ona yetiştirmeye çalışyor olabilirler....
Sanırım 95 100 arası birşey. Ama 6 aylık aralamaya bakacaklarsa daha yukarilar. Kendi yorumum
gurup değitirme şansı yok,şirkete ara ara yazıyorum piyasa yapıcısı atanması için ne olur bilmiyorum... 65-66 dip burdan aşağı çok zor zaten bayağı hisse topladılar...bir kırılma noktası var satışları karşılarlarsa 100 lira gibi çok yukarılara gider diyorum...
piyasada dolaşan 80.000 civarında dolaşan lotu var.fiyat 130 civarlarında olursa c grubundan otomatik olarak haziran sonunda çıkıyor zaten.eğer 6 ayın ortalaması alınmıyorsa.piyasa değeri 10 milyon liranın üzerine çıkıyor...yanlış bilmiyorsam....
kardeş yenisin galiba 100 lira gibi çok yukarılar derken 3 yıla yakındır bekliyorum bu hissede diğer bir çok kağıt katlarken biz gerisin geri geldik sümsük gibi beklemekten ağaç olduk bırakta birazda bize sıra gelsin yıllarca beklediğimemi yanayım paramın değer kaybetmesinemi yanayım dolar karşısında erimesinemi yanayım 100 lirayı çok yukarılar olarak görüyorsan hiç bu kağıtta bekleme derim bizlere de haksızlık etme istersen
insanlık tarihi kadar eskiyim bu hissede, forumda benden daha çok hissesi olanda yoktur...gurup değitirme şansı yok,şirkete ara ara yazıyorum piyasa yapıcısı atanması için ne olur bilmiyorum... 65-66 dip burdan aşağı çok zor zaten bayağı hisse topladılar...bir kırılma noktası var satışları karşılarlarsa 100 lira gibi, çok yukarılara gider diyorum...gerekli yere vürgül konulmuştur...
85.20 mi sanırım tavan kademeler nasıl alıcı satıcı bi görebilsek arkadaşlar mümkünse
ortaklardan yazan çizende kalmamış..
Daha vakti var galiba 😒
dalga geçici çıktı meydana.sabahta öğleye kadar eşleşme 86 daydı.son saniyede sildi...
arkadaş bir kerede istikrarlı ol yahu.bir kere.başladığın işi bitir.madem aynı filmi tekrar seyrettireceksin ne demeye 85 e kadar kaldırıyorsun.hayır kağıt pazarlıyor desem değil.topladığı kağıtlar elinde kalıyor.getir artık şu filmin sonunu yahu...işimiz var....
aynen ya sıktı artık hep aynı dalavere önce kaldır sonra hergün yavaş yavaş geldiğin yere in ne anladık bu işten kim ne menfaat sağlıyor onu da anlamış değilim çok yüklü hacim olsa anlayacağım hım el değiştiriyor diyeceğim ama hacim de fazla yok neyse anlayan arkadaşlara meydanı bırakalım mecbur izliyoruz bişey yapabildiğimiz de yok:wu:
Adam karanlık zamanda kıpır kıpır yerinde duramiyor. Alıcı yok 3-5 lot anca çıkıyor ama satıcı kendisi değil ise satıcı var yukarıda.
kesin kendi mallarıdır.normal satıcı tavana kadar 300 lotu geçmez.çünkü dün önce 300 lotla tavana uzlaştı.sonra o 300 lotla 84.50 de uzlaşmaya başladı.sonra 33 lotla 84 de işlem gerçekleşti.kapanışta kendi lotlarını 84.50 den aldı.şimdi düşürerek 78 lerden ancak 15-20 lot mal bulabiliyor.ama dediğiniz gibi yapacak bişeyimiz yok maalesef....seyretmekten başka.....
teşekkürler sn.Goriotbaba.ziraatten birileri topluyor galiba....
Bir yıldır alıcılar garanti yatırım 3704,teb yatırım 576,ziraat yatırım 1562,ak yatırım 1782,gedik yatırım 1119 artıda,satanlarsa yapıkredi yatırım 1232,iş yatırım 1402,vakıf yatırım 2965,tera yatırım 1470 sıfırlamış tera,Anadolu yatırım 611,Qnb yatırım 355,yatırım finansman 363 bakalım ne olacak
Sayın hgarip çok eskisin biliyorum 7 yıldır bende taşıyorum ondan öncede takibimdeydi audi kardeş hala duruyormu merak ettim bu yılı düzeltme yılı olarak görüyorum yıllık karda baya düzelme borçlardan kurtulma ama bir aksilik olmazsa seneye sene başından itibaren büyük bir yükseliş bekliyorum ama tabi bunlar umut konu pkent olunca her türlü pislik olabilir,ayrıca ilk üç aylık satış 50 milyon görünüyor bilançoda bu alacak olarak yazılmış parlak bir sezon bekliyorum deneyimli borsacılar daha iyi bilir gerçi eski dostlara çalılıklar arkasında bekleyenlere selam umarım herşey gönlünüzce olur hep birlikte güleriz
bu sefer seneye kalmayacak bu iş inşallah.....