Mail attim ya bana inadina yapti...
Printable View
Mail attim ya bana inadina yapti...
Yook cook kibarca yazdim :):) bu bne kilikli hakaret davasi falan acar doymaz paraya birde ordan yemesin beni :):) hem mahmuta hem bizim e attim :):)tabi cokta tinlamislardir beni eminim...
Hırsıza nasıl hırsızlık yapıyorsunuz diye mi sordunuz?meslek sırrı söylemezler.arkadaşlar sosyal medyada bu MÜ yaptıklarını anlatın,ürünlerinde nişasta bazlı şeker kullanıyor satın almayın diye uyarın.Yiğit Buluta yazın.bu hırsızlara neden yazarsınız anlamıyorum.
Herkes kaç kişiye ulaşabileceğini yazsın burada bakalım ne kadar kişiye ulaşabiliyoruz.bakalım sıradan vatandaşlar ne kadar önemseniyormuş görelim.
Sayın Kennym nasıl bir hikaye yazacaklar da 20lere taşıyacaklar Bizim'i dersiniz? Şok un Bim in vesaire binlerce yeni marketler açmaları Bizim'in iş modelinin iyice aşağı sarmallamasi demek olmuyor mu? Bu şirket ölmeye mahkum hiçbir şey vadetmiyor gelecek için sanki, ne dersiniz?
Ben de 19 üzeri alışla yıllardır bekleyen aranızdaki bahtsizlardan biriyim. Beni yanlış anlayıp hisseyi kasıtlı kotuledigimi sanmayin lütfen.
Kesinlikle yatirim tavsiyesi degildir
Orası tabiiki öyle, bu dediginiz yakin bir gelecek icin düşünülebilecek bir varsayım. Kennym bey bana kalmazsa evlatlarım yıllar sonra yüksek fiyatlardan satar nasiplenirler dediği için onun bu konudaki fikrini merak ediyorum.
Kesinlikle yatirim tavsiyesi degildir
her gün aynı terane haydut takımı bizi yanıltmıyor.takaslarla oynayarak teknik bozarak algı yaparak oyalamaca
ile kandır yatırımcıyı endeks bozunca hızla aşağı sal aşağılık çete. Bile bile resmen nakavt olduk.
çetenin acelesi yok gibime geldi.ne gibi beklenti yaratırlar bilemem gelecek pek aydınlık değil. Ytd
Bence bu şirketten bi poşet olmayacağını biliyorlar ve ünlüyle anlaştılar sen şirketin hisseleri topla ucuzdan diye. Sonra buna toplatıp şirketi satışa çıkaracaklar ünlünün elindeki mal 3 e katlanacak ettikleri karı ikiye kırışacaklar. Toptancıdan kazanacaklarından fazlasını borsadan çıkaracaklar. Bunlardan herşey beklenir olmaz mı bu senaryo?
SM-G930F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Elinde 8 milyon lotla bekleyen gerizekalı düşünsün ne kadar sabredeceğini biz zaten 10 15 i görmeden vermeyiz ha 10 15 bin lira parayı boş yatırmaktan kaybederiz. Peki onlar bu kadar zaman o kadar parayı nasıl yatıracaklar elimizdeki 100k hisseyi bir ay boşa yatırdıkları paradan çıkarabileceklerini hesaplıyamıyorlarsa onlar düşünsün
Gordugunuz hersey sanal bu sirketin kar etmesi 3 gune bakar ..
2011 de 1 milyar ciro ile 60 milyon kar eden firma suan 3 milyar ciro ile zarar yaziyosa bu islerin kotu olmasindan degil , zarar ettirilmek istenmesindendir.
Bu adamlari alis yaptigi ve maliyetlendigi firmalar gene yildiz holdingin arz olmamis firmalari.
Yeterli mali toplasinlar her ceyrek 100 milyon kar yazdirirlar , yeter ki ellerinde olsun hisse.. yeniden iteklerler mallari .. hikaye uretmek isteseniz her hafta bir hikaye bulursunuz bu is kolay olan kismi.
Adam 18 dolardan arz etmis hisseyi hikaye ile muhasebe hileleri ile ..
Tekrar 18 dolar yapar elbet..
Ayrica sok arzi icin eli mahkum s s yukseltecek
Dalga geçer gibi satışlara birer lot yazmışlar💩💩💩
bakmayım diyorum ama her baktığımda dusuyor...pislik herifler.. 6 yıldır duser mı bir şirket hissesi hemde bu derecede...
birisi son anda 7,82 ye kaldırmış 7,73 ten...
Ahlatci yatirim kimdir ya :) 1 tane almis dalga gecer gibi :):) bu arada bu citi menkul bizim bildigimiz citi bank midir?
https://i.hizliresim.com/OyaBdZ.png
İstus'un paylaştığı pazartesi pastası
https://i.hizliresim.com/XElJD7.png
Pazartesinin T+2'si. Birincisi öğle saatlerinde, ikincisi akşamleyin alındı.
Kim kime mal almış, kim kimin malını satmış büyük bir oranda görülebilir.
Meksa ve ilk beşin dışındaki bazı kurumlar, Deniz'e mal almış.
Gedik ve Merrill Cıtı'nın malını satmış.
Agırlıgı sattım tüprasa gectim bu laneti de öünlü öünasip biyere koysun
Valla kestim kolu biraz kaldı ama çok önemli değil 7.79dan verdimtüpraşı da 128 den aldım kazanırsam geri gelirim bu salak kagıtta sabretmekten sabır taşı olduk iyice. Ne aç gözlğ adamlarmış ne yiyorlar ne yediriyorlar
hayırlı olsun zaphyros iyi fiyattan yakalamışssın Tüprası...
7,97 benim kırmızı çizgimdi. Bir kez altına düştü sonra toparladı 8,40 görüldü. Algıyı bozdurdular gidecek diye 2 inci, kere 7,97 altı benim için beklentinin bittiği stoplos yeri oldu. Zararda olsa kol kestik. BİRAZ BIRAKTIM TAKİP İÇİN İZLEMEDEYİM... PİYASANIN GENELİDE BOZUK ÇOĞU YERDE KUMAR GİBİ İŞLEMLER OLUYOR. YTD
hissemiz endeks duserken endeks e parallel...Endeks cıkarken ortada yok olu taklidi...O.C. ları....
Borsa yatırıcım aracı ise bende uzaylıyım arkadaş...koca koca sirketlerin hisseleri yıllardır bu sekilde ise,surekli zarar acıklıyorsa ve ne denetim ne sorgulama hicbirsey yok ise ben boyle kurumun ta içine mıcayım.bu hisse benim buyuk sınavım oldu.Vestel-Karsan iki gun yurttuler sonra gummmm.OTOKAR ıkı gun gitti bugün surunuyor.Teknik meknik hepsi yalan dolan arkadaşlar.Buyukluk falanda hikaye...Bir spek in hareketinde kendinize bir kar saglayıp cıkabiliyorsanız sanslısınız.Bankalar bile son 6 aydır nerdeyse %30 deger kaybetti...
Arkadaşlar size Teessüf ederim Şu cuma gecesi bu ****lere küfür ederek günaha girmeyelim
7.91 maliyetli olmama rağmen bugün canımı sıktı namsız acaip bir baskı var bu kağıtta inşallah iyi bir sebebi çıkar da yükselir
Deniz Yatırım ve Citi Menkul katliama devam etmiş💩💩💩
http://imageturko.com/?di=QGCD
Citi ne ara aldi da satiyor o.c..
[QUOTE=Grando;1195855]Borsa yatırıcım aracı ise bende uzaylıyım arkadaş...koca koca sirketlerin hisseleri yıllardır bu sekilde ise,surekli zarar acıklıyorsa ve ne denetim ne sorgulama hicbirsey yok ise ben boyle kurumun ta içine mıcayım.bu hisse benim buyuk sınavım oldu.Vestel-Karsan iki gun yurttuler sonra gummmm.OTOKAR ıkı gun gitti bugün surunuyor.Teknik meknik hepsi yalan dolan arkadaşlar.Buyukluk falanda hikaye...Bir spek in hareketinde kendinize bir kar saglayıp cıkabiliyorsanız sanslısınız.Bankalar bile son 6 aydır nerdeyse %30 deger kaybetti...[/QUOT
Kumarhanede her yol küçük yatırımcıyı soymak % 100 yazınıza katılıyorum. PATRONLAR BİSTTE SPEKLİK YAPTIĞI MÜDDETÇE BİZLERİN KAZANMASI İMKANSIZ. YTD
beyler agalar bunlarin maliyeti kac ki buralardan satiyorlar uzun vade grafige bakiyorum zaten diplerdeyiz.
:) :) inanamıyorummm :) :)
A......na ver onun bunun çocuğu
Küfür ettikçe veriyor .bneler, kibar yazın sözlerinizi arkadaşlar🙄🙄💩💩
Kızılat ucuz yırttinn biz .mı ..tu dagıttık.... artık falafos olduk...Beyler yapcak bisey yok teslim olcak bırakıcaz kendimizi MU nun kolarına..Ne kadar debelensek faydasız canı cok sıkılan yazısın burda rahatlasın...Birbirimize destek olalım...