Kalp kalbe karşıymış teşekkürler zeytin kardeişm
Printable View
Kalp kalbe karşıymış teşekkürler zeytin kardeişm
o kadar alış yazıp bu kagıt 3 kademe gitmiyorsa
ya drc yazmıştır yada tahtadakinin bilmediği bir alıcıdır ne yapacağını çözmeye çalışıyordur.
2,75 e desteği koydular öyle bıraktılar
2,75 kademesindeki lot sayısı Erciyas olduğunda bayağa bir lot olacak, kademeye koyacak /alacak o kadar mal bulabilecek mi bakalım..
Ne ayak bunlar hep haberleri saat 22.00 gönderiyorlar
Son safhaya gelmiş artık. Bu aciklamada yeni birsey yok diyor. Artık onayı ver SPK diyor. Çağrı fiyati falan onlar geçti artik. Bu hafta olur inşallah.
LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
İçeriye spk nın istediği düzenlemeleri yapıp tekrar basvuruldu, basvuru gereği cagrı da tekrarlansın diyor formalite icabı spk, ilk çağrı 1 yıl önce 0',8 kurustan yapılmıştı, dısya tarihi güncellendiği için cagrı fiyatıda güncellendi, olay bu..
15 iş günü sanırım, spk onayından sonra
Bu mübarek gün öncesi kesinlikle art niyetim yok tahtada çok yeniyim ne biliyim birden çok korktum maliyetim çok yüksek.Gerçekten kimsenin vebaline giremem tamamen eğer prosedür gereği ise içimi rahatlatdınız beni 2,85 bile kurtarmaz.Peki neden tahta yapıcı 3 haftadır enufak yukarı hareketi yapmıyor yada Tabana vermiyor burayı çözemedim.Herkese şimdiden Hayırlı kandiller o zaman Tam Birleşme olana kadar yani E R C İ Y A S Çelik olana kadar 2 ay bekliyorum.Bilgi sahibi olup aydınlatanlar için teşekkürlerimi bir borç bilirim!!!!
Özel Durum Açıklaması (Genel)
Yapılan Açıklama Güncelleme mi?
Hayır (No)
Yapılan Açıklama Düzeltme mi?
Hayır (No)
Konuya İlişkin Daha Önce Yapılan Açıklamanın Tarihi
Yapılan Açıklama Ertelenmiş Bir Açıklama mı?
Hayır (No)
Bildirim İçeriği
Açıklamalar
15.06.2017 tarihinde KAP'ta kamuoyuna açıklanan Erciyas Holding A.Ş. Yönetim Kurulu Kararı'nda belirtildiği üzere, Erciyas Çelik Boru San. A.Ş. ve Özbal Çelik Boru San. Tic. ve Taah. A.Ş.'nin birleşme işlemi ,(II-23.1) sayılı Tebliğ'in 11'nci maddesi kapsamında olup, zorunlu pay alım teklifi yapılmasını gerektirmektedir.
(II-23.1) nolu Tebliğ'in 10 ve 11.maddeleri uyarınca, zorunlu pay alım teklifi fiyatı, söz konusu önemli nitelikteki işlemin kamuya açıklandığı 09.12.2016 tarihinden önceki otuz gün içinde Borsa'da oluşan ağırlıklı ortalama fiyatların ortalaması olan 1 TL nominal değerli pay başına
Özel Durum Açıklaması (Genel)
Yapılan Açıklama Güncelleme mi?
Hayır (No)
Yapılan Açıklama Düzeltme mi?
Hayır (No)
Konuya İlişkin Daha Önce Yapılan Açıklamanın Tarihi
Yapılan Açıklama Ertelenmiş Bir Açıklama mı?
Hayır (No)
Bildirim İçeriği
Açıklamalar
15.06.2017 tarihinde KAP'ta kamuoyuna açıklanan Erciyas Holding A.Ş. Yönetim Kurulu Kararı'nda belirtildiği üzere, Erciyas Çelik Boru San. A.Ş. ve Özbal Çelik Boru San. Tic. ve Taah. A.Ş.'nin birleşme işlemi ,(II-23.1) sayılı Tebliğ'in 11'nci maddesi kapsamında olup, zorunlu pay alım teklifi yapılmasını gerektirmektedir.
(II-23.1) nolu Tebliğ'in 10 ve 11.maddeleri uyarınca, zorunlu pay alım teklifi fiyatı, söz konusu önemli nitelikteki işlemin kamuya açıklandığı 09.12.2016 tarihinden önceki otuz gün içinde Borsa'da oluşan ağırlıklı ortalama fiyatların ortalaması olan 1 TL nominal değerli pay başına 1,3887-TL olarak belirlenmiştir. Pay alım teklifine ilişkin detayları içeren Pay Alım Teklifi Bilgi Formu ve işbu sürece ilişkin gelişmeler, Sermaye Piyasası Kurulu onayının ardından kamuya ayrıca duyurulacaktır.
Kamuoyunun bilgisine sunarız.
Saygılarımızla
Yukarıdaki açıklamalarımızın, Sermaye Piyasası Kurulunun yürürlükteki Özel Durumlar Tebliğinde yer alan esaslara uygun olduğunu, bu konuda/konularda tarafımıza ulaşan bilgileri tam olarak yansıttığını, bilgilerin defter, kayıt ve belgelerimize uygun olduğunu, konuyla ilgili bilgileri tam ve doğru olarak elde etmek için gerekli tüm çabaları gösterdiğimizi ve yapılan bu açıklamalardan sorumlu olduğumuzu beyan ederiz.1,3887.-TL olarak belirlenmiştir. Pay alım teklifine ilişkin detayları içeren Pay Alım Teklifi Bilgi Formu ve işbu sürece ilişkin gelişmeler, Sermaye Piyasası Kurulu onayının ardından kamuya ayrıca duyurulacaktır.
Kamuoyunun bilgisine sunarız.
Saygılarımızla
Yukarıdaki açıklamalarımızın, Sermaye Piyasası Kurulunun yürürlükteki Özel Durumlar Tebliğinde yer alan esaslara uygun olduğunu, bu konuda/konularda tarafımıza ulaşan bilgileri tam olarak yansıttığını, bilgilerin defter, kayıt ve belgelerimize uygun olduğunu, konuyla ilgili bilgileri tam ve doğru olarak elde etmek için gerekli tüm çabaları gösterdiğimizi ve yapılan bu açıklamalardan sorumlu olduğumuzu beyan ederiz.
SPK Haftalık Bülteni yayımlandı. Bültene göre, Özbal Çelik Boru'da A grubu imtiyazlı 7.9 milyon payın tamamı ve 2.575.400 adet B grubu imtiyazsız payların Erciyas Holding tarafından 15-12-2015 tarihinde alınması nedeniyle B grubu paylar için Özbal Boru pay alım teklifinde bulunmak zorunda kaldı.
Kurul 1 TL nominal değerli 1 adet (B) grubu pay için ödenecek pay alım teklifi fiyatının 0.87 TL’den düşük olmayacak şekilde belirlenmesi gerektiğini duyurdu.... Bu ilk basvurudaki çağrı.. Eksik evrak ve gecen gün kap a düşen yine eksik yapılan arsa makina parkı vs değerleme nedeni ile yeniden basvuru yapıldı .. Cagrı bedelide 1.39... Fırmalite icabı yani
Arkadaşlardan bir görüntü rica etsek bakalım takozlar nerde
zeytin kardeşim yok galiba arkadaşlardan rica etsek paylaşım yapabilecek var mı acaba
Eyvallah Cefalı abim :)
şu mübarek günde tememmin bu 30 binlik takozu koyanın özbalden bir an önce defolması :) lot anlamında yani
Onay gelene kadar buralarda oyalanacak sanırım.
GT-N7100 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
bariz tahta tutuyorlar.Başka bişi değil
sıkılan satıyor 2,75 lere almak isteyene alma bak gitmez diyo 30 k satışı koyarak ,
resmen gün öldürüyorlar.
bunların keyfini beklemekten başka bir çaremiz yok .
Pay alım teklifine ilişkin detayları içeren Pay Alım Teklifi Bilgi Formu ve işbu sürece ilişkin gelişmeler, Sermaye Piyasası Kurulu onayının ardından kamuya ayrıca duyurulacaktır.
SPK onayından sonra belli bir süreç daha işleyecek o zaman bakalım hisseyi nasıl durdurmayı düşünüyorlar ben şahsen onayın ertesi günü ERCİYES olarak açılacak diye düşünmüştüm ve bu fiyatlarla birleşmenin biraz mantıksız olduğuna karar vermiştim şimdi baskılamayı daha iyi anlıyorum şahsen bu süreç en az onaydan sonra iki hafta sürer buda hissenin 7,00 gibi fiyatlarda birleşmesini sağlar başından beri düşüncem bu fiyatlardı demekki yanılmamışım haydi hayırlısı
Bir soru sormak istiyorum arkadaşlar ,
Kapa bildirilen haberleri tararken bir haber okudum sizinle paylaşmak istedim doğru mu anlamışım ?
Öncelikle özbal'ın satılmadan önceki sermayesi eksiye gitmiş ve şirketin geleceği için erciyasa satışına karar verilmiş.Yani Özbal aslında satılmasa patlamış .
Özbal' ın eski sahiplerine 1,5 milyon dolar verilmiş.Eski sahiplerinde belli miktarda içeride payı kalmış % 4 gibi.
Satış sözleşmesinde bir madde koymuşlar.Satışın gerçekleşmesinden sonra bedelli sermaye artırımı yapıldığında kullanılmak üzere eski sahipleri adına şirketin kasasına 1,2 milyon tl nakit konulmuş.
Şimdi sorum şu , ben bunu şöyle anlıyorum.Bu şirket erciyas olduğunda bir sermaye artırımı olacak kesin.Ama açıklamara bakarsak bu bedelli olacak gibi.Aksi takdirde adamlar 2016 da 1,2 milyon nakit parayı peşin olarak şirketin kasasına neden koysun .
Bedelli sermaye artırımı için saçma olduğunu düşünüyorum erciysın böyle bir sermaye artırımına ihtiyacı yok ,
Ama böyle bir para anlaşma ile neden verilir ?
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...86de222051.jpg
PLK-L01 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bayram öncesi paraya ihtiyacı olanlar bu saatten sonra zorlayacaklardır bakalım nereye kadar inecegiz dünkü gibi altta destek yoksa kapanışa süpriz bir taban görebiliriz haydi bakalım bekliyoruz :halay::halay::halay::halay::halay::halay::halay:: halay::halay::halay::halay::halay::halay::halay::h alay::halay::halay::halay::halay::halay:
Hocam tam olarak amacın ne senin yazdıklarını buraya kopyalamacagim ama tutarsızlık diz boyu..buraya yazmak için birileri zorluyor mu sizi taban olunca mutlu mu olacaksınız.. buraya yazarken insan biraz yonlendirme olabilir diye kul hakkından cekinir..bu mubarek gunlerde gariban ky nın her kim olursa olsun parasında gozu olanin Allaha havale...
LG-D802 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Kardeşim sen beni tamamen yanlış anlamışsın ben SPEK le dalga geçeyim dedim zaten burda yazanla hisse alıp satacak varsa aklından zoru var demektir :halay: işaretten anlasaydın bari elinde hisse olan taban istermi sence benim aklımdan zorum yok yani aynı gemideyiz batırmaya niyetim yok benim hedefim 7,00 derdimiz bir yani:wave::wave::wave::wave::wave:
Piyasada kalan son hisseleri topluyolar gibi
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
2,71 de ne kadar alıcı var ?
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...774f08b0f8.jpg
tşkler bakalım bizimkiler gelecek mi ?
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...9221c57d39.jpg
fazlasını vermiş :D artık bakam son kursunuda attık ne olacak !!