Bugün ki hareketi bu haberden dolayıydı zaten
Printable View
Bugün ki hareketi bu haberden dolayıydı zaten
Ben eşe dosta reklamını yapıyorum gofretlerin. Gerisi gelir inşallah.
Redmi Note 4 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bilanço gelmiş ortaklar. https://twitter.com/fintables/status...660544001?s=19
Oylumu takibe başladım. Hak-mar da oylum markalı büyük gofreti görünce deneyelim diye aldım.hastası oldum her gidişimde 2 paket alıp bir günde bitiriyorum.
Galiba portföye oylumda girecek.nasip.
Bugün elim 2 defa sat tuşuna gitti ama vermedim.Günlük grafik bu kararımda etkili oldu.
15 gün sendeyim hemşerim oylum
PRA-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Oylum oylum fidan boylum bu hissede uzun vadeciyim mumkun mertebe pozisyon arttırıyorum
DUB-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
3,14 den ayrıldım nakitteyim bol kazançarlar size hemşerimi yanlız bırakmayın
Oylum maşallah üzmedi beni sanki 4 e kadar yolu var gibi
DUB-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Burada kimse kalmadıysa sanırım doğru yerdeyim
Bu kadar gofret yeter ilk defa %148 karla mal sattım. Benden de alan kazanır inşallah.
Derin hisse takip listesindeki bebek çift haneler uzak degildir. Kendisine tşk ediyoruz 18 tıp diyoruz :)
SM-J720F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
sopayı yerseniz derin hiseyi suçlamayın derim dikkatli olun 1,20 den kalktı
Tavanda bekleyen varmı
GM 9 Pro d cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
durup dururken niye taban oldu şimdi....
1,20den gittiii ne olacaktı ki?
önder hocayı çekemeyen bımbırtılar türedi,kuşlu sitede güya kendilerine göre leke atmak istiyorlar,DURDO yu 3.50...lerden yazdı çoğu kimse adını dahi bilmez iken,,,bakın şuan kaç lira bre utanmaz deyyuslar,kahpe bizanslılar.....
2[emoji106][emoji28][emoji28]
SM-N960F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Hadi hayırlı olsun cezamız. Olacağı belli idi zaten arkadaş yavaş yavaş yükselt arkandan kovalayanmı var.
Bir piyasa yapıcının bu cezaları bilmeme imkanı yok.Geçen günde yaptı aynı şeyi 5 dk içinde %7 yaptırıp devreyi kestiriyor.Sanırım hubvc gibi 15 gün tek fiyata sokacak hisseyi.Bunu neden yapıyor bilemiyorum insanları bu cezalardan korkutup mal topluyor olabilir.Ama böyle devam ederlerse BİST yönetimi bu hisseleri sürekli tek fiyata sokacak.....o zaman spekin malları elinde sağlam patlar satacak tek kimse bulamaz..
Bugün devreyi kestirmedi ben yine bekliyordum😀Ama ilk kestirdiğinde 15 gün tek fiyat cezasına sokulacak..Devam ederse sürekli tek fiyat işlem usulüne geçirilecek..
Hadi oylum oylum selvi boylum tatile çıkalım.
Seneye görüşürüz.
Ben demiyorum diyeni bilen bilir.
Ha birde bebek şirket....
Bebek prematüre ye dönüşmeye başladı. :) verdiler garibanın eline...
Bebek mebek bilmem amambu alınan ihalenin etkisi görülecektir.ytd
EML-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
mutlaka ama 2020 sonu bilançosunda... bi gazla 6 ya çıkardılar verdiler garibana... gariban taşısın 1 yıl ... 2021 yılında maliyetine geldiğinde Allah kahretsin verip kurtulayım diyerek satar... garibandan 6 dan toplanan kağıtlar 7,50-8.00 arasına çıkarılıp yeni garibanlara yıkılır.... bu döngü böyle devam eder...
kardeşçok güzel özetlemişsin altına imzamı atıyorum. Lakin borsada sıkça kullanılan gariban ve küçük yatırımcı diye bir abirlerine hiç katılmıyorum ve bu tabirleri çok saçma buluyorum. bu kelimelerin yerine yAŞAR Erdinç ve eski bir borsacı olan Nasrullah ayanın tabiri olan küçük kumarbazlar tabirini çok uygun buluyorum kardeş senet 0,90 kuruştan gelmiş 6 tl ye daha nere gidecek diye düşünmeden atlanırmı hisseye daha başka hisselerdede yazdım burada tekrar yazıyorum bu ülkede zamanında 900 lü hatlardan zarar edenler oldu. Saadet zincirlerinden zarar edenler oldu çiftlik banktan zarar edenler oldu şimdi sıra geldi sosyal medyadan zarar edenler gurubuna derin hisse ve borsacı emine diye birileri çıktı küçük kumarbazlar hiç incelemeden dalıyor senetlere boş veerrr su akar yolunu bulur.
2 gün önce aldık. Bimden ihale haberi geldi. Tavan oldu iyi mi
EML-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Türkiye'nin en büyük mağaza zincirlerinden ,ve halkin en çok aldığı ürün, gideri var bence ,almıştım 1 k olsun .Birde anlamadim hub gibi olur mu? Adamlar gerçekten hub dedi dedi 6 kat fırladı 2 ayda.Benim ema ,grafik çalışmam çöp olacak artık,Bu ekibi takip edeceğim bundan sonra
% 100
bedelli kararı çıktı haberiniz yokmu millet.
mission completed
Halka açıldığı 2012 yılından 2018 yılına kadar yıllık ortalama büyüme oranı %40 olup toplam %667 büyüme göstermiştir.
2019 yılında açıklanan 9 aylık verilere göre geçtiğimiz senenin aynı dönemine göre %35'lik büyüme göstermiş olan şirketin daha fazla büyümesi için normal bir karar. Büyüdükçe net işletme sermayesinde sıkıntı yaşanıyor. Şirketin agresif büyüme
oranlarını sürdürmeyi hedeflemekteymiş.
Karar hayırlı olsun.
https://www.kap.org.tr/Bildirim/805212
TWİTTER ÇETESİ TUZAĞI DİKKAT...Oylum oylum güzel boylum.. 😂😂
bu kadar dinlendiğin yetmez mi?
hadi artık yap şu hareketi