https://i.hizliresim.com/nO98va.png
Printable View
Alıcılar kısmında diğerlerinin çok olması düşündürücü...Umarım ky değildir.
oyak aldıklarını verdı eee ne olacak sımdı diye düşünecek herkes aa gıtmıyo ya deyıp vermemız ıstenecek bu bir tuzak bu haraketi yapmasaydı kımse mal satarmıydı tahta yapıcı bunu yapmaya mecburdur arkadaslar oyak metro aldıklarını sattı bence baska kurumdan alanlar yıne aynı kısıler daha önce aynısı yazıcı holdıngde oldu patron mal satıyo haberı verdıkce dusuyor korkudan ky malını verdı 12 tl ye kadar düştü sonra yazıcıyı 28 tl tam gecensene bu zamanlardı
benı okuyup mal almayın yatırım tavsıyesı degıldır herzaman kendı fıkrınızle haraket edın
Bakalım bugün neler olacak nasıl bir yol izleyecek hayırlısı olsun
E be Patron gözün doymadi ky elindeki 3 kuruşa tamah ediyorsun. Gel gel az aşağı indir de sana ortak olalım. 😀
Yatırım tavsiyesi değildir.
Adamlar resmen fantazi yapiyor
SM-N920C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
1.61 113131
1.62 93131
1.63 101131
1.64 121131
1.65 156631
1.66 121131
1.67 82131
1.69 61631
Işlem yapan arkadaş herhalde hatayli. 😀😀😀😀
Alış tarafındanda alışları 31 ile bitirdi
O kadar rahatlı arkadaş. Dalgasını geciyor
Alım için düşündüğüm yere geldi sayılır acaba birkaç kademe daha verirmi 1,55 leri düşünüyordum ama oraya inermi kestiremiyorum analizci biri 47 ye değer diyor ama pek sanmıyorum.ytd
Kaç senedir yatıyor ne bekliyor bu !!!!
Haber mabet tınlamıyor yatay yolculuk devam ediyor
LG-H860 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Senin baskılamanı sevsinler tahtacı :kahkah:
bugun birşey çıkmaz artık haftaya bakalım ne yapacak ytd
Hisse senetleri belediye halk otobüsü gibidir.ineceğin durağı bilemezsen bindiğin durağa geri getirirler.
spek efendi mal mı istiyor mal mı veriyor
O dediğiniz ring seferler için geçerli sn. Emektar.. [emoji4] normal seferlerde bir dürten bulunuyor genelde..
TURKCELL T70 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
tahtayı sisi götürecekler ama ne zaman götürecekler meçhul ytd
Spekciğim üst kademelere mal birikti.senin değilse elini uzatıver.
Çoğunun maliyeti bu fiyatın üzerinde.neden satarlar.
Son 4 günde kim alıp kim sattı..paylaşacak arkadaş var mı
Ortaklar bilanço ne zaman geliyor? Bilgilendirirseniz memnun olurum.
Paraya ihtiyacı olan sıkılanlar satıyor hisse 1,54 gördü yarın neler olacak bu kadar bekleme yetermi yoksa devammı beklemeye,heran atak yapabilir ama ne zaman.ytd
Takaslar ne alemde acaba atan olsada baksak
Hisseyi resmen cezalandırdılar. Ufak yatırımcıyada mesaj verildi. Sabır edeceksin. Hemen öyle kolay para yok. Penbe rüyalara kapılma.
Biz hem Bindirir, Hem indiririz mesajı. Eyvallah Bizde Mesajı aldık.:):)
Takas yok teknik yok millette sabır kalmamışsa tekrar hisseye girme zamanı gelmiştir kimbilir yarın belkide o gündür sabah bakalım kısmet.ytd
https://resmim.net/f/iGQBWp.png
son 4 günün alıp satanı.
Yarın bir kaç kademe,belki de daha fazla,artan işlem hacmiyle birlikte yükseliş bekliyorum.
Böyle bir durumda,Pazartesi ya da Salı daha güçlü yukarı hareket ihtimali yükselir.Eğer tavan
(ya da tavana yakın) gerçekleşirse;yüksek maliyeti olanlar için hisseyi elden çıkarma fırsatıdır
bana göre...........Hareketli ortalamarın kesişim noktasında olması,2012 den bu yana inceledi
ğim günlük grafiğe göre kurduğum bir senaryo.Elbette fiyatların belli bir süre yatay gitmesi de
kuvvetle muhtemel.Benim inandığım 2 ye yakın yada üzeri rakamları görmemiz 9-10 işlem gününü
geçmeyecektir.
YTdeğildir,olamaz da...
satanlar avlandı bence çunku 1.50 den alırım hayalıyle sattılar burdan tekrar 1.65 sevıyesını tekrar deneyebılır yatırım tavsıyesı degıldır
emir sil emir gir bıkmadın mı spek amca
Hayırdır, akün mü bitti?
14Temmuz 2016 tarihli hareketin aynısı olabilirmi. Şekil aynı. Hacimli yükselt. Birkaç gün geri ver. Oradan ufak ufak yukarı yap.
Son 4 günün işlemlerinde dikkatmi çeken deniz yat.alışları oldu.ky değilse patron alımları olabilir...hiseye gelince bayrak yada filama oluşumu varsa bunun süresi 6_7 gündür.haftaya salı ikinci seans yada çarşamba gibi yukarı direk dikebilir. Filama hedefi 2.10 gibi görünüyor.
1.55 te kazık mı çaktın spek bırak artık bu 1.55 dodur boşalt yapmayı
Ne oldu beklentisi mi bitti? Satalım mı? Avucunu yala.. Daha film yeni başlıyor.. Asla ytd
bugunüde hiç ettin ya helal olsun sana spek hakketende yav.......şşşş sın