Yaklaşık 1 yıldır portföyümde bulunan betonlarıma bir miktar daha ekledim.Çok sıkışık fiyat bandında devam ediyor bir süredir ,bir yöne fena patlayacak da inşallah içimizde patlamaz[emoji1]
Printable View
Yaklaşık 1 yıldır portföyümde bulunan betonlarıma bir miktar daha ekledim.Çok sıkışık fiyat bandında devam ediyor bir süredir ,bir yöne fena patlayacak da inşallah içimizde patlamaz[emoji1]
Dün bugün yine trade modunda çalıştı:yes:
Yarın 100 lot Niğde alayım da, kel feleğini şaşırıp, tabana indirsin.;-)))
Ben kağıda girersem,Bayramı görürüz de , Niğde'de 10 TL üzerini birdaha zor görürüz..;-)))
Çünkü;Bastığım yer çöküyor..
Dün 63 TL den numunelik 30 lot dobur aldım,kağıt tepetaklak oldu,bugün 59 a indi.!!
14 lerden Girdiğim Ceo medya ise ,nerdeyse 2 taban çekti,11 e indi..
Örnekleri Saymakla bitmez...
Bakalım,bu Niğde patatesi hangi yöne yuvarlanacak..
Memlekette, pahalılıktan etli butlu, Şekerli otlu şeyler alamıyoruz,Ancak Abur cubur şeylere kaldık.;-)))
Sende imkanlar bol..
Bu Niğde patatesi10 lira altına inerse 3 çuval almayı düşünüyorum..;-))
Ramazan ayı geldi diye biraz kerevitaş aldım,o da 4.24-4.30 arasında sıkıştı,bakalım hangi yöne patlayacak..!?
Diğer 2 hisse yukarıya patladı,buda bugün 10.39 yaptı,ilk etapta 40 satış koymuştuk 39 yaptı geri döndü,ulen kel götür artık bunu:seyt:
PKENT çok sıkıştı bir atraksiyon bekliyorum,20 cıvarından 800 yaptı ele verdi şu sıralar 200-215 arası çok sıkıştı,tavsiye etmiyorum sadece belirtiyorum,bende 100 adetçik mevcut kentten kazandıklarımın birazını buna attım...imkana gelince benim vefasız oğlan yuvaya döndü giresuna,har vurup,harman vurursan olacağı budur evli 1 çocuğu mevcut,yıllarca bebek,beşiktaş arasında mekik dokumuştu,guya yönetmen,yani aç yönetmen,o iş yaptı el malı götürdü,onun sırtından geçindiler oda aza kanaat getirdi onuda yedi içti,o bildiğin çoğu müzik guruplarını montaj çekimlerini kurgulayıp yapıyordu,reklam ajanslarıda vardı,10 sene izmirden sonra istanbula takıldı,Adnan Öztürk ekibiylen çalıştı şimdi ekipleri hep dağıldı çoğu yurt dışına gitti,oda başıma kaldı şimdi cepten yiyor,şu sıralar istanbuldayım hastalık için:(
Zatın biri yazmış,eskiden 70 ekmek alırdım hisse fiatıylan,şimdi 3 ekmek alıyorum,hisseyi 80-90 alırsan tabiki böyle olur,genellikle ky huyu hisse takır takır giderken yapışır dipteyken almaz ve sonu batar:he:
Tavanı 11.17,hadi kelciğim kapanışa tavan girelim,yaptırmak senin elinde,geçen 17 yaptığından epey kaldırmıştık,sende acemilerin üstüne malı yıkmıştım tekrarını isterük...ytd.
Ulen kel napin ya,diğer hisselerin yukarıya sen aşağıya.
Kel şimdide %270 bedelli derdine düşmüş fazla vurayım diye,ulen kel bunun ayağını yükseltmen lazım yoksa giren olmaz,şöyle 15-20 yapman lazımki kekleri iyi avlayasın.Bugün ise birden 9.56 yaptırdı aniden toplandı 10 üstüne attı,bu 9.56 olayı ise beni düşünceye sevk etti anında 10 üstünden yarısını postaladım,ne yapmaya çalışıyor bilemiyoruz,kelin oyunları hiç bitmez ne dümen peşinde acep:notr:
Kar_Adam hakikaten uğursuzmuşsun,gelir gelmez hissenin içine ettin,bedelli bana sarmadı yarısını dehledim,çünkü yaptığı bedelliler hep hüsranlan bitti:he:...taviyem yorumsuz karar sana ait,bedelli olayı olmasaydı belki,ama şu an bu ite güvenilmez...ytd.
Muhahaha...
Tesadüfün bu kadarı ancak olur..;-))
Yaw,bu kel benim kağıda girmemi mi beklemiş de bedelli ile bizden para istiyor..
Bakalım nereler görülecek düşüşte,çoğu satmaya başladı kelin elindeki hisseler çoğaldı artık bir yerlerine yama yapıp kendi çalar kendi oynar,bedelli onaylanana kadar uzak durmakta fayda var,nasıl olsa bir yerlerde durulacak o zaman bakarız bu işe,şu sıralar 9.50,ulen kel bakalım nasıl müşteri bulacaksın...ytd.
Daha bir iki ay önce kiler GYO nun bedellisine para verdim,gerçi çok değild bin lottu,ama kağıt haalen maliyetime bile gelmedi,öylece duruyor portföyümde,,üstüne beş kuruş vermem..Ondan kurtulamadan bugün de oylum oylum selvi boylum 4.42 lerden bedelli bölünmüş, Taaa maziden kalma 6.70 lerden 1000 lot var bende..bir kazık da oradan girdi..oylumun Rüçhan danası sürünüyor, anası uçuyor,, bulaşmadim..şimdi birde basimiza bu Niğde patatesi çıktı;-))
Benim tahminimce,SPK onay/ red süresince, Patatesi de 8.70 kadar gelene geçene dağıtır bu kel..;-))
Bedelli öncesi tavsiyemdi,şimdi sat,durum kel,iyiki 10 çoğunu boşaltmıştım,9.70 ufak el attım baktım yemiyor onuda 5 puan eksiğine postaladım gittim,elimde sadece 4/1 kaldı...Bu böyle kentten voleyi vurmuştum 250 üstü satmıştım çoğunu,akşam 214 kapanış yaptı,onada ufaktan el attım,kenti sattığımda petrokent almıştım maliyet onda ilavelerlen 208 beklemedeyim ondanda,30 kağıtları uçuşta bunlar düşüşte,aynen dansöz gibiler,bu 3 kağıtların zirvesine bak,şimdide durumlarına bak...Oylumu biri tavsiye etmişti 2.10 cıvarları görüldü,ufaktan R ve E aldım,o takibimde,bakalım bu sarmaldan nasıl çıkacağız.
Bu patatese ,bugün 9.60 liradan ( eskiden kalma 16 maliyetli 100 lot var,) maliyeti düşüreyim diye alış girdim,,bir baktım piyasa karışmış,kağıd inmiş 9.34..Kapanış 9.43..Ordan da zarar yedik.. Borsada ufak , üçkağıtçı şirketlerin- patronları bedelli ile soygunları devam ediyor, yetmiyor yeni halk'a ırzlara onay veriyorlar..Milleti iyice yolup,MB hazinesi gibi çıplak bırakacaklar..!!
60 kuruştan havalandır, 2,70 lira daha para iste. Oh oh ne iyi yav.
Kelciğim sofrana kimse gelmez artık patlatma zamanı gelmedimi,çek yukarı götür bak kekler nasıl takılıyor peşine,o zaman oltanı sallarsın yukarı çektikten sonra:he:
Beni duydular galiba..
Bugün ,Aşağıda 9.40, yukarıda 9.81 gösterip 9.71 de kapattılar..
Patatesin Ana pazarda ve kredili işlemler için alım satıma uygun olması,9 TL altına inmesini engelledi, Kel ve arkadaşları da aşağı vermeye cesaret edemediler galiba..!!
Fazla langırt lungurt hareket ederlerse, SPK / BIST yönetimi,Brüt takozu koyuverir...
Yeni rütbe almış Niğde patatesi için de ,bu hiç iyi olmaz...
Temkinli izlemeye devam..
Dün 9.81 üstüne çıkamadı,kel olmadı tavan çekmen lazımdı,hiç olmazsa 10 üstünde olsan iyiydi,bu şekilde müşteri çekemezsin seni kareteci bozuntusu,biz neysek işi biliyoruz ama çoğunun canını çok yaktın,hele o 60 üstünde alanlarınkinin çok daha fazla yaktın,bir ara 7 cıvarından 17 yapmıştın tekrarını bekleriz,onda bile milleti marizledin daha sofrana nasıl gelsinler,maliyeti yüksek olanları sevindirmiştin,adamların sevincini kursaklarında bıraktın yahu,sen adam olmazsın,ölmüş baban hariç o adamdı,onın tuğlası ile evimi yapmıştım adı izo tuğlaydı,fabrikamız adına görüşmüşlüğüm vardı,o babayı hiç haketmiyorsunuz uğur ile,adamcağız ölür ölmez parasını çar,çur ettiniz boğazda motor yarışları düzenlediniz,yani sizin kökünüzü bilirim bartından,bir dostum o zamanlar sizin yönetimindeydi,o bile bunlar fırıkdaktır alma hissesini demiştir,ama ben tradeci olduğum için severim böyle hisseleri,öyle kaçacak uçacakla işim olmaz,öyle tiplemeler zarar etmeye mahkumdur:he:
sülalesini yazmışın ustam sağol
BIST yönetimi,,Patatesler ile oynayan , Bilal akpınar isimli bir kediyi enselemiş.3 ay katıksız nezaret cezası vermiş..;-))
Bakalım yarın yukarı ,10 TL ye hareket olacak mı..
Bu kağıda,pazar değişikliği hiç yaramadı..Eski pazarda iken
müşterisi bol olurdu 10-12 liradan bile alıcısı çıkardı, şimdi 9. Liraya kadar indiği halde yüzüne bakan yok.. ilginç
8.70-10.27-şimdide 9.20...yaparsa anca kel yapar,neyse 10 üstü sattıklarımızı 9.25 yerine koyduk:evil:
Sahibi tahtacısı speği ne derseniz deyin alayı soros pu çocuğu...
Refabaaaa;Nirdesin agabeey.?
Şu patronun kılağına bir üfürmenin ve Kağıdı uçurmanın zamanı gelmedimi.?
Bak,Bedelli dosyası spk nın önünde bekliyor,bu da 1.Kg patates fiyatından işlem görüyor..
Herşee zam üstüne zam yapılırken,bu kağıt 8.95 tl de Kampanya mı yapıyor.?:-)))
Faşo ağa köyü sattı,marabalar da terk etti galiba...!!
Ortalıkta bir sessizlik var..
Ne Spk dan ,bedelliye onay çıktı,ne kagıt 9 lira üstüne çıktı..
Bakalım,Kasabadan yeni mühendizler gelecek mi.?
Şimdilik bekliyik..
Bu seviyeden tepki çıkışı olabilirmi acaba?