Sen yine de dikkat et dostum, çok izliyorsun, insanlık hali beli olmaz, demedi deme sonra.:kahkah:
Printable View
Bereketli bir gün olsun inşallah.
6.49 dan 6.28'e bastı yahu, kesin sepetleyecek bizi.:)
Öyle bonkörlük yapan tahtaların tümünün arkasından el saladık, 20 kademe şans veriyor buyur ver diyor.
Yürek dayanmaz bunu seyretmeye dostum.
İpini koparmış deli dana gibi resmen.:oleyo:
ne oldu ses kesildi ))))
almaya devam.
(herkes papilon konuşuyor.)
Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabi
Ne oldu buna, şenlik bitti mi yoksa rodeo mu.
Arsa işi bitinceye kadar böyle zigzaglara devam.
Müzik durunca parti sonlandı dostum.:kahkah:
indir kaldır vur parçala bu harekteleri biz turgg de gördük yavru. dökemezsin....
Tpao dan ihale haberi iyi gelirdi..
Doğrudur dostum, kademeler arasında çok fark oluyor bazen, 6.50 lerden çakan buralardan alabiliyor mu bilmem.
55 milyona arsa satarsa iyi olur dedik ama zor gibi görünüyor, o kadar parayı verecek çıkar mı bilinmez, biraz daha bekleyip niyetlerini anlamak lazım, ama son çıkışlarda biz geride kaldık.
Yabanci satisi baski kurdu gunlerdir. Hizli almislardi, hizli sattilar.
Dunku alimlarda Yatirim Finansman'i goruyorum.
Citi adina aliyor olabilir. Yabanci yeniden donduyse iyi haber.
55 milyon fiyat biçilen arsa satışa çıkarılmış, şirket küçük sermayeli ve karlı şirket olması da ayrıca dikkatimi çekmişti.
Bu sene içerisinde TPAO ihlalelerinden 4 milyon üstü bir iş teslimi olacak, sene sonu bilançoya etkisi olursa bu beklentilerle iyi yerlere gidebilir.
Cumhurbaşkanı yardımcısı dün Doğu Akdeniz'de 2020'de 5 kuyu açılacak dedi..
2019'da 5 kuyu tamamlanmıştı, 2020'de aynı hacimde bir program düşünülüyor olabilir.
Arsanın aktif edilmesi önemli bir gelişme olur
6,10 kadar ben aldım bakalım bu sefer gitsin artık piyasa izin versin
https://i.hizliresim.com/7BjA6N.jpg
tahta canlı
ahmak bu nasıl tahta yapmak
böyle malmı toplanır. götür 10 a almallarını.
her sattığımı 5 kademe altından yerine koydum.niyetin ne ?
Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.
Yabanci tekrar alima dondu.
Iyi haber.
fiyat ederdi etmezdi vs tartışmalarına son verelim ederi 55.000.000 metrekaresi 500 tele
ytd .
Katılıyorum size, profesyonel emlakçıların verdiği bir rayiçtir...
Ayrıca en son belediye onayından sonra sanayi imarlı arsanın toplamı 153.770 bin metrekareye yükselmişti.
Bu hesaba göre sadece sanayi imarlı arsanın değeri 153.770x500 = 76.800 milyon civarı ediyor.
Sanırım imara henüz açılmayan epey arsaları daha var.
Şirketin piyasa değeri 66.500 milyon, bunu satarlarsa çok iyi olacak, tahtada öyel büyük lotlar da yok zaten, dar alanda gidip geliyor.
Kimsenin bu arsayı satacaklarına inancı yok herhalde, yoksa fiyatlama yapılırdı.
merhaba ben biraz geç fark edenlerdenim,
arsa olayını yani sadece arsa üzerinden işlem çok doğru olmaz şirket bilanço gelir tablosu ve geçmişini incelemek lazım
Öncelik ile arsayı satmasalar bile ortada bir gerçek var eldeki arsaya imar değişikliği ile oldukça yüksek bir değer artışı gelmiş oldu satmak istediği ve satmayı kendisine sakladığı toplam arsa değeri şirketin şu anki piyasa değerine eşit belkide daha yüksek
SM-G610F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.