Sizce yükselme ne kadara kadar olur
Printable View
Sizce yükselme ne kadara kadar olur
Gobek takas verebilirmisin
Takas atamiyoru. Su an izliyorum gunluk vakif 51000.bizim 47000 deniz 42000ak35000 tep32000alanlar. Satan 63000yapi kiredi gedik 46000 yabanci38000 zirat 30000 tacirler 27000
LG-H635 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Þu an yatay seyrediyor açýða satýþ ve kredili iþleme kapalý 30 Ekimde bitiyor kasým ayý hareketli geçebilir bilanço buna tuz biber olabilir bu ayý yatay kapatýr gibi geliyor
Geriye dönük bayaðý bir sayfayý okudum herkes karamsar Neyse hisseye Ben geldim belki Uðurlu gelirim bu yýlsonuna hissemiz 6..7 lira olur ytd
3.37 maliyetle aranýzdayým fmýzp ten koptum geldim :D varsa nasip nasipleniriz yoksa kaçarým :)
Þist [emoji106]
hayýrdýr sanko sayfasý hala fakir tavan olmadý diye üzülüyorsunuz sanýrým :)
Çimko Beton; Gaziantep’te 5, Kilis’te 1 Adýyaman’da 2, Kahramanmaraþ’ta 2, Osmaniye’de 1, Hatay’da 1 ve Adana’da 1 tesis olmak üzere, toplam 13 hazýr beton tesisi, 27 adet mobil ve 3 adet sabit beton pompasý, 141 adet transmikseri ile yýllýk 2.300.000 m3 üretim, taþýma ve pompalama kapasitesine sahiptir.
Çimko Narlý Çimento Fabrikasý
Çimko Adýyaman Çimento Fabrikasý
Bartýn Çimento Fabrikasý
Gaziantep Ytong Çimento Fabrikasý daha neler neler. Ben yeni öðrendim.
https://www.sanko.com.tr/tr/anasayfa.aspx bu Sanko Holding web sitesi. Sanko yatýrým bütün bunlarýn %60 ortaðýymýþ. e mardin tek fabrika ile 6 tl ise bu neden hala 4 tl?
çünkü mardin 50krþ temettü vermiþ sanko 10 krþ temettü vermiþ...
Sn BOLA beni kast ettiyseniz bakýn %60 ortak demiþim.
Buyur bu da SANKO KAP sayfasý. Dolayýsýyla açýn Sanko Holding sayfasýný, yüzde 60 ýna ortak olduðunuz enerjiden, tekstile, inþaattan gayrimenkule ve daha bir çok þirketi gönül rahatlýðý ile inceleyin. Fazlasý var eksiði yok.
Ek 23494
Arkadaþlar ben vedalaþtým benden alanda kazansýn bol kazançlar
SANKO Solo 2019/9 Aylýk DÖNEM KARI (ZARARI): 24678320 Yýllýk Deð%:49
Fýrtýnadan önceki sessizlik gibi,endekse raðmen düþmedi,bravo,........
Bugün saat 12,10 -13.00 arasý yaptýðý hareket neydi? 3.99 dan 4.18 e .....yaklaþýk %5 ,peki tekrar 4,00 a gelmek ?Mal daðýtýyor desen deðil,mal topladý desen o da deðil,ne demeli bilmiyorum.....yukardan verene alttan toplama imkaný verdi,hepsi bu......
2019/3. Dönem sonu karý 24.678.320.- iyi performans, ancak gerekli tepkiyi göremedik, Patron da destek vermiyor, oysa daha nerelere gidebilir.
Bakalým Kasým ayý ne olacak
Ytd.
ne olacak bunun durumu
Ne olmasini bekliyorsunuz oyuncusu bilir
LG-H635 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yükseliþine baþladý
ben tekrar hisseye daldým bakalým bu hafta neler göreceðiz 10 tl üzeri güven gelir hisseye yoksa bu güven asla gelmez YTD