Sabahtan beri bir kademe karla spegin eline 3 kere verdim
GM 5 Plus d cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
Sabahtan beri bir kademe karla spegin eline 3 kere verdim
GM 5 Plus d cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
dün al sat yapmak istedim kaçırdım bu ğün yeni geldim 1.41 1.42 önçeden 1.42 aldım hayırlı olmadı altına düşerse alacagım.
kurunun elinde hisse biterse bundan sonra fazla al sat vermez diye yorumluyorum
büyük ortakların niyeti belli oldu hisseyi serbest bırakmak gibi bir niyetleri yok yavaş yavaş yukarı taşıyana yardım etmiyeçekler az yükselse hemen taşıdıgı kadar satışa geçiyorlar her kademede hisse veriyorlar son günlerde 1.22 den 1.46 kadar her kademede hisse dağıttılar tek teselli kuruda hisse kuş yemi kadar kaldı yanılmıyorsam 3.71 ortam güzel olsa bunlar bu kafayla niyeti bozuk birine her an hisseyi kaptırırlar.
tekrar 1.38 +maliyet hissedeyim
işlem 22 bin olmuş bu işlemle tavan olması gerekirdi.
22.000.329 Tl 1.42 aldıgımız yara 1.52 ançak kapanıyor az kaldı ha gayret
650 bin civarì lot var metin kuruda .adamlar yukseltmeden vermiyorlar.yani 1.1 den falan vermediler.spek yukseltmeye calisiyor ,bunlar firsatlari degerlendiriyorlar.Yani hic kacirmiyorlar.spek bunlarin adami midir bilemiyoruz.16 milyon islem hacmi var 200 300 bin lot arada kayniyor.hepsini okutamiyor,cunku urkutmeden satmak istiyor.
Hacim TL :23 550 462 olmuş bu kadar işlem çepten çepe desek çok zor 1 2 işlemle çebe sığmaz hisse al sat şansını cok veriyor bu forumda pastacı hiç yokmu
Şerefsizler hisseyi 2 günlük hareketle ceza verdirdiler ne kadar açık yapılmış ki açığa satış yasağımgelmiş YTD
SM-G7105 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Aciga satis kotu birsey, zaten kagitlarin icine ediyordu.Kagida olumsuz etkisi olmaz.Aksine olumlu yansir.Adamlar elinde olmayan hisselerle kagitlari dusurup alltan alarak kar ediyorlardi.
Tabii borsanin algi oldugunu u utmamak gerekir
geçen haftadan beri a1capital diye bağırıyordum burda.baktım bu dediğime muhalif olanlar var kımse etki altında kalmasın diye son zamanlar sustum. şimdi anlaşıldı tavanların sebebi ve bugünkü seans sonu toparlanma.spek açıkcıları cezalandırdı.yasagın hisse için bende iyi olduğunu düşünüyorum.volatılıte azalacak hacim düşecek ama fıyatlama konusunda aşağı salmaz tam tersi olurmu acaba? mayıs11 e kadar yasak. yasagın etkisine net yorum yapabilecek ustadlar varmı
Ey spk madem aciga satis kötü ne diye tümden kaldir miyorsun?
bu durumda metin kuru açılıkcıların ekmeğine yağ sürmüş olmuyormu? açıkcı metin kuru olabilirmi?
Gökhan takas paylaşır mısın
Hunter kardes pasta paylaşabilirmisin hala desa damisin yoksa.
patron satıyor da kim alıyor neden alıyor aylık haftalık takas baksak
bu kadar işlemle bir cepten diğer cepe aktarmak olmaz diye yazmıştım.bu işlem haçm ile tavan olması gerekirdi patron açığa satmışsa onun için sorun yok diger ortaklardan virma yolu ile eksiğini tamamlar bu onun avantajı gibi görünse de tam tersi ellerindeki hisse borça gittiğinden hisse hakim ortaklığını kaptırmamak için tekrar alıma geçmek zorundalar. yoksa eldeki pirinçten olurlar. bence bizim için iyi oldu tabi bekleyip gör politikası.
şöyle özetlıyım ogrmen33 hisse1.35 e geldiğinde a1capıtal eksi 200~300 bin lot acıktaydı(eksi lot).toplamda 500 bin civarı net satışı vardı.garantıden biri girdi yaklaşık 1milyon lot toplamda alımla kagıdı tekrar 1.53 e kadar taşıdı.o lotlar daha sonra virman oldu sanırsam. onu bilmiyorum. sonraki salımında a1capıtal açığını maliyetinin üstünde kapattı ama toplamda 250bın civarı gunluk satışla kapattı.encok ıslem a1capıtal fe oldu bu arada. günlük encok alım 400 500bın cıvarı ile iş yatırımda oldu.rakamları cok net hatırlamıyorum ama aşağı yukarı bunlar. matrıx telefonumda değil.
Acikcilar spekleri cok rahatsiz ederler.Adam arabayi yurutmek istiyor onlarsa surekli tekere çomak sokuyorlar.Ama iyi bir spek onlarin canlarina okur.Bugün oldugu gibi.
Klişelesmiş algılar insanin canini sıkıyor.
Bu kagitta cok ky yok.Yani bi aselsan bi dohol gibi degil.sürü psikolojisi bu kagitta pek yok
Her sey sevgili spegimize bagli.
A1 capital maliyeti ne kadar önceki gün al satlarlar maliyeti 1.77 olmuş
bide şöyle düşünün. ben mesela kötü niyetli bi spek olsam. acıkcı satıp aşağıdan alacağına ben dogrudan satıp aşağıdan dogrudan tekrar alırım.bu kötü senaryo tabı. ıyı bır bılen yorumlarsa hısseye ne gıbı eksisi artısı olacagını daha iyi olur. yada yarın ve 30 nısan bilanço gününe ve sonrasına kadar izleyip görücez.
Flap kong da da 15 subat 1mart arasi ayni yasak olmus fakat kagit hic tinmadan artisina devam etmis.yasak kalktiginda ise dusmus.
Teknik Özet
Çeşidi 5 Dakika 15 Dakika Saatlik Günlük Aylık
Hareketli Ortalama Al Al Al Al Al
Teknik İndikatörleri Güçlü Al Güçlü Al Güçlü Al Güçlü Al Güçlü Al
Özet Güçlü Al Güçlü Al Güçlü Al Güçlü Al Güçlü Al
görüntü güzel son durum ve kararı yarın saat 10.01 belli olaçak
Arkadaşlar varsa nasibinizde yersiniz ekmek.Ne spek nede şirketin patronları engel olamaz.Dua edin Allaha kalbinizi bozmayın.Hayirli bol kazançlar.
sn tiger al sat fırsatı acıkcılar sayesinde oluyordu. şimdi zor gibi. bıraz ınceledımde beyaz cemas aselsan gibi hısselere acıga satıs yasagı gelince bıraz düşüşler olmuş. artı nıbas da dahil cok pirim yapmış hısseler. samata nıye şimdiden yasak geldi ınsallah ıcerden bı pıslık cevırmemıslerdır. kuru sürekli hısse satıyor vede bilanço açıklanacak tahmın etmek cok zor bundan sonraki durumu.
cok erken geldi bu yasak. sızın tahminiz nedır? amaç ne?
Bence bu iyi oldu,nibastada çok al sat yapıyordum açığa satış yasaklanınca hisseyi asıl sahipleri götürdü tabi bir noktadan sonra hisseye bidaha giremedim korkudan
Patronlar bunu bilerek yaptırıyor açıkçıları engellemek için dostum samatta rahat ol bu rakamlardan her türlü kazanırsın tabi yinede bizimkisi tahmin şöyle 1,50-1,60 olsa güzel olacak
Bu yasak bizi etkilemez sıkıntı yok
Açılış tahminim aşağı olur hatta bugün eksi bile kapatabilir ama yinede ben eksi kapatacağını düşünmüyorum sağlık olsun sıkıntı yok hissenin ateşi bir dinsin bi kendine gelsin bakalım günü nerden kapatacak
ara sıra bazı arkadaşlar pasta paylaşırlardı paylaşana cezamı kesiyorlar ne oldu da gördügünü forumda paylaşamıyor ceza varsa o zaman üye olmasınlar
haber borsa gündeme düşmüş
27 Nisan 2018 - 08:47 www.borsagundem.com
TweetlePaylaş+1LinkedinWhatsApp
Sermaye Piyasası Kurulu kararı uyarınca devreye alınan Volatilite Bazlı Tedbir Sistemi (VBTS) kapsamında, SAMAT.E payları 27/04/2018 tarihinden (seans başından) itibaren 11/05/2018 tarihine (seans sonuna) kadar açığa satışa ve kredili işlemlere konu edilemeyecek.
demekki patron hisseyi yükseltmek istemiyormuş.kuruda hissesini satmak için fırsat bulmuş.hastalıklı lanetli insanlar.
değeri 1-2 ayda iki katına çıkmış nibasla(hemde zarar açıklamış), hem kar açıklamış hemde primsiz samat nasıl aynı kefeye konuyor anlamış değilim.yazık oluyor yazık burdaki insanların emeğine zamanına aklına
kötü niyetlerine benzer yazı yazmıştım
büyük ortakların niyeti belli oldu hisseyi serbest bırakmak gibi bir niyetleri yok yavaş yavaş yukarı taşıyana yardım etmiyeçekler az yükselse hemen taşıdıgı kadar satışa geçiyorlar her kademede hisse veriyorlar son günlerde 1.22 den 1.46 kadar her kademede hisse dağıttılar tek teselli kuruda hisse kuş yemi kadar kaldı yanılmıyorsam 3.71 ortam güzel olsa bunlar bu kafayla niyeti bozuk birine her an hisseyi kaptırırlar.
adamın biri özelden bana yazmış. nibaş çok düşüyor bizde o kadar düşermiyiz? diye. böyle mantıkla sakın iş yapmayın. samat ayrı nibaş ayrı hisseler. biz primsiziz bile. tek derdimiz 3aylık bilanço. ondada katakullii yapsalar dahi 6 aylık bilançosu iyi gelir.seçim haeketi 6 aylığa yansıyacak.belkide çok iyi gelecek bilanço. elindeki koza ipekten aldığı makinalar hala yatıyor.ee 9 aylıktada meb ihalesi aldığını düşünelim.ekstra durumlarda söz konusuda olabilir tabi.yani samatta beklenti bitmez. yeterki patron bnelik yapmasın
aday adayları kesinleştikten sonra reklamlar başlar posterler ..vs gibi işlemler için kapı çalınaçak bu ve buna benzer hisselerde harekatlar başlar