Cakmami cikiyormus, bu diplomalar?:he:
Printable View
Gitmesin bu. Çok eğlendiriyor bizi.
Gitme Marmara Üniversitesi İngilizce İktisat mezunu. Kal
Bundan sonra sana hep Marmara Üniversitesi İktisat mezunu diyeceğim. Biraz uzun ama olsun. Sana değer
Hayır madem diploma ve üniversite önemli hetkes için geçerli ve buna önem verilmeli ama cumhurbaşkanına gelince önemli değil bu ikilemi ben anlayamıyorum
Almanci ne pis kelime, kusura bakma hocam nerde hata var ing kisa yazmamam mi gerekiyor nedir problem
CLT-L09 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
*merkez bankası toplam rezervi 14 eylül itibarıyla 87,58 milyar dolar(önceki $88,75mlr)
Yıllardır cahillere laf anlatmaya çalışırken dilinde tüy bitenlerin,
neden sonunda bıkıp "ne haliniz varsa görün, dolar 20 TL olsun, açlıktan geberin" dediğini şimdi anladınız mı?
Şu mesajınızda onlarla aynı ruh halini gördüm sanki.
Karşılıklı biribirinizi anlayabilmeniz ne güzel. :)
Yok pis falan değil bence,benim dayım 40 yıldır ordaydı,10 yıl önce falan döndüler,allah rahmet eylesin kendisini o öyle tanımlardı.Ben tanım olarak hakaret falan görmem o kelimede.Yani arada cümle kuruluşlarında kelimelerin yazımında hep hatalar var.Diğer arkadaşların da dikkatini çekmiş.Daha çok eğitimsiz birinin değil de türkçeyi sonradan öğrenmiş birinin cümleleri gibi.Öyle bir durum var mı acaba.
Sn varolmayansehir ve sn hakem 2 kiymetli insan. Saolun umidimi arttirdiniz
Aferim merkez yeeeeeeee rezervi yeeeeee bitirin topluca yiyin yiyin durun 1 haftada 1,25 milyar dolar puffffffff
Merkez Bankası'nın brüt döviz rezervi bir haftada 1 milyar 252
milyon dolar düşüş gösterdi.
Foreks'in Merkez Bankası verilerinden yaptığı hesaplamaya göre,
bir önceki hafta 70 milyar 173 milyon dolar olan rezerv, 14 Eylül
ile sona eren haftada 68 milyar 921 milyon dolara geldi.
Bilgi Notları:
Aman Allahım. Yönetim Kurullarına rapor yazıyormuş. Görünce öpermişiz onu. Heyecanlı mısınız arkadaşlar ???
Şeyhimiz olur kendileri artık.
Komik çocuk seni [emoji23]
Sn. Hakem hiç anlamamış bu sizi [emoji23]
Bugün bu kadar eğlence yeter bana. Fazla gülmek kırışıklarıma iyi gelmiyor malum [emoji4]
Dün itibariyle tüm kamu kurumlarındaki sosyal tesislerin ve kampların envanterinin acilen incelemeye alındığı iddia ediliyor. Satış hazırlığı yapıldığı belirtiliyor.
Bu son yazdığınızı şirketinize göndermek isterdim , acaba onlar bu yazınızı okuyunca nederdi.. Çok yakışıksız olmuş ..
Şimdi bende işletme mühendisiyim pardon siz gibi yazayım İngilizce işletme mühendisiyim size “yüz yüze beni görseniz ....... öpersiniz elimi “ desem nederdiniz ? O ....... ne acaba ?
Resmi Gazete'nin bugünkü sayısında yayımlanan yönetmelik değişikliği ile yabancıların Türk vatandaşlığını kazanabilmeleri için gerekli şartlar yeniden düzenlendi. Buna göre, daha önce vatandaşlık kazanabilmek için karşılanması gereken en az 2 milyon dolar tutarındaki sabit sermaye yatırımı şartı, 500 bin dolar veya bunun karşılığı Döviz ya da Türk lirası (TL) olarak değiştirildi.
Öte yandan, Türk vatandaşlığı kazanabilmek için en az 1 milyon dolarlık taşınmazın tapu kayıtlarına 3 yıl satılmaması şerhi koyulmak şartıyla satın alınması hükmü de değiştirildi. Böylece 250 bin dolar veya karşılığı döviz ya da TL tutarında taşınmazı satın alan yabancılar Türk vatandaşlığı kazanabilecek.
betoncuların dileği de yerine geldi.
içler acısı cidden normal bir ülke de diye bile söyleme başvuramıyoruz.
bunun acısını gelecek nesiller çok ama çok pis çekecek malesef.
Bu uslup, hiç iyi niyetli olmadığını da gösteriyor.
Bak oğlum ( rahat rahat diyebilirim) ,
şansını daha fazla zorlama..
Yanlış konuşuyor ve yanlış şeyler söylüyorsun. Doları 1 hafta sonra göreceksin.
Kimsenin doların yükselmesinden nemalandığı falan yok. Aksine tüm ülke ile beraber esaslı kaybediyoruz.
Bunu bile idrak edemiyorsan kendine izin ver, yazma daha iyi.
Bu son seslenişim.
Kendi yazı dilini yazarken bile 7293819191912 tane yanlışını buldum....Ama bu ve bunun gibiler Arapçaya hayrandır....🤣
iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yazınızı gönderirken lütfen 10 kere daha okuyunuz....Belki anlatmak istediğiniz her neyse daha anlaşılır olacak o zaman...
iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Noktalari gorup kufurleri gormemek nasil bir tarafgirlik, tarafperestlik,..gercekte soleyemiyecegimi burada yazmam, emin olun, ama samimiyet oldugu muddetce her turli airket bilgisi vs de veririm kimlik de aciklarim,
Siz de kiymetlisiniz o zaman sn watcher46 bol helalinden kazanciniz olsun
Benim size o mesajı yazmadığımı varsayın , ben sizi ciddiye alıp cevap yazmıştım ama sizin sonraki mesajlarınızdaki çok yakışıksız üslubunuzu görünce yazdığıma ve dikkate aldığıma pişman oldum . Konuşmaya , yazmaya , emek harcamaya gerek yok .
Simdi bu mesajımda embesil gibi sözler yazarsınız ben peşinen yazmışsınız sayayım yormayın kendinizi ..
Küçük bir not : Olaya girişiniz ve üslubunuz öyle olursa doğru veya yanlış o tepkileri alırsınız .
Ben hakaret etmedikce hakareti haketmem sn medwig tarafliga devam, ole muamele gormeye de devam,
Dağılın bakalım. Kriz falan yokmuş...
En yetkili ağızdan aldık haberi...
Hadi evlerinize...:)
Doların niye düştüğü konusunda bilgi sahibi olan varmı?
Çünkü bistte hızlı hareket yok.0.90 yükselmiş, TL değerlendi diyorlar.
OVP tırt çıkacak,yarın yılanoğlu şekil yapar.Bence olay belli.