Yapacağı iş bu kadar işte, onca haber gönder ama sal aşağı. Yeni genel müdür hissenin fazla değerlendiğini düşündüğü için gitmesi taraftarı değil zannımca. 😡 ytd
Printable View
Yapacağı iş bu kadar işte, onca haber gönder ama sal aşağı. Yeni genel müdür hissenin fazla değerlendiğini düşündüğü için gitmesi taraftarı değil zannımca. 😡 ytd
Hubvc de daha yeniyim ama anlaşılan bir süre bekletecek biogenzin haberi gelip piyasada satış anlaşmaları çıkana kadar bekleyeceğim
Ben kendi adıma pes dedim ve başka bir kâğıda geçiş yaptım.
Elimde yükselirse yine de sevinecek, düşerse fazla üzülmeyecek bir miktar bıraktım.
Bu adamlar ya çok usta, herkesi yıldırmak istiyorlar ve başarıyorlar, ya da beceriksizler... Bence ikincisi ağır basıyor.
Genz Bio nun haberi mi düşecek acep akşama ? Gitmeye başladı yapmazdı böyle şeyler :)
Ciddi bir karın ağrısı ve sancısı var.. bugün rahatlasa bari.. genzbio bir aşı yapsa da...[emoji3]
SM-N975F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Giden epey yol alan kağıda girilmez dedim ama kendimi inkar edip girdim 6000 lotla zarar 20 civarında o önemli değilde bile bile lades demek kendimi inkâr oldu .çok dinlenmesi lazım kağıdın 2-3 ay yetmez bence bı 4_5 ay daha buralarda dolanır
Teknik olarak düşen trendi kırmaya çok yakın. MACD yukarı kesmek üzere. Parabolik SAR 4 gündür al veriyor. RSI buz gibi. Üstadlar daha iyi yorumlarlar.
https://www.tradingview.com/x/FeYDvO4a/
hubvc...günlük
bakış açımız biraz farklı galiba
uzun vadeli yükselen kanalı kırılıp altında kapanışlar yapmış
tirende girmek istemiş başarısız olup geri dönmüş.
düşen tirend bana göre biraz daha yukarılarda
mesela bugün için 19.15 gibi seviyede
13.84 deki dibin altında kapanışlar yaparsa durum sıkıntıya girer.
oraya kadar düşüşler normal karşılanmalı
hatta o bölgeden belkide çift dip hareketi ile
dipden çıkış hareketi başlatır.
tabi bence.
https://www.tradingview.com/x/3sZDDesc/
dolar bazlı..haftalık
1.74 dolar desdeği çok önemli.oda bugünkü kurla 12.80 civarı eder.
eğer gelirse orası kırılmamalı
aksi takdirde kötü sonuçlar doğurabilir..
ters çanak beklentisine girilebilinir.
tabi bence.
Genz Genz Genz.. yok mu bir gelişme Genz...
SM-N975F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Selamlar. Ben kısa trend kanalı çizimi yapmıştım.
https://www.tradingview.com/x/ktk8wSO5/
Ayrıca bir GenzBio beklentisi var. https://webrazzi.com/2020/08/13/bios...an-16-girisim/ buradaki habere göre ar-ge süreci bitmiş. Olumlu bir haber düşmesi durumunda kısa trend kanalını çok çabuk geçip uzun trend kanalının üzerine çıkmaya çalışabilir.
hadi bir haBER... destek gelirse haberle, neden olmasın...
Haber gelmedi ama tavan oldu hakkımızda hayırlısı
2 Eylül seans sonuna kadar brüt geldi.
Sermaye Piyasası Kurulu kararı uyarınca devreye alınan Volatilite Bazlı Tedbir Sistemi (VBTS) kapsamında EUYO.E ve HUBVC.E paylarında 19/08/2020 tarihli işlemlerden (seans başından) 02/09/2020 tarihli işlemlere (seans sonuna) kadar brüt takas uygulanacaktır.
Genzbio'nun sitesinde bir sayaç var ve 25 Ağustos saat 21:45'e göre azalıyor. Bu tarih ve saat neyi ifade ediyor bilen var mı?
muhtemelen kit lansmanı saati olabilir.ytd
Lenovo K33a42 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Türk Klinik Mikrobiyoloji ve İnfeksiyon Hastalıkları Derneği (KLİMİK) 25 Ağustos 2020 tarihinde 21.00-22.30 saatleri arasında “COVID-19 Tedavisinde Son Durum” konulu bir web konferans düzenleyecek.
Bu önemli etkinliğin yapılacağı saat aralığını gösteriyor.
İnşallah beklediğimiz haberi verirler.Redmi Note 8 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
RTALB sayfasına yazdığım konu burayı da yakından ilgilendirdiği için aşağıda paylaşıyorum:
GENZ'in sayfasında geri sayım sayacı haberi üzerine hemen atladık; ama başka hiçbir açıklama yok. Bazıları bunun sayfanın güncelleştirme çalışması olduğunu söylüyor. Bu da mümkün mü? Evet.
Bu konuyu biraz deşecek olursak:
Şayet sayfanın güncelleştirme çalışması olsa, diğer bütün sayfalara da erişimi mümkün olmazdı. Halbuki burada sadece HOME sekmesine basınca sayaç çıkıyor. Mesela https://genzbio.com/covid-19/ sayfasına, veya MEDYA, veya PARTNERS sayfalarına vs. girebiliyorsunuz.
Üstelik, A1 Yaşam ve HUBVC yetkilileri de GENZ yetkilileri de bu sayfaları ziyaret ediyordur. Üzerinde bu kadar spekülasyon yapılan, Cuma günü hisseleri tavana çıkaran bu "söylentiler" doğru olmasa, herhalde çıkıp bir açıklama yaparlardı. Aksi halde yatırımcıları fena halde yanıltmış olurlar. Yani bu durumda sessiz kalmak bir seçenek değil. Sessizlik demek, oyunun içinde olmak demek.
Söz konusu açıklamanın KLİMİK tarafından düzenlenen Covid-19 Tedavisinde Son Durum adlı konferansla bir ilgisi olması da zor görünüyor. Zira, bu bir konferans. Panel, sempozyum gibi diğer katılımcıların olduğu bir etkinlik değil. Konferansta bir sunumcu olur -bu konferans Prof. Dr. Serap ŞİMŞEK-YAVUZ tarafından verilecek-, bir konuda sunum yapar. KLİMİK sayfasını ziyaret ederseniz burada başka katılımcılara ait bilgi olmadığını görebilirsiniz.
Üstelik, şayet böyle önemli bir konuda açıklama yapılacaksa, ben olsam başka bir etkinlikte değil, kendim bir etkinlik düzenler ve açıklarım, böylece başrolde olurum ve reklamımı daha iyi yaparım.
Öte yandan, sayacın işaret ettiği 25 Ağustos saat 21:45 de ilginç bir zaman. Hangi lansman veya tanıtım bu kadar geç bir saatte yapılır? Koskoca gün torbaya mı girdi?
Yani arkadaşlar, durum çok açık değil. Yukarıda paylaştığım ve kendinizin araştırıp bulacağı bilgileri derleyerek kendi kararınızı vermeniz önemlidir. Zaten yatırımda öngörüler önemlidir. Bu sayacın beklenen açıklama olacağını bekleyenler ona göre yatırım yaparlar; doğru çıkarsa kazanırlar, yanlış çıkarsa kaybederler. Buna spekülasyon deniyor ve yasaldır.
Bilerek bir sayaç koyup beklenti yaratmak, insanların çoğunun böyle algıladığını bile bile bir açıklama yapmamak, sonra da insanlar yüksek fiyatlardan alırken onlara satış yapmak ise manipülasyondur ve yasaktır.
Temel analiz hicbir zaman yanilmiyor. Hissem yok fakat bunu Hubvc'de de görmek beni sevindirdi. Belki zamanlamasi değişebiliyor fakat önünde sonunda fiyatlaniyor.
Acikcasi bu hareketi cok daha once bekledim ama 20'lerden 15'lere kadar sürdüler. İyi mal topladılar. Vakit yakinlasinca da olmasi gerekeni yaptilar. Tavaniniz hayirli olsun arkadaslar.
Genzbio, 21:45'te sosyal medya hesaplarından 8-10 dakika içinde yüksek doğrulukta sonuç veren Covid-19 testi geliştirdiklerine dair video koymuş.
https://twitter.com/biogenztr
https://www.facebook.com/biogenztr
Ortak KİT üretmiş bizede yarar gelsin tavan serileri
Zarar çıkarmayı geçtim alış fırsatı dahi vermemesi gerek uzun vade bekleyen kardeşlerim özellikle sabırın meyvesini alırlar hubvc yönetimde yarın öğlene kadar bunu kapa atması lazım aksi takdirde yatırımcıyı yanıltma suçundan avukatıma söyleyeceğim ve dava açacağım
Bir futbol kulubü bile , bırak futbolcuyu satın aldıktan sonra, görüşmelere başladığı andan iitbaren kap'a bildiri yolluyorsa, bu adamlar dünyada önemli bir işi başarmış ve bunu kap'a yollamama gibi bir düşünceleri olabilir mi? Adamların kafa zehir gibi ama Kap'a haber yollamayacak kadar saf olabilir mi? Bunun cezasının ne olduğunu siz,biz herkes gayet iyi biliyorken onların bilmemesi ya da bunu göz ardı etmesi mümkün olabilir mi? Neyse :) Tüm ortaklara hayırlı olsun. Herkese bol kazançlar diliyorum
Genzpro işi fos çıktı anlaşılan. İkinci bir rtalb zor görünüyor.
Adamlar bir ay önce sigorta yaptırdılar, şirket müdüründen kaynaklanan olumsuzluklar nedeniyle açılacak davalarda istenecek tazminatların ödenmesi için, dava açılacağını zaten öngördüler yani, planlı programlı gidiyor her şey, genz ile ilgili açıklama bile yapılmayabilir. Oyun içinde oyun yani anlayacağınız.
GenzBio ile ilgili KAP geldi hisse tavan oldu.
Şirketimizin %17,42 oranında iştiraki olan Genz Biyoteknoloji A.Ş.("Genz Biyo") hakkında;
COVID-19 ile mücadele kapsamında Genz Biyo'nun "Covid-19 Antikor Tayini İçin Opto Akışkan Yöntem İle Çalışan Bir Bakım Noktası Testi (Point-Of-Care Test) Cihazının Geliştirilmesi" başlıklı proje önerisinin, Türkiye Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Kurumu tarafından yapılan değerlendirme neticesinde desteklenmeye değer bulunduğu, proje çalışmalarının sürdüğü, çalışmaların tamamlanması ve takip edecek önemli aşama ve hususlarda SPK Mevzuatına uygun olarak gelişmelerin yatırımcılarımız ile paylaşılacağı hususları daha önce KAP'ta açıklanmıştı.
Söz konusu projeye ilişkin çalışmaların mevcut durumuna ilişkin İştirakimizden yazılı bilgi talep edilmiştir.
İştirakimizden gelecek olan bilgi pay sahipleri ve kamuoyu ile paylaşılacaktır.
Pay sahipleri ve kamuoyunun bilgisine sunarız.
bu bilgiyi kim talep etti,SPK mı?burası önemli
BENZ BIO sayfasına erişilemiyor. Güncelleme mi yapılıyor acaba???
https://genzbio.com/
Giriyor sıkıntı yok
ONEPLUS A5000 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
7 Temmuz 2020 tarihli açıklamamızda;
İştirakimiz
GENZ Biyo Teknoloji A.S¸.’nin 07.07.2020 tarihinde 1 Milyon ABD Doları
değerleme ile A1 Yaşam Bilimleri İlaç Tanı Biyoteknoloji ve Sanayi A.Ş.'den
100.000 dolar yeni yatırım aldığı, bu yeni yatırımla birlikte sermayesinin
67.226 TL'den 80.702 TL'ye çıktığı, bunun sonucunda GENZ Biyo Teknoloji A.S¸.'deki
Şirketimizin sahip olduğu pay oranının ,42 olarak değiştiği (önceki ,79)
açıklanmıştı.
GENZ
Biyo Teknoloji A.S¸.’nin 01.09.2020 tarihinde yapılan olağan genel kurulunda
işbu sermaye artışı onaylanmış olup, genel kurul kararlarının tescili ile süreç
tamamlanacaktır
Yani Rtalab ile Genzbio ortak olmuslar
Hubvc ve Rtalab yakinda bir kac tavan yaparsa sasirmayiz.
YTD
https://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/874038
1.08.2020 tarihli KAP açıklamamızda;
İştirakimiz Genz Biyo'nun yürüttüğü "Covid-19 Antikor Tayini İçin Opto Akışkan Yöntem İle Çalışan Bir Bakım Noktası Testi (Point-Of-Care Test) Cihazının Geliştirilmesi" başlıklı projesine ilişkin çalışmaların mevcut durumuna ilişkin İştirakimizden yazılı bilgi talep edildiği, İştirakimizden gelecek olan bilgilerin pay sahipleri ve kamuoyu ile paylaşılacağı açıklanmıştı.
İştirakimizden 08.09.2020 tarihinde bugün, Şirketimize ulaşan bilgilendirme aşağıda yer almaktadır.
Pay sahipleri ve kamuoyunun bilgisine sunarız.
1. Proje konusu Kit çalışması hangi aşamada olduğu hakkında bilgi rica ederiz.
Bu soruya cevap vermeden önce kamuoyu ile paylaşmak isteriz ki, Genz Biyoteknoloji olarak üzerinde çalıştığımız COVID-19 ilişkili proteinleri tanıyıcı ve tarayıcı sistemler sadece standart bir test kiti değildir - içerisinde proteinler, test kitleri, cihaz ve analiz yazılımları bulunmaktadır ve bu teknoloji Covid-19 pandemisi dışında başka salgınların hastalıkların tanı ve taramalarında kullanılabilir. Geliştirilen demo bu bileşenlerin bütünüdür. Demo ürünümüz, şu aşamada deneme ve pazara hazırlık aşamasındadır. Ürünün pazara sunulmadan önce seri üretim planlaması, endüstriyel ürün tasarımı, lisanslama, sertifikasyon, T.C. Sağlık Bakanlığı' kayıtları, kalite yönetimi gibi süreçlerin tamamlanması gerekmektedir. Bu süreçlerin tamamlanması için gerekli destek arama aşamasında bulunmaktayız. Bu süreç zarfında alternatif yan ürünler geliştirilme potansiyeli bulunmaktadır, alternatif yan ürünler ile ilgili bilgilendirme de duruma göre gerçekleştirilecektir.
2. Proje mevcut durumda devam ediyor ise, sonraki sürece ilişkin, yatırımcılar ve kamuoyu açısından önemli olarak kabul edilebilecek aşamalar hakkında bilgi rica ederiz.
Önümüzdeki süreçte öncelikle yeni kaynak ve destekçiler aranmaktadır. (Örn. ¨notify body¨ (danışman), ihracat sorumlusu, gümrük müşaviri, kalite sorumlusu gibi) sonrasında sırasıyla;
A) Standardizasyon ve üretim optimizasyonu tamamlanacaktır. Bu her yerde her koşulda aynı şekilde çalışır ve aynı kalitede seri üretim yapılabilir olması için gereklidir.
B) Yeterli sayıda örnek ve cihazın Halk Sağlığı Mikrobiyoloji Laboratuvarları'na teslim edilip test ettirilmesi.
C) Halk Sağlığı kurumundan gelecek olan uygunluk yazısı ile Türkiye İlaç ve Tıbbi Cihaz Kurumu (TİTCK) Ürün Takip Sistemi (ÜTS) kaydının gerçekleştirilmesi.
D) Tıbbi cihaz seri üretimi yapılacak olan yerimizde her bir alt ürün için kalite yönetim sisteminin oturtulması ve denetlenmesi. Üretim yeri için revizyon gerekli görülür ise revize edilmesi
E) Mevcutta bekleyen potansiyel müşterilere numunelerin gönderilmesi.
F) Ön siparişlerin geçilmesi gerekmektedir.
3. Projenin tamamlanması için planlanan bir tarih var mıdır?
Bahsi geçen TÜBİTAK projesinin bitimi için TÜBİTAK tarafından onaylanmış süre 01.03.2021'dir. Bu süre zarfında ara çıktılar, yan ürünler zaman içerisinde çıkartılacaktır. Ürün teslimlerinin 2020 senesinin son 3 ayı içerisinde gerçekleşmesi beklenmektedir.
4. Projenin durdurulması, iptal edilmesi, başarısız olması söz konusu olabilir mi? Olası riskler hakkında detaylı bilgi rica ederiz.
Sürecin durdurulması, iptal edilmesi, başarısız olması mevcut durumda söz konusu değildir. Ürünün iyileştirme süreçlerine devam edilmesi öz üretimimiz olan bu ürünü rekabet edilmesi zor bir ürün olarak pazarda konumlandırılmak istememizden kaynaklıdır. ÜR-GE süreçleri ne kadar uzar ise o kadar daha pazarda güçlü bir ürün geliştirilmiş olunur. Bu da rekabet gücünün arttırılması yani hızlı POC testlerde rakipsiz bir doğruluk oranı elde edilmesi istenildiği içindir. Dünya çapında rekabetçi bir ürün yaratma felsefesiyle yola çıkan ekibimiz ve şirketimiz dahilinde motivasyonumuz en üst seviyededir. Tabi ki biz bir startup firmasıyız ve her zaman ArGe süreçlerinde riskler bulunmaktadır, ancak biz elimizden geleni yapıyoruz.
Özetle:
Elimizde geliştirdiğimiz bir ürün var, ama daha iyi hale getirmeye çalışıyoruz. Piyasaya sürülecek bir ürün haline gelmesi zaman alacak.
Ama altına bir şey ilave etmiş:
Ürün teslimlerinin 2020 senesinin son 3 ayı içerisinde gerçekleşmesi beklenmektedir.
Bu, yazılan her şeyi değiştiriyor. (2021 mi demek istediler acaba?)
Yani soru işaretleri devam ediyor.
Numuneler olabilir mi??
SM-A730F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Gönderdigin habere bak
Gün sonunda fiyata bak
Spek in de gerizekalisi bu olsa gerek