Thy taşınması 6 Nisan'a ertelenmiş, Thy ondan cortlamış sanırım... :28:
Printable View
Thy taşınması 6 Nisan'a ertelenmiş, Thy ondan cortlamış sanırım... :28:
Pala, Dün süper bir film çevirdin:)
Bugün gerçeklere dönersin artık.
Adam gelmiş yabancının bi ton mal aldığı kağıda sert giriş yapıp kaldırmaya çalışıyor. Bir saat sonra da zararına kusuyor.
MI MAX 2 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
isyatirim, alnus ve oyak ne ayak sizce emmiogullari
Yabanci disinda alim olduki, verdikce veriyorlar... 30 üstü kapasa bari 🤔
Emmiogullari, sesiniz solugunuz kesildi, hayirdir...
pandayı mı istiyosun ?? :plc:
Pala, 30'da halay çekiyor..
panda diyorum panda :he:
bak tornacı öğrendi pandayı nasıl efendi taklılıyo artık ... teknik temel geyik topiğinde sadece pasta soruyo :kahkah: ... bi de bana artık üstad diye hitap ediyo :dvr: ...
Burada hepimiz biriz, hepimiz yoldaşız, hepimiz emmioğluyuz :wave:
Dün alım yapan iş yatırım, deniz yatırım, alnus, oyak ne ayak sen onu söyle... Panda ise poku yedik :oleyo:
Maşallah :oleyo:
http://666kb.com/i/e1mdjujbc2yvin8m3.png
Analiz- Piyasa ve Teknik Görünüm (Ak Yatırım)
Piyasa ve Teknik Görünüm
Küresel piyasalar ABD-Çin ticaret görüşmelerine ilişkin beklentilerle dün yukarı
yönlü bir eğilim gösterdi. BIST-100'de güne kuvvetli alımlarla başladı ancak seans
içinde hisse bazlı kâr satışları BIST-100'ün 105 binin altında kapanış yapmasına
neden oldu. Bu sabah açılışlarında ise Asya piyasalarının dünkü olumlu beklentileri
bir miktar sattığı görülüyor. Bu gelişmede ticaret anlaşmasına ilişkin
beklentilerin bir miktar zayıflamasının rol oynadığı anlaşılıyor. Yurtdışına,
kuvvetli haber akışı eksikliğine ve dün kapanışa yakın başlayan satış ivmesine
bağlı olarak BIST'te bugün bir miktar ekside açılabileceğini düşünüyoruz.
BIST100-Teknik Yorum
BIST100 yüksek açılışla başladığı haftanın ilk gününde 105.150 seviyesinin test
edilmesi sonrasında sınırlı geri çekilme yaşadı. Kapanış 104.330 seviyesinde gerçekleşti.
Beklentimiz paralelinde BIST'te iyimserlik devam ediyor. BIST için kısa
periyotta 103.300-102.800 bandını destek olarak takip ediyoruz. Üzerindeki
hareket yukarı eğilimin korunduğuna yönelik güçlü sinyal olarak değerlendirilebilir.
Bu paralelde de 104.500 üzerindeki hareket ilk aşamada 106.750 seviyesine
yönelme sağlayabilir. BIST'te yukarı yönlü harekete ilişkin iyimserliğimiz devam
ediyor. Banka endeksinde 134.000-133.300 bölgesini kısa periyot için destek
olarak değerlendiriyoruz. Üzerindeki hareket yükseliş eğiliminin devamına yönelik
olumlu sinyal olarak değerlendirilebilir. 136.700-137.300 bölgesi yakın direnç.
Üzerinde 139.500 hareketi yaşanabilir. BIST100 için 103.600-102.800-101.800-100.750
destek, 104.800-105.150/500-106.500/750-108.750 direnç olarak belirtilebilir.
VIOP-Teknik Yorum
Şubat vadeli kontratta 132.500 yakın direnç bölgesi. Üzerinde 133.500 direnç olarak
belirtilebilir. Bu kontrat için 130.700-130.000 kısa periyotta takip ettiğimiz
destek bölgesi. Üzerindeki hareketin devamı iyimserliğin devamı olarak görülebilir.
Temel Analize Dayalı En Çok Beğenilen Hisseler: Aselsan, Ford, Garanti, Koza Altın,
Mavi, Pegasus, Selcuk Ecza ve Vakıfbank.
29.58-29.68 arasında ki Gap'i kapatacak sanırım :28:
Pala dün girenleri silkelemek icin ugrasiyor sanirim... 😏
Fren patladi gene 😅
Pakistan hava sahasını sivil uçuşlara kapatmış.
Stopladim ben, kalin saglicakla emmiogullari
12-13 kurumun sattığını tek başına toplamış Çiti :)
http://666kb.com/i/e1mls6y6qmlh6kj1a.png
Valla iyimser olmak psikolojiye iyi gelir ama ben bıktım bunun 29 lara dönmesinden. Kaç gün sürdü oraları alması bi günde indirdiler aşağıya. Yarın da böyle yapsa hop 27 de. Bir silkeleme iki silkeleme bu kaçıncı geri gelişi. 30 a geldi mi tüm kurumlar şutingen bir biz kaldık valla bir senedir. Macera yaşayayım deyip vestele dalsaymışım bir yılı kurtarmıştım iki günde.
cici kız gelmiş .... :kahkah:
Ne gelicem zaten buradayım bir yılı geçti. Senin aksine senin tüm yorumlarını bir yıldır takip ediyorum hissedeki en büyük indikatörüm sensin senin hedefe gelene kadar satmayı düşünmüyorum. Ama maalesef şizofreni başladı sende bir süredir gözünü seveyim şu pgsusu aradan çıkaralım vade farkında %25 kayıp var 36 dan aldım kaçran satmam gerektiğini hesap et. 45 e kadar dayansan olmaz mı? Söz ilaçlarını ben getireceğim😬
Ahha 28 ler. Biraz da buradan 27 ye kadar silkelerler bakalım.
Kadın olmak ayıp bir özellik değil de cevapsız bırakmayayım dedim. Erkeğim tabi.
Cinsiyet bir özellik değil midir e benim evrimini aceleden atlaya atlaya yarım bırakan sevgili forumdaşım? Dalga geçerek yaptığın eril cinsiyetçiliği gizleyemezsin. Bu arada çok özel değilse torbacınızın numarasını özelden paylaşabilir misiniz? Sizin kafanıza ulaşmak istiyorum.😂😬 (Ciddiye almayın şaka yapıyorum numara sizde kalsın)
Çakallar tam doymamışlar daha. İyicene doysunlar bakalım buralardan biz bekleriz.
bugunde endeksle düşeriz tam olur
Vay Pala Vay,
Bu iniş çıkışlarda bir gün açığa düşeceksin:)
Şansını daha fazla zorlama...
İşlerini çok iyi yapıyorlar. Bırakalım yapsınlar.