sene sonu yaklasiyor, vadelere dikkat edin
Printable View
sene sonu yaklasiyor, vadelere dikkat edin
Enpara da düşürmüş bugün. Ankaradan herhangi bir denizbanktan 24.40 alabilirmiyiz 90gun..hesap da açtırmak lazım..vade dönüşüm yarın..halkbank zorlayacak sanki..
SM-A520F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
keşke doğru tahmin edebilseydim ,fed in aralık toplantısında faiz artırımının pas geçilmesi konusunda tartışma başlamış eğer pas geçerlerse bizimkiler yıl sonu bilançosu için de bastırırlar ve 4.9 u görebiliriz gibime geliyor.Döviz tahmini falan yapmıyorum durduk yerde dövizci arkadaşlar köpürmesin şimdilik yön aşağıya görünüyor bana göre.
teb 32 gün 21,5
hosgeldin 45 güne dusurmusler oran 23,50
enflasyon 26 politika faizi 24 kredi faizleri 30 üstü olan yerde mevduat faizi 21, 5.
izahı yok.
Denizbanki aradım.24.40 hepsinde var ama yarin ne olur bilemiyoruz dediler..
SM-A520F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Dolar/tl swap faizi kaç bilen biri var mı?
Yazılarım yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir
Mantık şayet ben bankalara kızdım dolar alırım sonra dolar fırladı ise ; bu işler böyle olmaz bilin ..
Türkiyedeki küçük yatırımcının dolar artması düşmesi yönünde hiç bir etkisi olmaz .
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Ekonomist Mert Yılmaz, 2019 falına baktı: 'Bu kez durum farklı' | Ahval
https://ahvalnews-com.cdn.ampproject...rum-farkli?amp
Onların bölücü zihniyette olduklarını biliyorum zaten ,onlar tüm medya da kötüye dair ne varsa bulup haber olarak veriyorlar benim araştırmama gerek kalmıyor :one:.Benim dikkat çekmek istediğim konu Mert Yılmaz'ın kısa vade de enflasyonun nereye kadar çıkabileceği beklentisini paylaşmaktı.
QNF finans 4.80
Şeker 6.0
ICBC 5.30
Ziraat: Telefonu açmıyor:)
100.000 benjamin.... 32 gün vade ...yeni giriş...
Çok değişik orananlar var bankacılar da ne vereceklerini şaşırmış durumda...
AKBANK temdit 1M+ 32 GÜN %24
Evet 91 gün uzundu benim için. Hem ihtiyaç olabilir diye hemde bileşik getiriyle hesaplandığında aynı faiz oranları için 90 günden sonrası pekte kazançlı olmuyordu hesaplamalarıma göre. Tabi faizin düşeceğini düşünülüyorsa uzun bağlamak mantıklı. 10 gün sonra bir dönüş daha var belki onu bağlayabilirim 90 günden fazla olmayacak şekilde.
Düşüyor :thumbdown:
https://img.donanimhaber.com/upfiles...4f988baaed.PNG
Düşüşe aldanmayın...Bugun zamlar işlemeye başlamış...Burger kingte whooper yaklaşık 21 tl olmuş. Kasım aralık enflasyonları çok sağlam gelecek. 27-28 faizleri yakın zamanda görme ihtimalimiz yüksek.
Gelecek yüksek enflasyon ve düşük faizle doların bu seviyede kalması imkansız...Dolar düştükce sepette yerini artırmalı. Benim sepete halkbank acıklansın, sonra girmeye başlıcak.
fiyatlardaki durumun çok farkındayım ama maalesef piyasalar açıklanan enflasyon rakamına göre tepki veriyor enflasyon kur faiz üçgeninde dudu abinin ifadesiyle sağlam bir ilüzyon dönüyor zamlar doların 6.50 seviyesinde duruyor kur düşüyor enflasyon düşmeden faiz düşüyor garip