halk memnun şikayet etmiyor. cumhurbaşkanı bizzat dün söyledi görevini yapmayan kamu personeli kusura bakmayın.
Printable View
halk memnun şikayet etmiyor. cumhurbaşkanı bizzat dün söyledi görevini yapmayan kamu personeli kusura bakmayın.
robot mu algoritmamı açıkcı mı çete mi kim çöreklendiyse bu hisseye gereken yapılmalı resmen soyuluyoruz.
ekgyo göre çok iskontolu vkgyo ya göre iskontolu halkbank a göre iskontolu. bu nasıl bir çeteymiş bu tahtayı kimler bu hale getirdi. şikayet niye etmiyorsunuz. halen şikayet eden yok kader değil bu arkadaşlar bunu yapan biriisi var alın yazısı değil bu piyasa hiç değil.
ifm nin arsası sadece 750 trilyon.
bu şirketi kapatıyoruz herşeyi satıyoruz deseler güncel fiyatlardan binaları elden çıkartsalar aktif 2 milyar. paramız pul oldu beceremiyorsanız satın şirketi.
bir şirket hissesine sahip çıkacak. 4 de bir fiyattan yatırımcı tarihi dipte perişan olmuş. kimler sebeb olmuş kendi şikayet edecek. tahtaya girecek alacak. abdesthaneye gidilmiyor 60 kuruşlara.
1.5 milyar borçlanma tavanı varmış piyasa değeri senin 500 neyin borçlanması diye sormuyor mu borç verenler. bu hisselerin hali ne diyen yok mu.
alt tarafı pd/dd e bakıp yatırım yaptık bina hissesi kiraları toplayıp temettü müzü alırız binalarda güzel yerde değeri artar diye yaptığım yatırım ne fbi ne cia ne amerikan yargı sistemi ne yerli yargı sistemi her türlü uykusuz geceler sabahlamalar hayatımda öğrenmek istemeyeceğim bilgiler.
malesef şirket yönetimi bizi perişan etmiştir. hisselerimiz çöp olmuştur. kimse müdahele bile etme rahatsızlık duymamıştır.
alt tarafı bina arsa ya satarsın geçersin arsaları binaları fiyatı belli yatırımcılar neden perişan ediliyor
arkadaş bu hissenin yükselmesi için şirketin komple birine satılıp çağrı mı olması lazım. bu nası bir şeydir ya. çağrı olsa gene yükselmeyecek canımızı alana kadar.
soyulduk..
robotları algoritmaları milleti batırsınlar diye borsaya sokup milletin vergileriyle bu robot altyapısını hazırlayanlarada haram olsun.
soyulduk.
borsacıların yatırımcıların insanların ayaklanması lazım gösteri yapması lazım ne olduğu belli. millet kader kısmet sanıyor. insanlarda bir tuhaf.
Bi sus yeter artik telefonuma bildirim dusup duruyor senin yuzunden.basim sisti yaa.
SM-A530F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
hisseden ne haberi bekliyormuş o arkadaş acaba hisse çöp olmuş tuvalet kağıdının 1 rulosunu bile alamıyorsun 60 kuruşa neyini takip ediyormuş işimiz bitmiş batmışız. ne haberi gelecek şirket arkadaşlar kusura bakmayın alın paranızı mı diyecek. borsa saçmalık dolandırıldık. bu topiği niye takip ediyor nasıl bir bilgilenme sahibi olacakmış.
hisse fiktif olarak göçürülmüş çete 1 kademede milyonlarca lot işlem yapıyor. soygun hergün.
kimse neden 60 kuruşuz demiyor şirket yöneticilerine istifa demiyor. halkbank uçtu bu hisse kıpırdamadı bu haftasonuda rezil oldu. kimse haklısın buluşalım toplanalım demiyor.
Bı söz vardır; ...….. kaçınılmaz ise zevkini çıkar diye.ben öyle yapıyorum zevkini çıkarıyorum.assolistler sahneye en son çıkar ve kaprisleri çoktur.bizim halı yıkamada en büyük assolist şu an kapris yapıyor.nazini çekeceğiz mecburen.bir hissenin en sancılı yeri sıvıdır çünkü toplama işlemini dipte yaparlar.istediklerini aldıkları zaman roket uzaya ateslenir.siz burada ne kadar çok aglarsaniz grubu o kadar çok sevindirirsiniz.savas ta güçsüz olduğunu belli etmeyeceksin.karsi taraf senden korksun.cesaretli ve gururlu olacaksın.bebek gibi aglarsan sana burada emzik vermezler.
Pist in böyle düştüğü günlerde sürü psikolojisine kapılıp,panik yapmayın.tam tersi cesaretli olun.kurtlar puslu havayı sever neden puslu havada farkedilmeleri kolay değildir.bizim kurtlarda puslu havayı sever.herkes kendi can derdine düştüğünden ,etrafta olan bitenden haberleri olmaz.sabir her derdin ilacıdır.
Selamlar , bu dediginiz cinsten operasyonlarin 5 sene surdugune emin misiniz ? Bence arzda dümdüz kazikladilar gectiler milleti. iFM yi de 5 sene geciktirdiler , belki 7 sene olacak , orasi da belli degil. Kagida yonetimin soz verdigi halde destegi de yok , tutani olmayan deli hortum gibi saga sola savrulup duruyor. Kagitta oyun oynaniyor demek memleketteki her rezilligin dij güjlere baglanmasi gibi geliyor bana. Kaldi ki oynaniyorsa da cok normal , zaten adam oynadigi oyundan para kazaniyorsa niye oynamasin ?!
Sent from my iPhone using Tapatalk
Bu fiyatlardan top çevirmenlerin hiç kazancı yok,tek amaçları biktirma politikası.ama bende ters etki yapıyor.deli gibi aşık oluyorum.cunku ben zirdeliyim.altin çamura düşmekle değer kaybetmez sadece kirlenir.
[emoji106][emoji16] insallah sabrinizin mukafatini gorursunuz. Aslina bakacak olursaniz sabir konusunda ayni durumdayiz. Cok buyuk zaman ve para kaybetmeme ragmen ben de tekkenin basini bekliyorum cunku bu saatten sonra bu kaybi ancak burdan telafi edebilirim. Bazen stockholm sendromuna yakalandigimi dusunuyorum [emoji19].
Sent from my iPhone using Tapatalk
Abovvvv 5 yıldır bu hisseden bir cacık olmamış...
Ama çorba içeceklermiş:yahoo:
Çorba beni kesmez.ben kuzu çevirme yiyeceğim.
Acemi dediğin ,23 yıldır bu işin içinde ayakta kalmış.son zamanların şöhretli hissesini 2,5 ortalama ile 110 k toplamış biri.sizi top diye oynarım ben.
Acemi dediğin kişi ,son günlerin şöhretli hissesini 2016 yılında 2,5 TL ortalama ile 110 k toplamış biri.23 yıldır bu işle geçinen biri.bu işlerde bebek gibi aglamayacaksin, öleceksen de erkek gibi öleceksin ağlamaya bebeğe emzik vermezler sözü burda işlemez.tam tersi aglayani açlığa mahkum ederler.
ben maliyetii geçmeden satmam 3 ün 1 ini alır çete.
Hayrettt daha düşmedii, gözlerim yaşardı.
Bilanço ile ne alakası var.bilanco için tutmazlar.cok daha fazlası olmalı bence.bakalim yakında kokusu çıkar.
şirketi bugün kapatsalar tasfiye etseler heralde en kötü 2 lira kalır pay başına. pd dd 0,30 evet 0.30 3 ün birinde
Halk Bankası başarılı bir halka arz daha gerçekleştirdi. 13-14-15 Şubat tarihlerinde satışa sunulan 185.5 milyon adet Halk GYO hisselerine 546 milyon adet talep geldi. Yaklaşık 3 kat fazla gelen talebin yüzde 90'nı yerli yatırımcılardan geldi. Bu satış doğru şirketlerin arzına yerli yatırımcının ilgi gösterdiğini de ortaya koymuş oldu. Halk Bankası'nın halka arzı da oldukça başarılı olmuş ve yoğun taleple karşılaşmıştı. Halk GYO'dan KAP'a yapılan halka arz sonuçlarına göre 1.35 liradan satılan hisselere yurtiçi bireysel yatırımcıdan yaklaşık 494 bin talep geldi ancak bunların sadece 133 bin adeti karşılanabildi. Bu rakam yine de halka arzın yüzde 71.9'una denk geliyor. Halka arza başvuran yerli yatırımcı sayısı 18 bin 835 adet oldu. 59 kurumsal yatırımcı 35 milyon adet talepte bulundu, bunun tamamı karşılandı. 7 adet yurtdışı kurumsal yatırımcıdan gelen 17 milyon adetlik talebin de tamamı karşılandı
5 yıl 8 ay sonra 0.67 yanınca millet acaba bilanço mu diyor bu bir komedi değil dram hiç değil trajedi.
Kurtlar puslu havayı sever.bakalim şapkadan ne çıkacak.5,5 yıl önce arsa alsan para 10 a katlanirdi.burada yarıya indi.her gün 1 kademede tutup hem mal topluyorlar,hem de acikciya sıfır şans tanıyorlar.
En güzel senaryo,bence galip derv iş .iş lemler belki de ,,,,,,,,,,,,
01/06/2018 tarihinden beri birkaç gün hariç her gün içiyorum çorbayı.. Hem de en az 250 TL lik olanından.. Böyle tahta yapıcıya , böyle müşteri.. Satmaya malımız da çok , almaya paramız da.. Dik duracan tahta yapıcı hem de dim dik ; tek fiyatta. Anca öyle kurtulursun elimden..
Bu hissede heyecan yapmaya gerek yok :) bugün çıkıyorsa yarın telafi.eder
hissenin yatırımcıları birlik olup toplanıp şirket merkezine gidip şikayet etse birlik olsa gerekirse basın açıklaması yapılacağını şirketin önüne çelenk bırakılacağını açıklasa kamu şirketi olan bu şirketin memurları ne yapar
2020 ifm 2021 evora izmir. ifm bitmeden evora izmir e girdi. biz neye yatırım yaptık konut işine bu kadar niye giriyorsunuz ey memurlar. paramızı verin şirketi halka kapatın ne yaparsanız yapın. bana sordun mu izmir de 1000 konut yapacağım diye. ifm yi bitir hele bi dur. millete temettü öde hisse geri alım yap. borca sokma şirketi.
biz konut şirketine mi yatırım yaptık. ifm ne oldu. kira ne oldu. kocaelinde şekerpınar ofisleri diktiniz bunlar ne olacak. ne işin var izmir de bu halde ne olacak halimiz ?
yandaş bir şirket alsaydık hem kira garantisi hem geçiş garantsi. düşünsene köprü yandaş hisssesi olsaydı hem dolar üzerinden geçiş garantisi hem kredi. devlet kağıdı aldık ifm yapıyoruz ne garantimiz var. paramız pul oldu. hastane yapıyor yandaş hasta garantisi. şu halimize bak ya.