Günaydın güvercinler... Aşağıda 101,5 yukarıda 105, arada testere...
Printable View
Günaydın güvercinler... Aşağıda 101,5 yukarıda 105, arada testere...
Günaydınlar
Fed imdada yetisti.yoksa bugun prasa gibi dogrardilar.
Aşağıda bekliyorum.diger hisseleri bosalttim.nerdeyse primsiz hisse kalmadı. Hedef de hedefine birgun gelcek..ytd
Tırtıklıyorum ucundan. Kelebek etkisi olacak birazdan çekip alıcam bak...
Ne oldu da 3/4 milyonluk hacimler bitti,tahta yapıcı diyor ki buradaki topunuzun gücü 0,ben ne istersem,ne zaman istersem o olacak;nisan ortası,mayıs başı bi hareket yapacağını düşünüyorum,o zamana kadar cendereye devam...
Önce istediği malı toplayacak,sonra belli bi seviyeye çekecek,o arada biçok kişi malı vermiş olacak,sonra bir hikaye atacak ortaya,uçacak kaçacakcılar forumlarda ballandıra,ballandıra bu hikayeyi anlatacak,yeni alıcılar gelecek ve mal devri yapılacak...
Birkaç defa %10'lük banta trade etti,bundan faydalabilenler menmun,hep böyle olacak nasılsa diye ilk harekette %50 mal verecek en az,faydalanamayanlar pişman vermek için ilk hareketi bekliyor;bundan sonraki belki ilk,belki de ikincide yeterince mal aldığında yukarı sürecek alttan verenler pişman olup verdiği malı daha yukarılardan almak için birbirini ezecek,bu senaryo her zaman tutan senaryodur...
Keşke bende sizler kadar tecrubeye sahip olup bu işi sizler kadar iyi bilseydim... :Sad:
Bende ne gevezelik etmişim bugün kendi kendime, görende sanacak 18 de yazılı bekleyen 200 lotun tamamı benim :kahkah:
Dayımda güneşi görünce kemikleri ısıtmaya gitti herhalde malum romatizma falan vardır... Tek başınada seans çok keyifli olmuyor.
Piramit 100 bin kedimi
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Ne güzel çorbayı kapıp kaçıyorduk.bu sefer kapana kuyruğu kaptırdık mi ne?
Kuru ekmeğe kaldık.
Eyyyyy n Kemal
Duy sesimizi...
Sayın prences dün dayıya sordun
Ne bekliyorsun diye.dayi da tiyoyu verdi sana tabi.sen de sattın.simdi havanı atıyorsun. Bana gelince benim elim gitmedi ne hikmetse..
işyatırım bugün 336 bin lot satmış tahtanın içine etmiş
bu hareketler bilinçli yapılan harekete benziyor bezdirme bıktırma
korkutma vede panikletme vede bunu başarıyor
burada maliyeti kurumlar arasında en yüksek olan işyatırım
bu ağadan başkası olamaz ytd.
neyse benim işime geliyor ayrı mesele
borsadaki başarın rakıplerinin öngörüsünü tahmin etmekten geçer
küçük yatırımcı satış kısmını doldurduğu süre ağa bunu kullanacaktır
zatan yapılan işlemlerin + 50 si aynı kişi yada kışiler
takas ve pasta analizinden çıkardığım sonuç bu ytd.
https://i.hizliresim.com/5alA6A.png
tahtanın kapanış hali vede pastası
eksi pıyasada tavana kadar satış yazmanın ne manası var
bunu küçük yatırımcı yapmazzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
Sayın baldayi yarınki ongorulerin neler?
Genel bir yorum alabilirmiyiz?
Şimdiden tesekkurler
Dayı küçük yatırımcıyla uğraşcağına elindeki şirketleri satsın beceriksiz na ne olcak
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
girişim şirketleri bir malı satın alır marka değerini artırır kıymetli hale getirir öyle satar
seykm i aldı mctas ı aldı ideas ı aldı mctas vede ideas ı birleştirdi bunlar 1 yıl içinde oldu
ben hedefimi sence neden 3 yıl koydum bi düşün
hedefin tahtadaki hareketleri haricinde bana olumsuz tek bir yönünü yazan olsun 21 yıllık borsa hayatımı bırakırım vesselam
gündüz yazamadım ya açığı kapadım :)
yazdıklarım benim düşüncelerim olup al tut sat ı içermez
herkesin kendi aklı var.
Dayı bey 3 yıla gerek kalmayacak.. 3 aylık mali tabloda yaklaşık 20 milyonluk kar açıklayacak.. ideas ı 18-19 aralığında turacak seykm ise 4,40 civarında.. böylece 18-19 milyonluk kar yazacak. Vadelideki paradan elde edilecek faiz gelirinin işletme giderlerine yamanacağını düşünürsek 20 milyonluk kar rakamı gözüküyor.. mali tablolar açıklandığında %15 cicarı yukarıdan açıp milletin eline verme taktiğini uygular yine
Günaydın işi bilenler... Hava güzel bende güzel kazançlar diliyorum.
Endeks için yorumum, hafif aşağı açılış sonrasında, 102.300 - 104.800 arası testere. Bu ara bizim ki kuyruğu dik tutar, dünkü kapanışa bakmayın 1,18 i kolay aşağı kırmaz diye düşünüyorum. Bakalım ne kadar tutturabileceğim...
1,08-1,13 arasına yatar beklerim diyor ama o kadar ucuza vermezler bilmiyor..