https://s17.directupload.net/images/190329/f543aikr.jpg
Printable View
Kekoyu 4-5 arası dinleyen 7.5 u gördü yukardan akrebi analizleyen trade imkanı yaşadı hemde çok karlı bir şekilde şimdi güçlerinizi ve birikimlerinizi birleştirmek yerine tartışmayın dostlar keko ve akrep ayıptır bee
edi bese akrep...tişi şimin bıgere , eşi şite bıgerim...:) em herdu şi şerin...
kefamin şitere te em dilehev neşkenin...durdo e zav derkeve..tişi kazançbıkı ez ji....hadi bırayemin riyate ji vekirebe..
eyvallah hocam:
keko kalenderdir,
keko alicennaptır,
keko arkadaş canlısıdır,
keko yedirip içirmeyi sever,
keko muziptir,
keko şakacıdıri,
keko paraya önem vermez,
meziyetleri saymakla bitmez...
tek kusuru var:evil:
eh o kadarda olacak diyelim.
saygı ve hürmetlerimle.
ser serimin ser cawamın keko mın daran naa gotin du bağa din bu jin me re neçe peyv got az tu bexşandin
Durdo milleti delirtti galiba...:halay:
hadi durdo sanki sol şerite geçme istegın var gibi...
Zor spas jı were tışten baş dıbejin ji hevra
durdo aşırı ve gereksiz düşmüştü...umarım en kısa sürede layık olduğu yere çıkar..
2015 yılı mayıs aylarından bir iki ay öncesine kadar...son iki üç haftadır durdodan kazandığım karın önemli bir kısmını geri verdim..:kahkah: ama dediğim gibi şu anki sermayemin tümünün maliyeti sıfırdır..çünkü geçmişteki tüm zararlarımı çıkardığım gibi sermayemden fazlasını da borsadan çıkarıp harcadım...
Allah herkese hayırlı kazanç nasip etsin yok bi bereketi olmuyor gelen gidiyor
ben de son zamanlarda kazandığımı tutamıyorum...normalde durdoyu sattıktan sonra kendime iki alternatif yol planlamıştım....birincisi dolara geçecektim (ki o vakit dolar 5,38 di ) dolarlarımı da seçimden hemen önce yani şimdiki cuma günü bozacak ve tekrardan durdo alacaktım....ikinci planım ise dolara geçecek ve durdo 5,50 ye indiği anda dolarımı bozup durdoya geçiş yapacaktım..
ama durdoyu zirvesi olan 7,52 lerden satamamanın içimde bıraktığı ukteyi gidermek amacıyla bu planlarımı uygulamayıp başka hisselerde kısa vadeli %10-20 kazanma derdine düştüm...işte başka hisse de alınca bu hale geldik...durdodan kazandığımız karın önemli bir kısmını diğer hisselerde geri verdik..
bazen ne kadar bilersen bile veya ne kadar plan yaparsan yap nasibindekini kazanıyorsun...
Aldık, unuttuk bakalım. Böyle günler temeline güvendiğiniz hisseler için fırsat.
Yeni ortiniz olarak herkese selamlar ucundanda bi kıt da bendeniz aldım...
Forumdaki bir arkadaşın blog yazısından alıntılanarak hisse başlıklarında tarafımca paylaşılmıştır.. Kendisinin eline sağlık. ( 29.03.2019 tarihli Son güncelleme )
https://i.resimyukle.xyz/4R2fbU.png
Yeni hafta başladı hayırlısı bakalım seçimlerde bitti ....
seçim sonuçları tüm milletimize hayırlı uğurlu olsun...halk hükümetin kulağını biraz çekti..umarım hükümet de hatalarını anlar ve gereğini yapar...hükümetin artık halkın geçim sıkıntısına ciddi şekilde eğimesi gerekiyor...
saat 11,30 dan beri haçim nerdeyse aynı gibi ilginç ...:)
işlem hacmi şu anda çok düşük..hele bir bilançoyu görelim...10-15 milyon tl civarı bir kar durdonun tüm dertlerine merhem olacaktır...
dolara da baktığımızda bu sabah ilkin çıktı daha sonra da indi..doların düşmesi durdonun lehinedir...ama durdoya en faydalı döviz fiyatlaması , dönem içinde yüksek bir kur ama dönem sonunda ise düşmüş bir kur olacaktır...
dönem içinde yüksek kurdan ihracatını yapacak ve gelirini o derece yükseltecektir ama bilanço vaktinde hesapların kapatılmasına yakın ise doların inmesi ile de kağıt üzerinde döviz borçları artmayacak böylece de yüksek kar yazabilecektir...
ambalaj sektörü ihracatçı bir sektördür..aylar önce yazılım ve ambalaj sektöründen çok umutlu olduğumu söylemiştim...o günden bu güne bu iki sektör hisseleri çok iyi performans sergilediler..ambalaj sektörü yaklaşık 140 ülkeye ihracat yapabilme kapasitesine sahiptir....teknolojisi yüksek ve katma değeri yüksek ürünler üretmektedir...
ambalaj şirketleri arasında ise durdonun yeri bambaşkadır..yatırımlarını tamamlamış ve artık bu yatırımlarının meyvelerini yeme aşamasına gelmiştir...zaten son iki yıldır güzel karlar yapmaya başladı...
durdoda artan ihracat ve artan yurtiçi satışları göze çarpıyor...durdoda tek risk doların olası aşırı çıkışları idi..bir gözümüz sürekli dolarda olmalı...dolar düşüyorsa hiç bir şeyden korku olmamalı...tabi temel açıdan bunları söylüyorum...kısada ise hisse inip çıkabilir...buna bir şey diyemeyiz...
dolar şu anda 5,50 fiyatında ve %1,14 ekside...dolar sert iniyor...bu inişin durdo gibi hisselere doping yapması lazım...
doların şu anki fiyatı 5,45...düşüş miktarı %2 yi bulmuş...dediğim gibi bir gözümüz sürekli bu veride olmalı...arada bir bu miktarı söyleyeceğim bu gün bir kaç defa söyledim çünkü çok sert düşüyor dolar...