Borsa artarken düşüyorsa düşerken daha da sert bir baskıya maruz kalırsa bana fırsat doğar diye umut ediyorum
SM-G610F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
Borsa artarken düşüyorsa düşerken daha da sert bir baskıya maruz kalırsa bana fırsat doğar diye umut ediyorum
Deniz Yatırım hissenin ırzına geçti. Bizim de anamızı ağlattı serefsizler
SM-N910C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Deniz sürekli satıyor
abi endeks 105 bin oldu. bilançosunda kar yazan, yazmayan ne kadar hisse varsa hepsi alıp başını gitti. bu haysiyetsiz hala burlarda oyalanıyor ya
Patronlar iyi dedikçe spege çanak tutuyorlar insanda biraz Allah korkusu olur bu spek ya ermeni yada yahudi yönetim geri alım yapsın diyoruz kulaklarını tikamislar en son küfür noktasına getirecekler bizi bunların anaları babaları bu kadar degersizmi küfür ettiriyorlar
SM-G532F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bugünkü baş belası ak yatırım. Piyasa aldığından itibaren neredeyse bütün satışları ak Yatırım yaptı
Allah belanı versin. Endeks yükseldikçe satış yapıyorlar.
Endeks dün yüzde 1 civarı artıyken biz yüzde 1 civarı eksi kapattık. Endeks bugün yüzde 1 civarı eskiden artıya gecti . Biz yine yüzde 1 eksiyiz
60 dk grafiği bozmak istiyorlar
satılan ykalaşık 40 bin lotun 37 binini ak yatırım satmış şu dakika itibariyle
ak yatırım dün aldığı 65 bin lotu seansın başlangıcından itibaren satıyor. şu anda 60 bin lot oldu
flamayı aşağı kırdı ********ler
abi kesinlikle bu hissede işlemleri yapan tek bir kişi. dün ak yatırımdan en yüksek alımları yaptı. bugün en yüksek satımları taptı. şu anda sabah satıp hisseyi düşürdükten son şimdi de geri alım yapıyor.
Gel yawrum kucağıma doğru 4 te bekliyorum ebeni ...
Borsadaki speklerin en o çocuğu alkanın spegi 30 milyon kar açıklayan şirketi ne hala getirdi 38 milyon kar açıklayan bossa 4 tl 'den 7 tl oldu
Yönetimde bu spege fırsat veriyor biraz geri alım yapsa bu baskılar olmaz
Alacak konusunda bir açıklama yok 100 milyon alacak hala sonuç yok 5 sene oldu nasıl bir davaymis bu alkanın avukatlarında iş yok demekki 5 senede adamin donunu alirlar bu nasıl bir dava yazık adamlar 100 milyon tl dolandirmislar alkayı
100 milyonu bir şekilde hiç eden yönetim
Küçük yatırımcıya gelince 5 milyonluk geri alım bile yapmıyor ama 100 milyon bir kişiye kendini çartırıyor
Yazıklar olsun küçük ortakların sesini duymayan yönetime
Abi gerçekten çıldırmak işten değil. Borsada ne Tukas kaldı ne karel kaldı ne alcaltel ne asuzu kaldı. Gübrf 2.5tan 6.5lara dayandı. Doas 3.5tan 10 lara geldi. Karel 3.5tan 13 lere geldi. Pegasus söylemeye gerek yok. Cemts daha 2 hafta önce falan bilançosu kötü diye ser satış yedi 5lere düştü bugün 7lere geldi. Kafein birkaç hafta önce 6 iken 3 gün önce 9lara ulaştı. Ya hisse kalmadı ya. Vallaha bunu versek gireceğimiz hisse kalmadı. Çünkü gözümü kestirdiğim hisse yüzde 50 den başla yüzde 200 leri aşan prim yaptılar. Bossa yi hiç söyleme. Arkadaş bu bossa bugüne kadar ne temettü vermiş ne bedelsiz vermiş. Hisse bir anda neredeyse yüzde yüz artış sağladı. Vallahi bildiğim bütün küfürler ediyorum. Gün içinde su hissede yapılan serefsizlikleri gördükçe kendime küfrediyorum. SM-N910C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Hayırlı cumalar dilerim herkese
Bire beş yapacak hisselerde bu kadar baskı olur bu kasım ayinda mahkeme vardi hatırladığım kadarıyla kazanırsa vayki vay baskı yapanlar yandı inşallah olumlu bir katar çıkar alka için ytdr
Zirve 5 tl bildiğim kadarıyla zirveyi kırarsa coşar inşallah ytdr
Ortak nerdesin teknik ne diyor
Bugün 4.90 kaparsa yarına 5 kırsa güzel olacak gerçek yükseliş ozaman başlar
Kasım ayında mahkeme var olumlu bir haber gelirse vayki vay ytdr
Arkadaşlar
Bugün 4.85 gördük. Ancak bana göre yükselişin henüz başlarındayız. Neden böyle düşünüyorum. Çünkü aylık grafik 30 aydır yerinde sayan hissede yükselişin yeni başladığını gösteriyor. Ancak alka hareketleri malum çok dağınıktır. Fakat aylık yükseliş serisi başladıysa satanlara tekrar alım fırsatı vermeyebilir
Bu arada kareli izledikçe kahroluyorum onu da belirteyim. Hisse 3.5 tlden başladığı yükselişine bugün de devam etti ve 15.20yi gördü. Borsada inanılmaz fiyatlamalar var. Yüzde kaç oldu siz hesaplayın. Alka haberle desteklenirse 8 tl olması işten değil. Zira birçok hisse zaten yüzde 200 yüzde 300 yaptı
Malesef Bugün kadar 10 krs bile kâr vermeyen hisse 15 tl Her sene 50 kuruş 60 kuruş kar dağıtan hisse 4.74 buda borsanın adaleti olmadığını gösteriyor
Inşallah dediğin gibi olur 5 tl zirve kırarsa önü açık zirveyi geçen en az yüzde 50 yapar nasipde varsa kazanırız ytdr
Rtlab ağustos sonu 1.14 şu anda 2.10 fk 15. Bunlara bakınca alkanin en az 8 tl olması lazım
Aynen kardeşim yüzde yüz katılıyorum sana birde alacak işi çözülürse ikiye çarp ytdr
Haber desteği lazım bize. Bir ihale haberi falan lazım
What is happening??? 5.07i gördü.
Marja bak 4.70-5.07 . Dökme toplama sanıyorum. Rüzgarı alırsa süpürür
deniz yatırım hisseyi 5.07den 4070e indirdi. ama gidecek. bugun zirve üzerinde kapanacak. inanıyorum. çünkü piyasada hisse kalmadı
Ekran karşısında değildim kaçırdık hedefim 5 di. Bakalım tekrar degermi o fiyata
Mi A1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Alkimyayı dibe kadar verip alkanın önünü kestiler tavana gidiyordu alka tam giderken kimya dip oldu 100 bin lota yakın işlem gördü 27 .74 tl yi gördü 34 tl suan
Olan alkaya oldu ********ler tam alka zirveyi geçmişken tabana kadar verdiler oyun ustune oyun ytdr
Daha önce yazmıştım. Alkim kimya giderken alkaya bulaşmayın. Önce alkim kimyaya girdiler götürdüler şimdi kârı alıp alkim kağıta geçiyorlar. Sazanlarda alkim kimya giderken Alkaya yapışıp uzuncu oluyorlar. Bu iş böyle.
Şimdi uzun süre beklemekten bunalan ve 5 üzeri fırsat deyip ky satar, hissede kimse kalmadığı için alka da ralli yaparlar. Her zaman olduğu gibi kasa kazanır .
Gedik yatırım basıyor hisseye
[emoji106]
Bu alkada spekde zararda bütün hisselerin çoğu yüzde 200 değer kazandı alka ne yaptı yerinde saydı bu yüzden spek zararını yeni anlamaya başladı seve seve götürmesse s.s götürecek hatta eşşek gibi götürmesse eşşek oğlu eşşek gibi götürecek başka şansı yok s.s kanunu askerdeki gibi ya seve seve yada mike mike
Günlük takas atar mı bir arkadaş? Bakalım dağıtmış mı , toplamış mı? Sağ cepten alıp sol cebe mi koymuş yoksa biri ile anlaşıp karşılıklı iş mi tutmuş ? Teşekkür
Ben atarım ama olmuyor