Almaya dewam edin keri.ler maliyet düşürün bu kafayla sıfırı tüketirsiniz çünkü yatırımcı değilsiniz kumarbazsınız!! Bas bas paraları ......!!!!!
Printable View
Almaya dewam edin keri.ler maliyet düşürün bu kafayla sıfırı tüketirsiniz çünkü yatırımcı değilsiniz kumarbazsınız!! Bas bas paraları ......!!!!!
Milyon lotluk hacimlere noldu serefsizler bedavaya at oynatiyorsunuz.milletin parasini caliyorsunuz. iyi degil mi? Brute girince kuyrugu sıkıştırmış it gibisiniz aynı. Bir gun elinizden bu imtiyazlar alınacak ozaman goreceksiniz ebenizin hörekesini.
şirket kendi hisselerini 1 yıl önce 3.20 lerden aldı ve sanırım bu değerler şirketin kendi değerine uygun değerlerdi yani çok şişirilmiş değil idi . eğer küçük yatırımcıya bu fiyatlar için uygun değildir dersen borsada o zaman hiç bir kağıdı almamak lazım. zira şirketin kendi değeri değil patronun keyfi ne yazık ki Türkiye borsası böyle bunu da en iyi Işıklar holding yapıyor. Cemaş ve Niğdebaş bu dediğin için tam örnek ve borsayı hırsızlık ve dansöz üzerine kuran bir şirket ...
kısaca ne yazık ki böyle şirket sayısı borsanın yüzde 70 lerin üzerinde Aziz Nesin misali benim işverenimin yüzde yetmişi
Arkadaslar gayri menkul sevdalısı can dostlar hepinizi srvtgy a bekliyorum almanya iştiraki satışı vs cok güzel beklenti var hareket başlamadan trende yer alalım dzgyo gibi %90 kendinde olan ve yükselirken kafasına tokmakta olmaz dolasımda hisse az arastırın bugun %10 yükselişi teyit etti yatırım tavsiyesi degildir
Bu kağıda ne zaman girsem hep düştü, sanki benim almamı bekliyor suratsızlar. Akşamdan kalma bir iki denyonun yönettiği şirketten medet umarsan böyle olur işte. Siz siz olun uzak durun arkadaşlar, bildiğin lot sayıyor namussuzlar.
ewet taneyle lot sayiyorlar ve disarda hala var baya. bu kagitta baya aksilik ler mevcut yani sıkıntılı bi surec kaybetmeyi göze alamayanlara ve kalbi olanlara tavsiye etmem. zenginde edebilir batirabilir de. ytd.
SM-C7000 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Cagri fiyati sizce tahminiz kac olur?
Lenovo A6020a41 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
cagri ile ilgili spk ya soran oldumu çağrı yapmak zorundamiymis.
Cagri fiyatinin ne oldugunu bilmiyorsan hic bu piyasada islem yapma.yutarlar sizi.
Bu konuya vakıf arkadaşlar çağrı fiyatını hemen yaza bilir yeni bilanço beklenecek esasında Denizbank satıldığı zaman Deniz gayri içinde satış fiyatı kap a verilmeliydi Fakat Türkiye borsasini beyinsizler yönetiyor malum benim gibi bir adam lazım o da olmaz
normalde cagri fiyati verilen satis fiyati uzerinden olur genelde. ama simdi binbin turlu hilesi var. ins cagridan muaf tutulmaz. bunu en iyi spk bilir. mail atabilirsiniz. ytd.
Bizde vakit bol anca bunu alırsınız,:ok:
her operasyon başarılı olacak diye birsey yok sayin guf. bunu en iyi siz bilmelisiniz genpowerden tanimiyormuyum sizi yanlis hatirlamasiysam. denizde alicani alir bunu basar gecer. ama tum sansizlar bunda toplaniyor heralde [emoji3]
Evet dostum, o hırsız ikimizi de çarpmıştı. Umarım bu defa aynı şey olmaz. Bu kağıt ciddi çıkacak ama ne zaman bekleyip göreceğiz. ..
kesin cikacak diye bir sey yok. operasyonlar eskisi kadar kolay deil. bundada gördüğüm olumsuzluklar var. oncelikle yetiri ladar toplammis deil. vede patronuyla kol kola operasyon yapabilcegi bir sirket de deil banka istiriki buda isi zorlastirir ki. gecen gun 760 bin lot tan cok kucuk miktarini 4 uzeri kafasina yedi. vedaha 760 bin lotu var digerlerini de satabilirmi bilmiyorum. ben cok kucuk miktar tasiyorum. sirf banka hissesi almamak icin bunu aldim pismanim. kalkinmayida gore gore almamistim banka hisse si diye. insallah allah yuzumuze bakar. ama risk yüksek. ytd
bu adamlar nedense hep elindekileri 4 tl uzeri satiyor.ucuza satmiyorlar.belkide 4tl uzeri cagri fiyatimi cikacak acaba.
çağrı fiyatlatında 4-5 tane kriter var son 30 günlük son 6 aylık ortalma fiyat vs vs ..
Ama bu denizbank için geçerli. DZGYO yu kapsar mı, dzgyo da satılıyor mu satışa dahil mi onu bilemem.
mevzu satilmasi değilki zaten satildi biz neyi tartisiyoruz anlamadim. ama onemli olan bunda cevikler operasyon yapabilecekmi yapacakmi? denizde zaten yakalandi. bunda hala ky fazla ee. olursa olur olmazsa ancak cay demleriz. ytd.
ama aramiza hergun yeni birileri geliyorsa pek bisi olmaz. hakkimizda hayirlisi diyelim. kesinlikle ytd.
DZGYO Solo 2018/12 Aylık DÖNEM KARI (ZARARI): 38243618 Yıllık Değ%:142
Bilançoyu inceleyen var mı?
Borsada kazanmadan önce kaybetmemeyi öğreneksin
Yani nötr mü?
Borsada kazanmadan önce kaybetmemeyi öğreneksin
Denizbank satıldığı zaman, dzgyo da satılmış olmuyor mu? Satışın detaylarıyla ilgili bilgi sahibi olan var mı? Teşekkürler
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
bu kagida atlayan cok oldu bu cok canımı sıkıyor cooook. heralde adam olmucak bu. sırtında bu yukle ancak geri geri ucar. yine yanlis ata oynadik heralde. ytd.
Çok atlayan olduğunu nerden biliyorsunuz sayın manyax ?
Sent from my iPhone using hisse.net mobile app
buradaki bilgisizce yorumlar cogaliyor vede kuslu sitede dzgyo diye arattiginizda bir kac ustad bozuntusunun yorumlari ve atlayan ky yorumları goruyorsunuz. burdan çıkarttım. yorumlarim cahil yorumu dur yatirim tavsiyesi icermez.
Tahminlerinizin güçlü bir somut veriye dayanmamasına sevindim. Teşekkürler
Sent from my iPhone using hisse.net mobile app
tahminlerim tutmazsa bende sevinecegim insallah
tam gidecek ostadlar yapisiyor. [emoji3][emoji3] hadi hayırlısı ?
sesimi duyan var mi?
28 Şubat Perşembe 18:04 SBERBANK CEO'SU GREF: DENİZBANK SATIŞI MUHTEMELEN YILSONUNA DEK TAMAMLANIR-BN
haber kaynagi paylasabilirmisiniz rica etsem?