Kagıt bölünmeden önce bellı etti kendını dedı kı 2 kere tavandan bozudgu mıllyon lotlarla mal gerıyorum gelın alın dedı! Mal dagıdıtıldı dıkkatlı oun abım dikkkatli piyasanın sartlarını okuyun...
Printable View
Kagıt bölünmeden önce bellı etti kendını dedı kı 2 kere tavandan bozudgu mıllyon lotlarla mal gerıyorum gelın alın dedı! Mal dagıdıtıldı dıkkatlı oun abım dikkkatli piyasanın sartlarını okuyun...
Benim maliyetim düşük. Zararım yok. Rüçhanları satsam maliyetimi sıfırlıyorum neredeyse.
Ben yaptıkları puştluğa kızıyorum. Bir sürü insanı mağdur ettiler.
Ben sadece kendimi düşünecek olsam post bile yazmam buraya.,
Bu arada baksana bir sen bir ben kaldık sanırım. Sen de geri aldın bugün sanırım? :)
Hakim ortak İşYde mi üstat?
Üçkağıtçı takımı A1 Meksa alayı piyasada katmrde emnis de meksa ve A1 emnisde sağlam Tokat yedi
SM-G970F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Borsada hep aynı oyun oynanır. Sadece oyuncular değişir. İşin garip tarafı çoğu borsada ne oyunlar oynandığını bile, bile yine paralarını tehlikeye atarlar. Bu arada olan zaten en çok KYlara olmakta. Bilgisizlik, yanlış bilgi yetersiz bilgi ve tecrübesizlik para kaybetmeye sebep olmakta. Doğru dürüst hisse almasını bilmeyenler rüçhan işine girmeye çalışıyor.
Bedelli nedir, yatırımcıya ne getirebilir, ne götürebilir. Şirket neden bedelli yapıyor, bedelliden gelecek para nerede kullanılacaki irket daha evvel bedelli yapmış mı, ne zaman, hangi aralıklar la yapmış, yaptıklarında planlanan hedefler tutulmuş mu....? bu soruları soranları pek göremiyorum. Bu şartlar altında yatırımcıların ve bilhassa KY ların para kaybetmeleri çok ''doğal''. KATMR %190 oranında yaptı, çok KY sefil oldu. Şimdi ITTFH sırada, bedelli oranı %300! Şirketin durumu bu orantıdan bile belli oluyor. Haydi hayırlısı...
Doğru söylüyorsun, üstadlar da KYya oyun kuruyor mu acaba? Çok azı kurmuyor sanki.
Yatırım için bedelli sermaye artıran Kentte bile bazı üstadlar ne işiniz var demişlerdi.İşimiz iyi oldu.
Maliyetim çok düşük.Ana hisse fiyatı bile nerdeyse karşılıyor. Benim açımdan bu durumlar tecrübe edinme halleri.
Borç ödemek isteyen şirketlerin yönetimi başarısız ve paraya aç sanki. Üstad öğrenmek için soruyorum: Bu durumlarda "kurulan oyun"la bedelliden önce mi gol atmak isterler yoksa sonraki rüçhan pazarını mı beklerler? Şimdiden bol kazançlar.YTD.
Tahminimce (4tl x 75 + 1tl x 142,5 )/217,5 =2 tl'den dengelenmesi lazim
Bu senaryo tutarsa
Ruchan 2tl , hisse 2,1tl olursa
2tl ruchan alan birisi 1.9 da bedelliye katilip , 3.9tl bedelle 1.9hisse sahibi olacak, yani hisse basi 2,05 maliyet
Mali durum iyilesecek gibi beklenti varsa bunun ustune en fazla %10 koyardim
Karanlik odada alim yapmadi tahtaci, pazartesi umarim cakallik yapmazlar. Simdilik hakkinizi arayin sosyal medyada sesinizi cikarin, cakal patron buyuk vurgun yapiyor ve buna spk ses cikarmiyor. Teknik grafik analizi bosverin, zaten islemedi. Hakkinizi arayin .bu ulkede ADALET SOSYAL MEDYADIR maalesef ytd
Patron tahtada birşeyler deniyor. Patron yok demek cahillik.
Üstadların ne yaptığını spk dan gelen cezalar ispatladı
SM-G970F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Hareket sert görünüyor.
Aç gözlüler genellikle rüçhan pazarını kullanırlar. Şayet KYlar yeterli bilgiye sahip değillerse, tecrübeleri de yoksa, fakat hala hissede kalma istiyorlarsa, ya parasını verip normal bedelliye girer, yada maliyet uygunsa bedelliden evvel (yüksek fiyata) satar, bedelliden sonra (düşük=yeni) fiyattan tekrar alır. Bence EN AZ ZARAR edilecek yöntem bu olur. Belki forumdaki diğer arkadaşların başka görüşleri vardır.
Varolasınız sağolasınız.Çok faydalı bu tür açıklamalar. Kentte hakim ortak yatırımcının yanında durdu.Efsane oldular. Katmerle ilgili yönetici davranışını aslında okumuştum ama belki Kentten ders almıştır diye düşünmüştüm.
Ha kardayım ama bu şekilde borsaya ve yatırımcıya zarar verilmesinden rahatsız oldum. Hele Sn Ata-360ın bile rahatsız olduğunu gördüm üzüldüm.
Bol kazançlar.
Ortaklar merhaba. Sağda solda yalan yanlış millete bilgi veriyorlar. Açıpta KAP'ı okuyan yok.
https://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/882382
Özellikle son 2 maddenin Türkçe'sini anlatabilecek olan var mı?Alıntı:
Şirketimizin 450.000.000 TL olan kayıtlı sermaye tavanı içerisinde 75.000.000 TL olan çıkarılmış sermayesinin, tamamı nakit karşılığı ve %190 oranında olmak üzere 142.500.000 TL artışla 217.500.000 TL'ye yükseltilmesine ilişkin başvurumuz Sermaye Piyasası Kurulu'nun 15.10.2020 tarih ve 64/1254 sayılı toplantısında onaylanmıştır.
SPK tarafından onaylı izahname Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda 16.10.2020 tarihinde yayımlanmıştır.
- Pay sahiplerimizin yeni pay alma hakları kullandırılacak olup, ellerindeki payların %190'ı oranında yeni pay almak hakları bulunmaktadır.
- Yeni pay alma hakları izahnamede belirtilen esaslara uygun olarak 21.10.2020 ile 04.11.2020 tarihleri arasında 15 gün süreyle kullandırılacaktır.
- Yeni pay alma haklarının kullanımında , 1,00 TL nominal değerli pay 1,00 TL den satışa arz edilecektir.
- Sermaye artırımına ilişkin izahnameye ayrıca Kamuyu Aydınlatma Platformu (KAP)'nun www.kap.gov.tr, Şirketimizin www.katmerciler.com.tr ve halka arzda satışa aracılık edecek İnfo Yatırım Menkul Değerler AŞ.'nin www.infoyatirim.com adreslerindeki internet sitelerinden de ulaşılması mümkündür.
- Yeni pay alma haklarının (rüçhan hakkı) kullanılmasından sonra kalan paylar 2 iş günü süresince nominal değerin altında olmamak kaydıyla Borsa Birincil Piyasa'da oluşacak fiyattan halka arz edilecektir.
- Yeni pay alma haklarının kullanımı ve kalan payların Borsa'da halka arzından sonra satılamayan pay kalması halinde söz konusu payların tamamı, payların Borsa'da satış süresinin bitişini takip eden 3 (üç) iş günü içinde halka arz fiyatının ortalamasından aşağı olmamak üzere İsmail Katmerci tarafından bedelleri tam ve nakden ödenerek satın alınacaktır.
İlk bedellim olduğu için tam anlayamadım ne demek istediğini.
Halk arz fiyatı olarak belirlenen fiyat nedir rüçhanlar 7•404 den açılmadımı ana kağıt 4•89 du bu İkisinin ortalaması mı yoksa son üç günde basıp da fiyatı aşağı çekti ve bunu çekmeye devam ederek yapacağı bir ortalamamı her tarafın üçkağıt bu insanların pekala bir de şöyle var halka arzı ilk açıkladığında kağıt 3:30 4 TL arasındaydı ve 4 TL’de bayağı bir kaldı sonra Beşler’de kaldı 6 7 8 12•30 bölünme yeriydi bu son iki ayın ortalamasına bakarak mı alacak pekala bütün ortalamalar da hala fiyat aşağıda o zaman kimi arıyor kim satıyor hemde deli gibi birileri satıyor elinde olmayan malı satıyor A1 kapital Öyle görünüyor ki 3:12’ye kadar bana kağıdı 4 TL’ye kadar yavru kağıdı basacak ve bu yaptıkları işlem resmen piyasaya müdahale etmek ve fiyat yanıltıcı işlem yön verici işlem serbest piyasa koşullarına aykırı küçük yatırımcıyı yanıltıcı ve aldatıcı işlem bu normal şartlarda suç bununla ilgili kaç kişi Spk ya suç duyurusunda bulundu ben kendi adıma dün bulundum daha detaylı bir şekilde yine yazacağım burada insanların hissesi olup olmaması önemli değil ben sattım elimdekini ama kardan zarar ederek sattım tabii ki yan hesapta vardı onu da zarar ederek sattım yani işin açıkçası fifti fifti üç ayımızı 4 ayımızı yedi. Yapılan hareketlere bakınca isterse bundan sonra kağıdını bedavaya dağıtsın kaç kişi bu adamın bedelli sermaye arttırımına para koymak ister insanların kafasına para dayamak ve silah dayamak aynı şeydir parasını kaybedecek olduğunu sanan insan ve hayatını kaybedecek olduğunu sanan insan aynı reaksiyonu verecektir birisi hayatını kurtarmak için elinden geleni yapar diğeri de parasını kurtarmak için elinden geleni yapar bu adam insanları parasını kurtarmak için bedelli sermaye arttırımına mecbur ediyor insanları 8.09 10:12’den alanları mahkum ediyor resmen bu ahlaksızlık
Hareket 4 liradan başladı, geri 4 liraya inmemesi için hiç bir sebep yok.
Hisse fiyati + ruchan fiyati = 4tl görebilir (2+2)
hatta ve hatta altini bile gorebilir.
Ben patronun yerinde olsam ruchani bedavaya bile dagitirdim.
Halkı yolmak varken niye kendim sermaye koyayım ki
siz neyin kafasını yaŞiyorsunuz a1 ve meksa 3 günde herbiri 2 milyon lira cebe indirdiler. Eğer sen rüçhanı % 10 cari fiyatın altına verirsen bu adamlarda rüçhanda senden alıp hissede kafana çakarlar. Eğer rüçhana bu kafayla vermeye devam edilirse a1 ve meksaya çarşambaya kadar bir 2 milyon daha kazandırırız. Patron basıyor filan bu nu bırakın kim niye hisseye satmıyorda rüçhana %10 aşağıya satıyor bunu sorun. Bu sayede rüçhan için spk DAN ONAY BEKLEYEN DİĞER HİSSELERİNDE HAVASI BOZULDU. YA BU OLAY BİZEDE OLURSA DİYE HERKES SATIYOR. rÜÇHAN AÇIKLAYAN KAĞIT AL GÜNLERCE PRİM YAPSIN KOLAY PARA KAZAN. BU RÜYA BİTTİ. GERÇEKLER HERZAMAN GÜZEL DEĞİLDİR.
Kimi hisse bedelli açıklayınca yükselir prim yapar, kimi bölündükten sonra.
Katmr bedelli sürecinde bölününceye kadar%200 yapmış,
şu anda yaşanan durum bu yükselişin düzeltme/hazmetme süreci,
sadece katmr değil herhangi bir hisse alırken neyi nereden aldığınıza bi zahmet bakın arkadaşlar, sonradan ağlamaktan iyidir..
is the average of five people around the human..
https://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/883505
Katmerci ailesine bak sen. İnsan gibi toplamamışlar hisseleri piyasadan.
Anlaşıldı neden aşağı bastıkları sürekli. Katmerci soyadlı bütün ortaklar hisse topluyor.
Patronlar büyük miktarda hisse SATMIŞLAR.
T-1 günündeki hisse sayısının bedelli yani %190 oranında artması gerekirken , netice daha düşük gelmiş.
Hisselerinin bir kısmını satıp bedelliye öyle girebilmişler
Ayşe nurun 3,490 hissesi var. 6630tl yatirip ruchani cevirecekti. 10,120hissesi olacakti. Halbuki 8920hissesi var. Demek ki 1,200,000 hisse satmiş
Ismail.. 14900 var, 28300 bedelliden gelecek, 43200 olmasi lazimdi. Halbuki 34100hissesi var. Yani 9milyon hisse satmis
Ömer... 2400 varmis , 4600bedelliden gelecek. 7000 hissesi olacakken. 700de kalmis. Yani malının %90ini bosaltmis. Belki bedelli miktarini henuz yatirmamistir. Veya simdi satip son gun alttan alacaktir. Bilemeyiz
Yeni yatırımcılardan birisiyim. Gördüğüm şu ki; eskiden yeni yatırımcı iken BY olan traderlerden bazıları yeni yatırımcıları eleştiriyor.Doğru tüm patronlar Kent patronu gibi değilmiş, öğrendim. Hani derler ya; "Nohut tarladan şehre gelmiş kavrulup Leblebi olmuş.Şimdi de nohutu beğenmiyormuş" misali.
Anlıyorum ki, büyük hissedar şahıs ise KYyı hiç destekler tavır almayabilir. Büyük hissedarı tüzel kişiliği haiz şirketleri tercih edeceğim. Yine de katmerci tüm KYların (özellikle yeni yatırımcıların) kazancı bol olsun.YTD
Bunu hala hesaplayamayan varsa yazalim:
Aysenur misal 5liradan 1,2milyon lot hissesini satip gelen 6milyon lirayla da ruchanini hisseye cevirmis.
Ismail katmerci misal 4liradan 9milyon lot da o satmis. Gelen 36 milyon liranin 28milyonuyla ruchanini hisseye cevirmis. Cebinde 8 milyontl kalmis.
Satis fiyatlarini salliyorum. Gercekte kactan sattigini zahmet edip kapa bildirmediler.
Hala alan varsa bu hesaplari yapsin. Hisse 12den 3.50ye indi ucuzladi demesin
birileri olayı nereden bakıyor ben mi yanlış bakıyorum geçen hafta olan olay geçmişte sattığı malı almışlardır mal satmış değillerdir
17.08.2020 tarihinde KATMERCİLER ARAÇ ÜSTÜ EKİPMAN SANAYİ VE TİCARET AŞ. payları ile ilgili
olarak 4,24 - 4,32 TL fiyat aralığından 7.499.000 TL toplam nominal tutarlı satış işlemi tarafımca
gerçekleştirilmiştir. Bu işlemle birlikte KATMERCİLER ARAÇ ÜSTÜ EKİPMAN SANAYİ VE TİCARET AŞ.
sermayesindeki paylarım 17.08.2020 tarihi itibariyle %15,81 seviyesine gerilemiştir.
2020 yılı içerisinde yukarıda bahsi geçen satış işlemi haricinde tarafımca Borsa İstanbul Pay Piyasası Ana
Pazar'ında herhangi bir satış işlemi yapılmayacaktır.
Saygılarımla,
https://i.hizliresim.com/v09WAo.png
file:///C:/Users/ataka/Downloads/KATMR_14180.pdf
https://i.hizliresim.com/2FvpQX.png
8 ayın 17 sinde olan satışta yani bedelliyi açıklamadan bir ay önceki satış paylarım 15.81 olmuştur diyor şimdi ki kaç olmuş açıklamada belli ama bilmeden etmeden mal satmış diyenler var adamlar o ucuz fiyattan mal aldı hala da alıyor onca satışlarda tabanda milyon lotlar döndü asıl mesele onu patron hariç kimse almaz dedim hala da başkaları patron mal sattı diyor kendini kandiriyor baskılayaraj mal alıyor insanlara taşıttı çantacılar ile karşılıklı alış satış piyasa yanıltıcı işlem yapılıyor kimse şikayet etmiyor bence müstahak artık patron ne yaparsa yapsın
Boykot, ambargo falan lafları sonrası savunmada yerli sanayi ye ağırlık vereceğiz lafları yeterli olur....
Yani diyor ki mesela senin 1000 adet rüçhan hissen var ve 1900 TL yi süresi içerisinde yatırmadın.
Ne oldu?
1900 liraya 1900 adet hisse alma hakkını kaybettin ve 1900 hisse boşta kaldı.
İşte bu hisseler önce borsada satılacak. Satılamaz ise İsmail Katmerci tarafından alınacak.
3.72 ile bu hissseye arastirmadan daldik habire asagi basiyor tahtaci, satanlarinkini 10 15 kademe kaldirip kaldirp veriyor. Nerede duracak bilmiyorum, zararina da satamiyorum. Spk daha yeni brut takas getirdi, zaten bu spk ya guvenilmez,arka odada patronlarla neler donduruyorlardir kimbilir!! Bekliyorum ytd