Dah önce yazmıştık malesef piyasaya çok mal dağıttılar. 2.80 den bile yüklü sattı adam. Bu yüzden yukarı ataklar çok zor olur demiştin
Printable View
Dah önce yazmıştık malesef piyasaya çok mal dağıttılar. 2.80 den bile yüklü sattı adam. Bu yüzden yukarı ataklar çok zor olur demiştin
Ek 4902
Bu çok iyimiş
Bu galip geldi teknik meknik işlemiyor artık. Metro yatırım tam spek kurumu olarak çalışıyor. Metro aldımı herkes akbaba gibi üşüşüyor saldırıyor hisseye.. sattığında ise korkudan herkes satıyor. Galip su an ıcbtc ile yoğun ilgileniyor buraya kafa yomuyor . Orda açıkçıları yakalamış yüksek kademelerden açıkçıları bi güzel öpüyor. Benim tanıdığım galip nereye gitse de gitse. Çıktığı kağıda geri dönüyor. Küçük yatırımcılara uyarı kapatın tahtayı bakmayın.
SM-A320F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Hisse 3 ay önce operasyon yedi dedik, bir daha olmaz dedik, devlet payı var dedik, azmış it gibi saldıracağını tahmin edemedik, kardayken satmadık. Memleket bitmiş be..
Hissede Teknik yok demeyin var
boş konuşmalar yerine grafik bakın biraz... herkese söylüyorum
143.sayfada verdiğim grafikte hisse tam yerinden döndü .
http://i.hizliresim.com/M0AWo6.png
Dün 5dklıkta grafik işledi ama yine ma200den döndü...
Grafik ne gosteriyor ilerisi icin peki ?
İlerisi için nereye değmesi lazım peki
iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Devlet kağıtlarında teknik işlemiyor. Malesef . O kadar işlese insanlar parasını vadeliye yatırırdı. O da teknik zaten
SM-A320F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Teknik grafik olarak işlemiyor denemez, temel analiz işlemiyor.
Genelde fibo618 den dönmesi makbulldür. Belli olmaz izlemek lazım temettü tarihte belli olsa bari.
Zır cahil, kumar gibi borsada islem yapan bir topluma kalkmis fibo618 diyorsunuz, kimsiniz siz ? Teknikten bahsediyorsunuz, sonra temettu tarihi belli olsa diyorsunuz...Spk bedelsiz hisse verecegi tarihi bildirmez, verecegi gun borsa kapaninca kap'a haber duser. Bu nasil bir tezat, bu tip forumlarda yazi yazanlarin cogunun ne oldugunu zaten isi bilenler biliyor, buralardan okuyup islem yapan zavalli ky leri de Allah mubarek gunde bir an evvel akıllandirsin. Emeksiz basari olmaz, bu borsa icin de gecerli...
"SPK bedelsiz hisse vereceği tarihi bildirmez" cümlesini anlamadım.
"SPK değil şirketler verir bedelsizi ve SPK konuyla ilgili sadece izin/onay makamıdır" diye biliyorum.
Teknik mi :) ahahaha ;) bedelsizin spekulatif hareket dışında hiçbir anlami yoktur. Ayni brutten cikma muhabbeti gibi. Kim ne derse desin hic bir yatirimci temettu vb sey icin almaz bu hisseyi... Ruletciler alir. Ytd
Umarım bugün 78 ve üstü kapatır bir umut
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Çok sıkı bir algı operasyonu yapılıyor burada umarım herkes görüyordur olan biteni
LG-D802 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bayrama umutlu girmek için bugün 78 üstü değil 3 ü görmek lazım.yerinde saymasi artık umut getirmiyor pek.Ytd
HTC One_M8 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Düşüş trendini kırması açışından söyledim keşke tavandan kapatsa .
Forumda ağlamak yerine git öğren gel ayrıca hacimin düşmesi iyi oldu...
Düşüş trendinden ziyade Galip.elinde satacak mal.bırakmadı benim düşünceme göre burda böyle yataya bağlar
SM-C7000 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Takas paylaşabilecek varmı
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...e6af6e4223.png
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...57e07a8e52.jpg
C6903 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Teşekürler
Fena yerden kapamadı düşüş trendini kesti gibi duruyor bayram sonu hayırlısı olsun hakkımızda
yusufcuk dojisi
Ne boş adamsınız ya....
bende zarar ettim bu hissede hemde 2 kere bence fazla şans zorlanmamalı bu hissede. çünkü tam kumar hissesi olmuş. ne teknik ne temel hiçbişi sökmüyor. malı varsa dibine kadar basıyor....... devlet hissesi bu üçkaatçı adama adeta teslim edilmiş.. böyle adamlar borsadan defaolup gimeden ne adam gibi şirket arz edebilrisiniz nede yatırımcı gelir. zaten gelmiyor rezil biste...
Bu forumda en sevmediğim söz "boş adam" sözüdür. Hatta bence hakaret tabi.
Bu söyleneceğine karşı çıkılan düşüncenin sebepleri izaha çalışılsa keşke.
Bu arada yusufçuk doji olduğuna emin misin sayın 666Azazel?
Bense bunun eğer teyit olursa kros hamile boğa olabileceğini düşünüyorum ancak. Yusufçuk olması için dojinin önceki günün gövdesi içinde kalmaması gerekir.
Hedef fiyat vb. vermiyorum. Formasyon kesin de demiyorum. Teyit gerekir.
Gerçekleri söyleyince boş adam mı olunuyor ? yusufcuk dojisi diğer dojiler bilmem ama. bu kağıt vkgyo ile birlikte hareket ediyor yeride hep vkgyo nun altıdır diye yazmıştım. vkgyo nun altında 10-20 kademe arasında hep hareket etmiştir.
şuanda vkgyo nun altında. hisseden çıkarken bunu belirtmiştim zaten. ya orada kalır yada düşüş devam eder diye.
bu hisse beklentiler ile hareket etmiyor ne beklentisi vardı da 1 den 2.80 oldu sonra beklentisi vardı da 2 den 5.5 oldu. kafalarına göre ya aşağı basacaklar yada yukarı olay bu kadar basit.
Malesef öngördüğüm gibi ky spekulatif haberler ve beklentilerle hisseye crkildi ve begenmedigimiz 3.50 ler hayal oldu. Yakında bir çıkış olabilir. Biz sessiz olmali hisseyyi mynette gazlayan olursa tam tersi olayin ne oldugunu bi anda ellerine verilecegini aciklamaliyiz. Ky varsa gitmez. Ytd
nerde kalmıştık...
vakfn ve vkgyo beraber hareket etmeye başladı....
bugün 3 ün üzeri hareket yapabilir mi bakacağız...
Hisse yzde 2_3 gidiverse basliyoruz hayal satmaya. Yav sessizce bi izleyelim ky gordukce yukari hedef fiyatlari daliyor. Gidecekse gitsin yav. Ne gerek var fiyat belli etmeye. Zaten batigiz. Kimi kurtarir 3_4
Bu lavuk hisse alma firsat vermeden gitmezse hep ky ye mal cakma oluyor benzee senaryo olmaz umarim mk... 4 olsa da kurtulsak dedik yuzde 10 ciksin derken on dakikada cakildik arti 10 dan eksi 6. Bu soysuzu ky ye oneemeyin ucacagini bilseniz de.
19-23 Haziran net para çıkışı olan hisseler :
https://i.hizliresim.com/gW8NPN.jpg