Satıcıların hepsini aldı pala götürüyor tavana
Printable View
Satıcıların hepsini aldı pala götürüyor tavana
tahtayı 2,72 ye kadar iş yatırım sürükledi. 2,75 den sonra ise marbaş sürükledi
en iyi alıcılar:
marbaş 450 bin(2,75)
iş 355 bin (2,71)
vakıf 150 bin(2.75)
satıcılar
ak 277 bin(2.72)
oyak 180 bin(2,75)
marbaş 2,83 den yedire yedire 75 e kadar aldıklarını geri verdi
teşvik alacakmış galiba.İyi haber bence.
hayırla şerle değil doğru ve gerçekçi analizle olaylara bakarsan böyle düşüncelere dalmazsın. kağıt zaten olması gereken fiyattan ucuz. ve gelecekte olacağı fiyattan da daha çok ucuz. ben bu nedenle aldım mesela. bu hareket aynı öngörüye sahip kişilerin alımı neden olmasın. gerçi raporun peşine düşenlerde olmuştur elbette.
marbaş ve gedik tamamen çıktı ve satışta eksi toplamda 300 bin lottalar.
tahta geri topladı şuan 79-80. açıkçası bu iyi oldu. işyatırım çıkmadığı sürece iyidir.
şirkete bak sen, spekle el ele. hisse 2.8 çalışırken haber gönderdi teşvik beklentileriyle ilgili haber yalandır diye
Açtım baktım yok öyle bi haber
649527 bildirim no bi de bu şekilde bak
böyle o çocukluğu anca bizim borsada olur.
Haber veya Söylentilere İlişkin Açıklama[CONSOLIDATION_METHOD_TITLE] [CONSOLIDATION_METHOD]
İlgili Şirketler
Related Companies []
İlgili Fonlar
Related Funds []
Türkçe
Turkish İngilizce
English
oda_NotificationAboutNewsOrRumoursAbstract| Haber veya Söylentilere İlişkin Açıklama Notification About News Or Rumours
oda_UpdateAnnouncementFlag| Yapılan Açıklama Güncelleme mi? Update Notification Flag
Hayır (No) Hayır (No)
oda_CorrectionAnnouncementFlag| Yapılan Açıklama Düzeltme mi? Correction Notification Flag
Hayır (No) Hayır (No)
oda_DateOfThePreviousNotificationAboutTheSameSubje ct| Konuya İlişkin Daha Önce Yapılan Açıklamanın Tarihi Date Of The Previous Notification About The Same Subject
-
oda_DelayedAnnouncementFlag| Yapılan Açıklama Ertelenmiş Bir Açıklama mı? Postponed Notification Flag
Hayır (No) Hayır (No)
oda_AnnouncementContentSection| Bildirim İçeriği Announcement Content
oda_ExplanationSection| Açıklamalar Explanations
oda_ExplanationTextBlock| Şirketimiz ile ilgili sosyal medya ve bazı internet sitelerinde sipekülasyona neden olabilecek süper teşvik beklentileri altında yorumlar yapılmaktadır. Şirketimiz ile ilgili önemli bilgi ve haberler gerek kap gerekse bilanço ve faaliyet raporlarında ortaklarımızın bilgisine sunulmaktadır.Sosyal medya ve Basında çıkan haberlerle ile ilgili olarak kısa vadede şirket bilançomuzu önemli ölçüde etkileyecek bir teşvik geliri beklentimiz bulunmamaktadır.
Ortaklarımızın bilgisine sunulur.
Yukarıdaki açıklamalarımızın, Sermaye Piyasası Kurulu‘nun yürürlükteki Özel Durumlar Tebliğinde yer alan esaslara uygun olduğunu, bu konuda/konularda tarafımıza ulaşan bilgileri tam olarak yansıttığını, bilgilerin defter, kayıt ve belgelerimize uygun olduğunu, konuyla ilgili bilgileri tam ve doğru olarak elde etmek için gerekli tüm çabaları gösterdiğimizi ve yapılan bu açıklamalardan sorumlu olduğumuzu beyan ederiz.
Ne güzel işte şirket sizi koruyor 2 tavan yaptıktan sonra söyleseydi daha mı iyiydi
üç kağıtçı bunlar...şirket patronu,oyak yatırımın bazı çalışanları , spek ..hepsi dini bir cemaatin parçası....tanışlar holdingin sahibini bir araştırın. Çevresinde hep sarıklı, cüppeli şahıslar dolaşıyor. Taktik hep aynı :
1: Önce beklenti oluşturup, millete malı veriyorlar.
2. Sonra beklentiyi geri alıp yukarıdan verdikleri malları geri topluyorlar.
Seansın kapanışına doğru başladığı yerin altına geri döner.
Verdikleri malı geri almak için aylarca aşağılarda tutarlar.
günün kazığını resmen şirket attı. o şirket haberi gelmeseydi eminim tavanı zorlayacaktı.
"şirket teşvik alacak" söylentisini de kesin kendileri yaymıştır.....
Patrona nacizane duygu ve düşüncelerim hürmetle iletiyorum üçkağıtçı. .......... ........
Ses soluk yok bizim tosun düşüşde
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
usak hareketli 10 gundur
Deneme çalışması
Ek 13560
Arkadaşlar 8 ay önce yazdım. hedef fiyatlara takılmamak lazım. Oyak 4.70 hedef fiyat verdi diye bir şirkete yatırım yapmak bana mantıksız geliyor. 4.70 hedef fiyatı verir 2 ay sonra fiyatı revize ediyoruz diye iki satır yazı gönderir. Siyasilerin bile yalan haberlerle rant sağladığı borsamızda yatırım şirketlerinin verdiği hedef fiyatlara çok takılmamak lazım.
zikimsonik kağıt, alayı ückağıtçı bunların.
İyi koydular bugün
Taban yakişir o çocuğu keğat
Ya sabır
Burası nasıl bi topik kimse birşey yazmazmi üstadlar
2 gündür güzel ivme yakaladı oyak yatırmın hedefi hala geçerli, hedef 4.50