yatırım cıtır peşinde...bakalım karla ayrılabilecekmi...ytd
Printable View
yatırım cıtır peşinde...bakalım karla ayrılabilecekmi...ytd
21x den sabah verdim 204 maliyetlileri.. Seans içinde yazmak istemedim.. 1 kuruşun hesabındalar..boyle illet bir hisse görmedim daha önce.
Inaninki adamlar ufakci birçok aracı kurumdan alıp satıyorlar bugünkü pastaya göre yatırım satti fakat birçok aracı kurumdan geri aldılar algıyla çok güzel oynuyorlar zamanı gelince de ben onlarla oynayacağım....Bizde zaman çok kendileri bilir.ytd
http://share.matriksdata.com/share.a...09231612413991
Bir örneği daha yok bu kağıdın
kurtlar vadisinde oynuyor gibi hissediyorum bu kağıda bakınca:)
KAP: DERAS [ ] DERLÜKS DERİ SANAYİ VE TİCARET A.Ş. Özel Durum Açıklaması (Genel)
Orjinal Link:
https://www.kap.org.tr/Bildirim/788332
Dosyalar:
Özel Durum Açıklaması (Genel) 2019-09-23
Dil Seçimi
Dil seçimi
Türkçe
İngilizce
Yapılan Açıklama Güncelleme mi? Hayır (No)
Yapılan Açıklama Düzeltme mi? Hayır (No)
Konuya İlişkin Daha Önce Yapılan Açıklamanın Tarihi -
Yapılan Açıklama Ertelenmiş Bir Açıklama mı? Hayır (No)
Bildirim İçeriği
Açıklamalar
Açıklama Şirketimiz Yatırımcı İlişkileri Bölümü Uzmanı olarak Sermaye Piyasası Faaliyetleri Düzey 3 Lisansına (Lisans No:213581) sahip Sn Taner SANATSEVER 24.09.2019 tarihi itibari ile göreve başlayacaktır.
Kamoyu ve yatırımcılarımıza bildiririz.
Saygılarımızla;
SÖYLEYİN DE GERİ ALIM YAPSIN:)
KAP: DERAS [ ] DERLÜKS DERİ SANAYİ VE TİCARET A.Ş. Şirket Genel Bilgi Formu
Orjinal Link:
https://www.kap.org.tr/Bildirim/788337 Şirket Genel Bilgi Formuİletişim Bilgileri
Yatırımcı İlişkileri Bölümü veya Bağlantı Kurulacak Şirket Yetkilileri
Ad-Soyad Görevi Görevlendirme Tarihi Telefon E-posta Lisans Belgesi Türü Lisans Belge No
Selçuk ASLAN Yatırımcı İlişkileri Yöneticisi 10.05.2019 +90 212 416 59 96 (132 Dahili) selcukaslan1968@derluksleather.com Sermaye Piyasası Faaliyetleri Düzey3 Lisansı 202355
Taner SANATSEVER Yatırımcı İlişkileri Uzmanı 24.09.2019 +90 212 416 59 96 (147 Dahili) taner.sanatsever@derluksleather.com Sermaye Piyasası Faaliyetleri Düzey 3 Lisansı 213581
Yönetime İlişkin Bilgiler
Yönetimde Söz Sahibi Olan Personel
Adı-Soyadı Görevi Mesleği Son 5 Yılda Ortaklıkta Üstlendiği Görevler Son Durum İtibariyle Ortaklık Dışında Aldığı Görevler
CEMAL GÜZELCİ Yönetim Kurulu Başkanı Yönetici Genel Müdür Boran Meşrubat Dağıtım San. ve Tic.Ltd. Şti. Genel Müdürü
VOLKAN TANERİ Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Yönetici Derlüks Deri İhracat Müdürü Van Piliç Gıda San. ve Tic.Ltd.Şti. Ortak
TUNCAY ERÖZMEN Yönetim Kurulu Bağımsız Üyesi Yönetici Yoktur. Yoktur.
CAN ALPER ŞAHİN Yönetim Kurulu Bağımsız Üyesi Yönetici Yoktur. Global E-Learning kurumsal Satış Müdürü
NEVZAT TANERİ Yönetim Kurulu Üyesi Yönetici Yoktur. Yoktur.
Hayırdır inşallah bu kadar haber akışına alışık değiliz:)
bence seans sonu hareketlendirecekler yeni Yatırımcı İlişkileri Bölümü Uzmanı Sn Taner SANATSEVER'e hoş geldin derler mi derler:)
http://share.matriksdata.com/share.a...09231658160918
Bunların hosgeldini farklı galiba[emoji3]
Redmi 5 Plus cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Birbirlerine hisse bağışlıyor insafsızlar. Bilinçli geri çekilme. Buralarda zor durdururlar bu kağıdı. Aşağı oynuyorlar resmen. Altına girmemek lazım.
VIA_A1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yuh 2 tl de mi gösterdiler , iflah olmayacak bu gidişle lanet...
Paylaşımlarım sohbet amaçlıdır...
stopçuları yediler son dakikalarda...ytd
bende stop olmaz.kademeli alım kademeli satım daha iyi az zarar az kar demektir...ytd
istedikleri yere getirsinler veya götürsünler.problem yok bizim 3, 5 lotumuza kaldılarsa vay hallerine...ytd
Bizim menkuldeki oyuncu ne kadar mal almıştı geçen hafta?sanki 100-150bin daha malı var gibi hatırlıyorum, onu vurursa 1.90'dan mal alım fırsatı verebilirler velki...
pastaya göre durum vahim yapı kredi aldıklarını zararına verir..ytd
şirkete ağzıma geleni saydım gitsin Bangladeş borsasında işlem görsün bu nedir yav endekse bak buna bak!
Tam kucak bebesi, canı isteyen gelip kucaklıyor, mıncıklıyor hevesi geçince çakıp gidiyor. Patronun onuru ... Öyle bir derdi olsa; arzdan sonra 1.80 e izin vermezdi. Anasını, avradını , bacısını falan düşündüğü yok. Sadece benden yediği küfür, AY a yol olur. Ama işkembe geniş, karaktersizlerde.Evladlarını gömerler inşallah, acıma anca denk düşer. Çaresiziz maalesef, olursa bence tek çare iş yatırım olur gibi, fitil anca ordan ateşlenecek gibi. Bizim yatırım mum gibi erirken , fitilin ateşlenmesine sabretmek çok zor tabii.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
stop stop stop
Nedense hiç stop yapasim gelmiyor bu hissede. Birden bire yukarı yardiracak diye geliyor bana. Belki yanlış ama dusersede bekleyeceğim.
Yapılan Açıklama Ertelenmiş Bir Açıklama mı?
Hayır (No)
Bildirim İçeriği
Yeni İş İlişkisine Başlanan/Başlanacak Kişinin Niteliği
Tedarikçi (Supplier)
Müşterinin/Tedarikçinin Adı Soyadı/Ticaret Unvanı
Nim Gıda Ali Erciğez - Niğde Gazozları
Varsa Müşterinin/Tedarikçinin Ortaklığın Kamuya Açıklanan Son Gelir Tablosundaki Net Satışlar/Satılan Mal Maliyeti İçindeki Payı
%0,032
Varsa Müşterinin/Tedarikçinin Ortaklığın Kamuya Açıklanan Son Bilançosundaki Ticari Alacaklar/Borçlar İçindeki Payı
-
İş İlişkisinin Başlamasının Öngörüldüğü Tarih
18/09/2019
Varsa Sözleşmenin Önemli Koşulları
-
Yeni İş İlişkisinin Ortaklık Faaliyetlerine Etkisi
Satışlara olumlu etkisi olması beklenmektedir.
Açıklamalar
Şirketimizle Niğde Gazozları ana dağıtıcısı Nim Gıda arasında İstanbul İli, Bahçelievler, Güngören, Esenler ve Bayrampaşa ilçelerini kapsayan bir dağıtım sözleşmesi imzalanmıştır. Sözleşme sonrası söz konusu firmanın ürünü olan Niğde Gazozu satışlarının artması beklenmektedir.
Şirketimizin başka içecek ürünleri * distribütörlüğü *alma çalışmaları sürmektedir.
Kamoyunun ve yatırımcıların bilgisine sunarız.
Saygılarımızla,
gazoz satarak buyuyecez kışın millete gazoz satacaklarmış...bunlar çok zeki insanlar maşallahı var.durmak yok çalışmaya devam.belki yarın bir tavan yaparlar..hiç ana işlerle ilgili haber varmı acaba .ihracat ithalat......?????...ytd
haberler arka arkaya düşmeye başladı 1 günde 3 haber....anlaşılan yeterli al aldılar...ytd
Şirketimz Yönetim Kurulu bugün (24.09.2019) şirket merkezinde toplanarak aktiflerinde bulunan yatırım amaçlı gayrimenkuller ile ilgili çeşitli kararlar almıştır.
Özet olarak, faizlerin düşmesi ile birlikte hareketlenen emlak piyasasından yararlanmak amacıyla, aktifinde bulunan Lider Gayrimenkul Değerleme A.Ş'nin yaptığı tespitlere göre 18.744.000 TL, şirket tarafından yapılan son piyasa araştırmasına göre 24.230.000 TL toplam değeri olan 49 adet yatırım amaçlı gayrimenkulden, fiyatı olgunlaşanların satılması, elde edilecek olan gelirle potansiyel vaad eden yeni yatırım amaçlı gayrimenkullerin alınması, operasyonel yeni yatırımların yapılması, enerji, gıda, hammade üretimi vb.iş olanaklarının ikamesi ve finanansal borç kapatılası planmaktadır.
İlgili yönetim kurulu kararı ektedir.
Stopcular şimdi kara kara dusunuyordur geri nerden alsam diye burada çok yazdık algıyla oynuyorlar diye ...ytd
9 aylık Blancoyu bir görelim bakalım ne ailemdeler...ytd
Piyasa bu haberlere ne kadar değer verecek bakalım...yatırımcının güvenini kaybetti belki Gunlukculer girer çıkar halka arzdan alanlar tavan olsa bile kurtarmaz....ytd
Ben bugün stop yazdım diye mi böyle diyorsun ?Bu saçma sapan haberlerle bir yere uçmaz kaçmaz merak etmeyin.Eldeki olgunlaşan gayrimenkülleri satıp yeni fırsatlara bakacaklarmış kah kah kah...
Sinirden gülüyorum kusura bakmayın...
Stop yapmak bazen iyidir ama benim kitabımda böyle birşey yok.kademeli alım kademeli satim bu tür kâğıtlarda daha doğru bir davranış biçimidir.cunku kumar kağıdı yatırım degil....sizin adınıza üzüldüm stop yaptığınız için belkide doğru bir karar vermissinizdir bu kagitta algıyla oynadıkları belli ....gerisi benim için hikaye.ben pasta ve takaslara bakarım.ytd.
Halka arzdan hala elinde tutan varsa inşallah + ile ayrılabilirler. Müsaade eder mi bilemem ama inşallah. Bu arada 2 liradan toplandığını bilerek fazla abartmadan eğer çıkarsa tabiki de. Arz fiyatına geldiğinde %40, biraz kar bıraksın derseniz, buranın altından maliyetlenenlere %50 kar bıraktığını bilerek.