kademe atabilecek arkadaşa teşekkür ederim
Printable View
kademe atabilecek arkadaşa teşekkür ederim
Seans içi düzeltmesini yapıyor.BMW ci arkadaş elime para gince fiyata bakmıyorum diyor.uzun vade 3-5 sene biriktir. ( gerçi bizde öyle yatırımcı profili yok ya) kademeler dolu olmadığından rakamlar inip çıkıyo.Hiç düşmeyecek havası hakim.Her gün neredeyse yeşil. l %1-2 lere düşüş demiyoruz.
GT-I8552 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
http://www.hisse.net/topluluk/showth...099#post503099
Haftalık hisse yarışma linkimiz açılmıştır. Kurallara uygun tahminlerinizi alalım.
Temel beklentiler hepimizce malum.
Bilançonun gelmesine yuvarlak hesap en çok 1 ay var.
Beklenti genelde olumlu.
Teknik Analiz; Hacim, Macd v.s. grafikte görülüyor.
Yükselişi destekliyor.
Bütün bunların hepsi bir tarafa, bunların hiçbirini görmesek bile (ki ben önemsiyorum bunları)
Bunların hepsini yoksaysak bile yine de şu var:
1. Yabancı 14.50 den yüklü aldı.
2. Son iki işlem gününde (prş-cuma) 18.00 tl ye kadar kim satarsa aldılar.18.00 üstüne maliyetlenmek istemediler.
Grafiğine hiç bakmadım, ama yine de buralardan bu kadar maliyetlenenlere göre; şu aşamada 18.00 ilk, 14,50 ikinci önemli destek noktası benim için ULUSE de.
Fikrim: herkes k/z hesabını buna göre yapmalı.
Yabancılar 1 hafta 1 ay önceden haberini alır.Bilançoya kadar alıp açıklandığın gerçekleşti beklenti diyip verebilirler.Kar realizasyonu için.Tekrar alttan topla sabırlı bir şelilde.Şurada kağıdı baskılasa 3 ay yarımızdan fazlası dökülür.Günlükçü haftalıkçı uzuncu vb
ULUSE günlük takas
http://imageturko.com/?di=E2PT
ULUSE aylık takas
http://imageturko.com/?di=1FY8
Şu %10 luk payın yabancıya 14.5 dan satılmasını hazmedene kadar yükseliş gerçekleşmesi zor gibi.Güçlü bir bilanço bu engeli atlatabilir.
Arkadaşlar yarın bizim günümüz, başkalarını seyrettiğimiz yeter. 18,50 den aşağısı kesmez
GM 5 Plus d cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Insallah
GT-N7100 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Tibet sen böyle hiç konuşmaz din hayırdır ne oldu bugün sana hedef verdin
Bi yerden tüyomu aldın yaron ful girelim o zaman :)
18.50 yi görmedik ama 17.57 tersten gosterdiler
bu kağıt 16 liradan 14 lere düşerken yaklaşık 1 ay sürmüş tabi o zamanki pyasa şartları endeksde bozuktu birde şimdiki gibi hacimli değildi bu sefer sağlam görünüyor tepe 18,30 sanırım 1 hafta kadar bir miktar daha gevseyerek zirvesini yenilemek isteyebilir hedef 21 civarı olabilir :)
rahat olun ortaklar her durduğunda ölü taklidi yapan tahtamız var sonrası zaten malum güzel günler bizi bekler...
Rahat olmasına rahatız da...
Tek sıkıntımız, tereddütümüz; son günlerde herhangi bir argüman ortaya koymadan,
"yarın bize 3 yetmez beş olacak"
"Tüyo varsa dalalım"
"Arkana yaslan gerisini boşver"
Mantığındaki arkadaşların burada çok görülmeye başlanması. Genelde bu kimseleri paket yapıp uzuuuun vadeci yapmayı çok severler de, arada biz de gümbürtüye gitmeyelim diyoruz [emoji51]
Bravo,aklımı okudunuz.
iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Şu anda geçmiş bilanço dönemindeki hedefinden bile iskontolu gören bir şirket , bu dönem bilançosunda iyi geleceğini düşünürsek ben oldukça olumlu bakıyorum . Tuncay Turşucu Beyin analizini okumanızı tavsiye derim.
Sent from my iPad using Tapatalk
sayın tetra benim maliyetim 10 tl ler yanlış bişey yazıp kimsenin hakkına girmeyelim burası borsa sonuçta taiki her kağıt gibi ulusede düşebilir ama inanın iyi bir şirket büyümeye devam edecek endenozya işi de cebe girdin mi 12 aylık bilançoda 25 li rakamlar hayal etmek çok zor değil herkezin görüşüne saygımız var sonuçta ortağız güzel olsun ki mutlu olalım y.t.d
Uluse ciler çok emin ortaklık iyi günde kötü günde al kar payını yaslan arkana diyorlar.Maaşı ile düzenli olarak alanlar tüm portföyünü buraya bağlayan var.lakin burası borsa Batak kağıtlar tavan giderken gözde kağıtların baskı ile tutulduğunu çok gördük.Ağa babaları karı yedirmem derse tutar kağıdı misal 10 liraya 1 sene aynı fiyatta tutsa kim yazar kim tutar.Burası ağlama duvarına döner.Arkadaş diyor endekse bskmam kaç olursa olsun.aşırı güven oluşmuş ne diyeyim inş.herkes kazanır.
Uluse'de iyi kâr beklentisi var. Bence bir hisse icin iyi kâr beklentisi büyük dezavantaj. Bu tip durumlarda fena olmayan bir kâr geldiginde piyasa begenmeyebiliyor. O nedenle bilanço öncesi agirligi bir miktar azaltmayi uygun gördüm. Bakalim neler görecegiz
LG-D855 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Hayirdir bu blanco yaklaştıkça buralar da hiç olmayan bir gün bile yorum yapmayan lar türedi hayirdir
Uluse ile ilgili bi haber varmı itibar etmeyelim biz bildim yolda devam edelim
Merhaba,
3.ç bilanço için hangi tarihli döviz kurunun baz alınacağını bilen varmı acaba?
Sait Ulusoy Eylul sonu yabancı yatırımcıya 3200K lot satış yapmıştı şu an yabancıdaki takas bunun üzerine %20 daha çıktı.Tahminim bilançoyu bekliyorlar,beklentileride varki hisseyi 18 civarı baskılıyorlar ayrıca henüz önceki bilançosunun hedefine bile gelmedi.Sait Ulusoy ayrıca 6 ay yeni satışla arz baskısı yapmayacağının da teyidini verdi. Oldukça güven verici görünüyor benim acimdan.
Götüm götüm asagi veriyolar.
LG-D855 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Veren kim küçük yt ci alan kim yabancı ve büyük yatırımcı veren versin hicde umrumda da değil sizin de olmasin
Vay 18 de satamadık hemen şimdi satalım diyecek KY arıyorlar. Yukarıda yazdığım mesajdaki detaya dikkat edin.
Sent from my iPad using Tapatalk
ULUSE hissesi son zamanlarda ilgi gösterilmeyen hisse konumunda görünüyor.3. çeyrek bilanço beklenildiği gibi olumlu gelirse ilgi dahada artabilir.hissenin sığ olması kısa zamanda hatırı sayılır yükselişe neden olabilir.Son yıllarda artan enerji talebi ve enerji yatırımları şirketin pazarının genişlediğini ve karlılığın artacağı izlenimini güçlendiriyor.YTD
Uyuyo numarası yapıyoooooo.Bırak yapsın yapsın.Bizde yaparız.Saygılar.
https://i.hizliresim.com/yzz5q0.png
Arkadaşlar ilgili sitede uluse hissesi eklenmiyor. Eski maille girenler görebiliyor. Bu konuda bilgisi olan var mı?