Vay senin kağıt kere a.a.s.s.
SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Printable View
Vay senin kağıt kere a.a.s.s.
Dipsiz kuyu
A1 73ü invest 74ü kapattı
SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Marbaş ta geldi oh leş kargaları tamamlandı
Dün 75'in altını görmez diyen bir usta vardı... Ne oldu o... Verdi millete gazı... Al ortada fiyat
Ama 74 hariç diğer satis kademelerinde doğru düzgün kağıt yok isteseler 5 dakikada tavan olur..
GM 5 Plus d cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
73ten alıyor 74ten satıyor a1
2 günde 34 milyon lot hisse sata bilen bir insana ancak çapka çıkartılır. bu insanın satamayacağı mal-hizmet yoktur.
o yüzden şirketlerinden umutluyum.
O.ç daideleri satamadı tedarikçilerin parasını burdan ödeyecek galiba
infodaki yeşil inşaatın malıymış da ondan.
1 kademe kalktı ya iş yatırımdan tek tuş gelir birazdan
Dolar bazlı...
https://i.hizliresim.com/Pr9V0N.png
ben nasıl böyle sahtekar patronların eline düştüm kafamı kırcam ya tek tesellim defter değeri yukarda kaldı ama öyle çok hisse var süründürüyor insanları yaptıkları onca inşaata rağmen insan dürüst olmayınca inşaattan değilde hisse hareketinden
Kendimizi kandırmayalım... İş yatırım alıma geçmeden bir halt olmaz bu kağıtta
Söyleyeceklerim en başta kendim için. Arkadaşlar lütfen kimse dert yanmasın. Bu tür hisseler, ki büyükleri de nispeten öyle, spekülatif hisseler. Kumar gibi bir şey diyebiliriz. kazanmakta var kaybetmekte. kimse 30 kuruşlardan 1,3 lere çıkarken dert yanmadı. belki 30 kuruşlardan alamayanlar dert yanmıştır. hele bilançoya falan bakmadan, sadece sağdan soldan duyumlarla hisse alanlara tavsiyem borsadan uzak dursunlar. kağıt kaç gün 1 in üstünde kapanış yaptı. ama daha çok kazanma hırsı,insanları bu hale getiriyor. yükselebilir (çok düşük ihtimal) dahada düşe bilir (yüksek ihtimal). ama ortada net bir zarar var. bunu kabullenip önümüze bakmak gerek.
Bir hisse yukarı gidecek olsa şu an en iyi alıcı konumunda olan bir aracı kurum. 74 alıp 75 satar mı sizce
O degilde 0,70 i kirarsa durum hicte iyi olmaz ..
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Arkadaşlar yatırımcı ilişkilerine ulaşabilen oldumu cevapları ne. Ben günlerdir ulaşamadım.
F3211 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Son durum... İş yatırım satışa geçmedi henüz
https://i.hizliresim.com/8dBObW.png
akşam kapanışı, haftanın da kapanışı olması açısından yönünü ve niyetini belli eder.
yine aşağı olursa kol kesmek gündeme gelebilir.
ama ben yukarı kapatacağına ilişkin umudumu koruyorum.
ne de olsa ümit fakirin ekmeğidir.
Allah herkesin zararından kurtulup kara geçmesini nasip etsin.
Bu da mübarek cuma günü duamız olsun.
Hayırlı cumalar...
0,73 te 1.5 milyon işlem olmuş 0,74 ve 0,75 te ise 5 milyon yakın işlmen var yarısı düşüşü gören gelip destekten alan ky olsa bir kısmınıda bazı aracı kurumlar olsa 6 milyon küsür lot 0,79 civarı satarsa iyi kar eder öbür türlü ****** patron niye o kadar hisse sattığını açıklamadı ama yeşil holding te alış yapmış demekki parayı o tarafa kaydırdı
İş yatırım kaldırıp bastı yine
Karambolde 1 mlyn sattı yine
Eldeki hisselerin yarısıyla al sat yapıyorum 3 gündür... 2-3 kademe... Yoksa bu zararın çıkması imkansız kardeşler
Mna.. Koyacağım engin senin
Elindekini satmak için yükselttiği biliyor herkes yeşil... Daha atlatamazsın kimseyi kolay kolay
İş yatırım en az 3 milyon artı olmadan gideceğine ikna edemez beni
Ne ara eksi 2 milyon olmuş iş yat.
Burdan ötesi cesaret işi ...
Bari 0.83 yapsa bugün. Ytd
kaldı r bas kaldır bas batırdı bizi