Bu ara ufak da olsa bir hareket gelsin artık. Belki sat düşünce al yaparız... Uzun süredir yatay kaldı...
LG-D855 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
Bu ara ufak da olsa bir hareket gelsin artık. Belki sat düşünce al yaparız... Uzun süredir yatay kaldı...
GALIPIN yalak...ı Ne diyo Aganiz 7-8-19 yapcakmiymis
Biraz da yaltaklanin bakalim bi sır vericek mi ADam gibi YALtaklanin ki dogru bilgi versin tamam mi
Durdu kagıt ya hiç harekrt yok
1.93/2.13 ne güzel
Aha 2.00 leri de gordu GORMEZ deyen................. Nerde ugrayamiyor bile buraya
Kağıda hiç ilgi yok. İşlem hacmi yerlerde. 3- 5 kademede ölü işlemler oluyor. İşlem hacminin attığı gun iyi şeyler olur. Tabi birleşme haberine kadar pek bir sey olmayacak gibi duruyor. Neyse biraz daha bekleyelim...
2 altı bekliyorum ama gelmeyecek herhalde ....buralardan alım yapalım biraz yarın... bayram sonu bakalım ne olacak...düşerde çıkarda ya nasippp...
Temmuza az kaldi geliyorum yakinda .avel avel bakmaya devam dimi tahtaya :) 3 ay oldu
SM-G935F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ramazan Bayramınız Mübarek Olsun.Seviyorum
Bayramınız mübarek olsun .... vangd müdavimleri.... utkual kardeşim seninde ... anlıyacaklar seni ama zaman la.... 😉
1.93-2.15 haftalık,,,%11 nasıl sevilmesin:)
52 hafta x11=%572
hadi yarısı olsun:)
nasro 3 ay önceden bugünleri görmüştün sen, sen bilmiştin sen büyüksün sen kralsın sen vangd öngörülerinle 100 kişi içinde en doğruyu söyleyerek yine imzanı attın,, bu engin bilgilerini fedakarlık yapıp altın değerınde zamanından vakit ayırıp,, biz cahil ky leri yönlendirdin şurdan alın burdan satın vs.. şu ay'a kadar gitmez vs.. hatta hala elinde bu kağıdı bulundurup satmayanlara 'öküzün trene avel avel bakması misali' vangd taşıyanlarında avel avel izlediği hükmünü buyruk ettin,, biz ise böylesine kral bi üstad'ı dikkate almayarak saygısızlıkta bulunduk.. tüm vangd ky'leri olarak özür dileriz..
Bu forumda ky sacma yorumlari ile kandiranlar nerede .bak ben burdayim.bana spek adami diyenler nerede .siz bu yazdiklarinizla kendi vicdanlarinizi rahatlatirsiniz ancak.
Yatirim geç kalinmis spekulayondur.3 ustu satarsin hisseyi duzeltmeyi beklersin borsacisindir.
3 liradan alir 8 den saticam hayali kurarsan yatirimci olursun.
Hissedeki sert pull back i bekleyin o hareketten once ben girmem.
Sert pull back bekliyoruz da üstat alamıyoruzki az dursa şöyle 1.8 ler falan fuul dalacam da durmuyo namıssız hemen yukarı atıyo... az beklese alacaz. Sen zpeği tanıyosan bi kere daha yapsın pull back mıdır nedir .. hatırımız yokmu nasro abi... yatırımcı olduk... bittik perişan olduk... bizim kafa basmıyo... sen yönlendir bizi... 😂😂😂😂
Uzun vade hiç bir kağıttan kaybetmedim.vangd ben rahatım sende rahat ol. Nasro abimiz kağıda yatırımcı olursunuz diyor. Ben vangd nın sektöründe lider olacağına inanıyorum ..Galip başkana güveniyorum... ve bu kağıdın yeri buralar değil diyorum. Elbet hak ettiği rakamlara ulaşacaktır... saygı ve sevgilerimle
Uzun vade düşünün korkmayın 😂😂😂
Sadece zpeek biraz sıkıntılı mal aldınızmı çok kızıyo...😂😂😂ulan korkma diyoruz uzun düşünüyoruz
Ilk sistemin kar edene kadar aldığın hisseyi satmamak olsun.sonrası zaten gelır.sabreden derviş ol.sonra da muradına er...demiş bir kardeşimiz👍👍👍
Şirketimizin satın almış olduğu Bostan Tarım Ürünleri ve Gıda Sanayi Ticaret A.Ş. ve Sampi Gıda Üretim Pazarlama ve Ticaret A.Ş. payları karşılığında doğan borcuna karşılık Sermaye Piyasası Kuruluna yapılmış olan tahsisli sermaye artırım başvurusu olumsuz karşılanmış olup 28.06.2017 tarihinde şirketimize tebliğ edilmiştir.
05.12.2016 tarihinde ve devamında duyurduğumuz şirketimiz yatırımlarını çeşitlendirmek amacıyla yapmış olduğumuz bu yatırımların devamını sağlamak amacıyla farklı finansal modeller üzerinde çalışılmakta olup gelişmeler kamuoyuyla paylaşılacaktır.
Saygılarımızla.
Bu haber hisseyi olumlu mu etkiler olumsuz mu?
Patlamış yani olumsuz çıkmış zaten sürünmesinden belli
Vay bee! Galip' in tekerine çomak sokmuşlar. Masrafsız bitirecekti işi. Şimdi bakalım ne dolap hazırlayacak.
CASPER_VIA_M1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bedelli arttırım yaparsa sen seyrtet
Sizin Gali. inizede yamaklarinada hala bir bildigi vardir diyo
Onun bildigi yalan dolandan baska bisey degil .......Bedelliye hazir olun tahminim .......Y.T.D
Gap dolar mi acaba Mr.Faruk
Yaktiniz sacma yazilarinizla ky i .vebali sizlerindir.onlar kendini biliyor
Sonuçta bir başvuruda bır ıstekte bulundu ve olumsuz sonuçlanmış istediği olmamış bundan sonraki süreç önemli umarım olumlu gelişmeler olur
Reis e selam işleme devammmm...👍👍👍
Aşağıya dolsun mr. Nasro dedim ve arkasındayım. Hiçbir kimseye alın demedim ... düşsede buradayım çıksada buradayım. Galip beyin hemşerisi olarak ona güveniyorum... bu sene olmazsa seneye inşallah....metro gurubuna güveniyorum ve yatırım yaptım. Düşdükce yapacağımda... ben baştan beri diyorum uzun vade düşünüyorum... düşerde çıkarda.... uzun vade zarar yazmaz onu diyorum... zaman ve parasına güvenen gelsin.... hamd olsun ben güveniyorum... ve reis i selamlıyorum....👍👍😎👍👍
Ha bu arada reis bedelli yapsın güzel olur.... parası olan gelsin demi nasro kardeşim .... 😂😂😂👍👍
Endek 150 bin olsun vangd 1.5 benim umurumda değil. 😂😂😂😎
Ben kendimi 1.5 hazırladım. Baştan beri söylüyorum. Gelirse maliyet düşürecez gelmezse yolu açık olsun.... nasro kardeş sıkıntı yok.. ben arsa alıp 5 yıl bekleyen adamım... 😂😂😂👍
Hayret aşağıya tepki veremedi, bi taban beklenirdi bu habere. Farklı finansal modeller (ky) üzerinde çalışacaz demişler:kahkah:
Galip başkana güvenin kardeşim sabrederseniz kazanırsınız. Bak sabır diyorum. Tahta aşağı yapınca kızmayın bana sonra.... 😂👍😂
Bu basvuru nedeni ile 1 liradan 3 liraya gitti bu hisse unutmayalim derim
76 milyon lira borç var avtere, tahsisliye izin çıkmadığına göre vangd yöneticileri bu borcu nasıl ödeyecekler acaba? Bedelli için başvurursa spk kabul eder mi? Başka bi finansal yöntem var mı?
Sorular, sorular. Yöneticilerin işi zor, verin 80 guruşa alayım tüm hisselerinizi, yormayın kafanızı öztürk ailesi:kahkah:
1.07 den izin vermez tabii.spk ya bravo aslinda yuksek fiyattan tahsisli de islerine gelmiyor cakallarin.2 ihtimal var ya bedelli ya da yuksek fiyattan tekrar tahsisli basvurusu
Boşver sen eski borsacısın aklıselim adamsın sende bilirsin bu kağıt galip ne zaman ne isterse o fiyat olur tamamen keyfi yani yok şirket birleşmesiymiş yok spk reddetmiş yok endeks 150 bin olmuş yok şirket sektöründe öncü olacakmış bla bla endeks 50 binde olsa bu kağıt galip isterse 20 lirada olur 60 kuruş olup metro gibi 10 lar ca sene milleti süründürürde o yüzden bu tarz kağıtlarda karı gördün mü cebe yakışır diyip alıp kacacaksın yoksa yanarsın çıra gibi benden demesi vesselam ytd değildir...