Tabanda ne kadar lot var görebilen biri yazabilir mi?
Ytd
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Printable View
Tabanda ne kadar lot var görebilen biri yazabilir mi?
Ytd
6 milyon lota yakın işlem olmus ve artıyor..alanda var yanı..Bu arsa/konut işi buyuk iş birileri onun verimine pozisyon alıyordur...
Tabanı bozdu çok şükür akşamda Trabzon puan kaybederse yarın daha güzel olur
Ytd
Trabzon puan kaybetse Başakşehire yarar.Bizde sahaya surecek futbolcu kalmadı neredeyse....Sportıf başarı bu sene bıttı..Konut işi on plana çıkar
önünde 2 maç var önce başakşehiri sonra trabzonu yenerse şampiyon olma ihtimali artar
Bence ligi unutun bu sene ,, her kötü olasılık ky mal toplamak için kullanılıyo..
3.90 lardan 3.30 lara oradan 3.05 ordan 2.60 gibi kademe kademe aşağı basacaklar.
Villa haberinide göndermeye pek niyetleri yok. Ky 3 kuruşuna göz dikmişler.
zorakipaşha
Ben spor hissesi almadan önce ts ile gs arasında kaldım. gs seçme sebebim şirketin yatırımcısına sahip cıkar diye düşünmüştüm. Ts almadım güvenemedim. Zararım yok bekliyecem fakat gs yatırımcısını ezmek ve elindekini almak için elinden geleni yapıcak son maçda taban yapmaları ilginç 3.90 dan alan ky yatırımcının elindekine göz dikilmesi ayrı bie olay gsde çok dikkatli olmakta fayda var ts. Anında tabanı ç özdü.
zorakipaşha
Ne kadar amatör yatırımcı var bu hissede neyseki ben geldim..Sizlere biraz yardımcı olayım buralardan biner biner çekip maliyet yapıyorum en kötü seneye iki katına veya üç katına satarım kısa da ise Başakşehir maçında kesin galip gelecekler ve pazartesi tavan olacak çok mu salladım..
Beyler yapacagımız şey artık belli başka türlü bu zarardan kurtulamayacagız 2.96 yaptı 2.86 düştü 5-6 kademe yukarıdan satıp aşağıdan almalıyız balinalar gibi her 20 defa tuttursak 80 90 kademe kurtarabiliriz nacizane fikrim gerçekten uzman bir arkadaş varsa önerilerini bekliyorum başka türlü 20bin zarardan çıkamayacagız yoksa o kadar uzun sürede bekleyemem kendi açımdan ytd.
Bugün 1320 fenerleri satarak burada 289 dan maliyet oluşturdum..Haftaya 330 civarı satmayı hedefliyorum..Uzun vade beklersen paranı katlarsın tabi bence
Galatasaray spor klübü neredeyse bjk ile aynı fiyat.
Borçları farklı
Sermaye farklı
Ligdeki durumu farklı
4 büyük klüp bjk ile gsray aynı fiyat
Bedelli veya bedelsiz sermaye artırımı gibi bir haberler bir ara dönüyordu ortalarda
Nedendir bu baskı bu kadar beklentide..
zorakipaşha
Birde bu açıdan acemi amatör düşüncesi yapayım.
Gs kalan maçları berabere veya puan kaybıyla ligi 3..4 bitirecek
Spek'de bu durumu kullanarak baskıyı, psikolojik baskı olarak ky,nın elinde avucundakini toplıyacak
İşte buarada bizim duyamauacağımız kapalı kapılar ardında sermaye türü bir haber uyduracaklar araya transfer haberlerini de ekleyip 4..5 tavan yaptırıp yukarılara götürecekler.
zorakipaşha
20 bin karla 1 ay önce çıktım ben kağıttan. Kimin parasını aldıysak helal etsin. Yakında 1.30 civarına tekrar düşünce tekrar yerine koyacağım seneye için. Sağlıcakla kalın.
Arkadaşlar bu hissenin günlük yaptığı hacim çoğu hissede yok burada ky de fazla yok al-satci dolu günlük bir gurup geliyor gidiyor. çünkü günlük en az 10 kademe bir aşağıya bir yukarıya yapıyor birtek dün 5 kademede kalmıştı onuda aşağı salarak yine on kademeyi tamamladı.onun için buradan gunlukculer eksik olmaz. herşey de bir maçta bitmez. çünkü önümüzdeki ilk üç maç en güçlü kritik rakip bsk.ts ve Alanya bunların birinden alınacak 3 puan bile herşeyi degistirir dusuncesindeyim. birde Riva kap i bile gelmedi henüz ayrıca GS yeni açıklanan gelir klasmanında da çok iyi kesinlikle uef. gidilecek çünkü orada paraciklar var TS ye kesin kötü haber gelecek çünkü hangi takımın itirazı kabul edildiki bunlar bir gerçek ytd.
İlk maç tamam yarın Başakşehiri yenerseler haftaya Trabzon maçı ile tekrar potaya bile girilir..Buda 3.5 civarına kadar hızlı bir yükseliş olursa şaşırmam ben böyle düşünüyorum yarın herşey belli olur
7 eksikle 3 yer geliriz düşsün 1.30 lardan toplayalım iyi geceler
ben kar ettim mi ettim tertemiz bekleyen beklesin yukarıdan ben düşünce alır yanınıza gelince daha yüksek karla boşaltırım ytd bu saatten sonra en fazla olacağı 3.
bu senenin beklentisi şamp ligiydi olmadı parası olan yatırımcı kağıttan çıkacak ky kağıdı tutamaz seneye yazın yine gelirim buralara o zaman da buralarda ol.
Borsada ne olacağını kimse bilemez ama bu hissenin artık 2-2.50 altını göreceğini sanmıyorum.
görüşünüzdür saygı duyarım. buradaki bazı tipler gibi hakaret vs etmiyorum kimseye. adama seneye 10-20 olur dedik küfür ediyor şimdi beklenti bitti düşer diyorum bu sefer artar diyor tuhaf bi tip :D türk klüplerinin borçtan tek çıkış yolu satmaktır. o da katarlılara olur bence. Stadyum anlaşması ve satılmasıyla birlikte hisse neden 20 30 lara gitmesin ki ? stadyum anlaşması kesin olacak bir şey satılma ihtimali bir ihtimal. seneye yaşayacağımız bile meçhul olduğu için garanti olarak söylenemez zaten.