Buyuk bir dalga olmadigi surece bist ayrisabilir,dolar bazinda cok ucuz bist.
Y.t.degildir.
Redmi Note 8 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
Buyuk bir dalga olmadigi surece bist ayrisabilir,dolar bazinda cok ucuz bist.
Y.t.degildir.
Aynen katiliyorum , turk varliklari cok ucuz kaldi ayrica merkez bankasi faiz oranlarini dusurdu faizden cikan parada borsaya girecek ben umutluyumSM-G960F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Hayaller Paris gerçekler Ardahan olmasın...[emoji3]..bakalım gorecez
MI MAX cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
https://resmim.net/f/VfybU0.png
çarşamba /perşembe / cuma toplam 3 günlük pasta . y t d
https://resmim.net/f/q1UXVg.png
Dirençler sırasıyla 5 87 / 5 93 / 6 24 / 650 / 685 .
yatırım tavsiyesi değildir
#SODA Ayrıntılı Teknik Analizi-01-12-2019
Sizleri kırmıyorum,Sizlerin EN ÇOK TERCİH ETTİĞİ HİSSELERDEN
Detaylı bir Analiz çalışması oldu.
Destek ve direnç seviyeleri.
İndikatör ve Osilatör durumları.
Fibonacci seviyeleri
Takas görünümü
https://www.youtube.com/watch?v=Qr_lvhimQ8c
Çok kasıyor.. kucuk yatırımcı dolu..bir tarafa patlayacak gibi duruyor
SM-A720F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
şişeyi bi halledelim geleceğiz..
hadi bakalım yavaş yavaş toparlanın yola çıkacağız. kervan yolda düzülür.. 585
:)))))))Redmi Note 8 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Allah razi olsun veterinerden. Kac senedir ayni seylerdi her gun Soda topiginde. Ne guzel huzur buldu topik. Zor yaparlar bir daha.
Acaba yanlış hissede miyiz diye düşünmeye başladım endeks fizana gitse yine de gitmeyecek anlaşılan
Ky satmadıkça gram artmayacak ...
fena gitmiyor küllerin efendisi. biri dibine bi üflese köz olacak.
gel hele Tipon kardeşim nerelerdesin yahu. 5,89 a bi at şu kağıdı.. sonrasını seyredelim.
Kaplumbaga...
Ters omuz baş omuz formasyonu oluşmuş, bu ne demek şimdi....
Citi 1.5 milyon lot basti, kagit tinlamadi. Belli bir seviyeden sonra yabanci satisinin da o kadar bir onemi olmuyor, cunku fiyat alici getiriyor.
beni de bu gıcık ediyor satmalara doyamayasıcalar hala satıyorlar bunlar satmasına rağmen şimdilik yürüyor görünmesine ne demeli ben pek güvenemiyorum tekrar geri gelir diye... ne dersin... tınlamadı da bunun aslı var mı endeks düşerken anlaşılır anca... şu ortalamayı bir kestirse ben onu görcem de dört nala gidecek... ama kestirmiyor mübarek...
Adamlar kactir aliyor, donup veriyor sonra. Bu sefer hala vermediler. Bakalim TYPHOON.
Yukarda liste verdim. Oyle cok fazla KY yigilmasi olan hisselerin yapacagi marjin dalga boyu buyuk olmaz. Cunku tahtalarin yuku agir, onun emilmesi gerekir. Yani ucacak kacacak bir hisse degil bu dolara ekstrim birsey olmazsa. Belli bantlarda gider gelir. Iyi primleri herhalde su %20'lik kapasite artirimi gerceklesince yapar.
senede belirgin bir şekilde ilgi artışı gelmiş durumda.infoya da bravo kurum ismi info değil başka kurumdan çizse daha yukarı veriridi aldığı malı.ben bugün izledim ve beğendim.yıl sonu yaklaştıkça şisecamın bir miktar daha mal almasını bekliyorum.agresif değil sembolik miktarlar ancak fiyata etki edecek alımlar olmalı.yarın kısmetse bir miktar alacağım
endekste bozulma olmaz ise hisse yarın 6.05 i görebilir. haftalık kapanışı 6.54 tahmin ediyorum
sat sat sat saattt
not: al-sat tavsiyesi değildir...
Ağzınızdan bal damlıyor. Ne güzel tahminler bunlar böyle...
iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi. Asla ytd
*garanti bbva yatırım, soda sanayii için tavsiyesini 'endeksin üzerinde getiri' olarak korudu, hedef fiyatını 9,80 tl'den 10,15 tl'ye yükseltti