17,28-30 gibi kapatır günü 😡
Printable View
17,28-30 gibi kapatır günü 😡
Sayın brain bu hafta 25 e doğru süzülmemiz gerekiyordu ne diyorsunuz?
Serseri mayın gibi bir o yana bir bu yana gidip geliyor.Yinede bir sürpriz yapıp 18.50 üstünde kapatabiliriz gibi bir his var bende.Daha doğrusu öyle olmasını istiyorum.Rastgele.
Bu kadar beklenti ve bekleyeni bezdirmeden zor isimiz. Yükü hafif olmalı. Aşağıda basamiyor. Yemiyor yoksa yeni alıcı gelecek. Yukarıda götürmüyor. Bezip çıksınlar diye bekliyor maho ama o tren çoktan geçti. Borsa gitti birçok hisse kat ve kat kazandırdı.
Klimasan o abuk sabuk içi boş hiçbir anlamı olmadan yukselenlere kuyaslaninca sudan ucuz kalıyor..
son çeyrek azda olsa kar getirirse 2020 de bu kağıt uçar gider diyenlerden geçilmez....ve önünde 9/10 aylık performans suresi olacak...borsa beklenti satın alır ki beklentisi yüksek bir kağıtta yorum yapıyoruz...Sadece yorum ...
Merhabalar, hisseyi uzun zamandır takip ediyorum. 11 civarı girmiş ve 17.35 tavanda çıkmıştım. Arkadaşların dediği gibi bir sürü hisseye girdim çıktım ama klmsn daki heyecanı hiç yaşamadım. Geçen hafta 16.6 civarı tekrar girdim ve trade ediyorum. İnanın çok güzel imkanlar tanıyor ve kazandırıyor. Gerçekten bir tahtacı var mı bilmiyorum ama ben full portföy klmsn da kalacak ve trade e devam edeceğim. Ytd.
https://i.hizliresim.com/Rg2np1.png
27.12.2019
Deutsche her gün 5k 10k 15k çaktırmadan mal alıyor. Ytd. Huzurlu hafta sonları herkese :hi:
Kim ne derse desin bistin geri kalanıyla kıyaslanınca sütten çıkmış ak kaşık gibi klimasan. Yıllar boyu bedelliden başka hiçbir şey vermeyen şirketler var.
Meyvelerini vermeye başladığı zaman gelmiş bize sadece sabretmek kalıyor diye düşünüyorum :)
İnşallah yataş egeen otkar gibi şirketler gibi büyür gider
Kısa vadeli hareketleri için de çok zamanı kalmadı maksimum 3 hafta bence yeni zirveler için. Ytd
2018 ağustos ayında 3.20 ye geldiğinde dibin dibi var 2 llirayı görür diyenler vardı. Hey gidi günler.
SM-G930F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sn. Pamuk
Yanlış hatirliyorsun nominal fiyat demişti!
Cool demişti :cool:
Atalarımız ne demiş büyük lokma ye büyük laf konuşma
Elimizde bunu destekleyen hiç bir veri yoktu! Ne akla hizmet bu lafı etti?
2018 yıllık bilanço sonrası 30 TL hedefini koymuştum!
Son bilançoda katakulliler olsada benim inancım yıl sonunu iyi bir karlılıkla kapatacaginiz yönünde. 2020 yılında ise önü açık...
Hahaha Enver ne yapıyon? İndikatör mü soğutmaya çalışıyon :dvr: :dvr:
Eline yüzüne bulaştırdın :kahkah: :kahkah:
Aksama kadar tut fiyatı buralarda bi miktar daha alayım
https://i.hizliresim.com/dLmR0n.jpg
Kokularını alıyoruz artık :kahkah: :kahkah:
Haftalıkta 255.107 citi 49.255 deutsche alışı var.
İnşallah bıyıklı yabancı değildir..
"
24-05-2018, 15:16 CooL
Kıdemli Üye
Bir kaç saat yoktum sifonu çekmişler. İlk hedef 4.75 civarı, 5,20'lerin üzerine attı attı yarına kadar. Yoksa 4'e inmeden adam olmaz bu. Oradan da %100 prim yapacak da bizim TL bazlı zarar çıkacak.
Ucuzladı diye almayı düşünen varsa uyarayım, 146 milyon öz sermayesi var 180 milyon döviz açığı var. EURTRY 8-9 falan olursa kuruşluk kağıt olur bu. Biz yandık siz yanmayın.
"
Y***** görür allah, görür inşallah:whistling:
Virman almış.
https://i.hizliresim.com/DOpN21.png
30.12.2019
Hey maşallah be en az 64.000 citi alımı ve 11.200 deutsche alımı var :party:
Enver'e bay bay yapacaklar gibi geliyor bana :)
Yeni yılda herşey gönlünüzce olsun.
Amin. Klimasan 25 olursa herşey yeterince gönlümce olur [emoji38]
Redmi 7 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Alam kim gören var mı?
20 üzeri kaaptirmi 2019 u. 2020 klimasan 20.20 diyim bende .
Redmi 7 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
19 üzeri her fiyata razıyım..acelemiz yok..
ALE-L21 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
:party: :party: :party:
Azıcık eğlenin be abiler :)
devre kestikten sonra geri gelecek ondan parça parca satıyom
22 TL üzerinde kapanislar yaparsa teknik açıdan da rahatlar
Satan satar alan alır
Üst kanala mi geçiyor 22'de grafik paylaşır misiniz?
Bugün altları da doldurup gidiyor galiba aşağı salmıyor fazla. Good..
Temele bakalım
Yıllık bilançoda kár yağsın :)