Yaktın tahtayı Citibank
Maliyet yükselte yükselte bi hal oldum.
Printable View
Yaktın tahtayı Citibank
Maliyet yükselte yükselte bi hal oldum.
https://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/867387
2 Ceyrek sonunda pay basina kazanc 0.4417 TL.
Kardan Ayrılan Kısıtlanmış Yedekler 7.639.292
Geçmiş Yıllar Karları 7.965.203
Net Dönem Karı 3.279.789
30 Haz.2020 itibariyle hisse basina kar; 44 kurus.
Yurt disi satislar, gecen yil 2.ceyrekte 1.764 MILYAR TL iken, bu yil 2.ceyrekte 2.044 MILYAR TL. olmus. ( Faaliyet Raporu sayfa 12/15)
Bence pandemiye ragmen oldukca iyi kar etmis.
Yilin kalan kisminda,kar'lari artmayip ayni kalsa, yil sonunda Hisse basina 88 kurus kar eder.
Ancak isin dogasi geregi karlar yil sonuna dogru evriliyor, yillik kar'i 1 TL.yi gecer diye dusunuyorum.
2020 yili nakit kar payi da, 1 - 1.20 TL. civarinda olur.
Bir de şöyle farklı bir durum var. 0.82 kuruş önümüzdeki aylarda temettü verecek. 2020 yılı kar payınıda Nisan sonu verirse. 8aylık bir sürede ortalama 2 TL temettü almış olacağız. Yani 12 aylık değil 8 aylık temettü oranı 2 TL ye gelecek. 3. Ve 4. Çeyrek karını arttırırsa bu oran daha da artacak.Redmi Note 8 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Güzel bir dönüş olduhttps://uploads.tapatalk-cdn.com/202...de6ffe1dc0.jpg
Grafik 240 dakikalık:
Eski zirvesini tekrar görmek isteyecektir. İndikatörler dönüş yönünde .12,26 destek 14,07 direnç konumunda.
Yazdıklarım ve çizdiklerim asla ve asla yatırım tavsiyesi olamaz....
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Umut Bey grafik için Teşekkürler.Yarında güzel olur İnşallah.
Arkadaşlar ınvest adlı sitede yoğun bir şekilde şirket altın buldu tavanın sebebi bu diye aşırı bir bilgi kirliliği var. Mantıklı yorum yazanların yorumları anında siliniyor. Bir kaç tanede benim yorumum silindi. Haberin kaynağı ve doğruluğu hakkında hiç bir bilgi bulamadım. Birde farklı niklerle kelime kelime aynı yorum yazılıyor. Dikkat edelim.
Redmi Note 8 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Orası spek dolu itibar etmemek lazım.Akıllarınca alttan Alıyorlar yalan yanlış asılsız haber yazıp yukardan satıyorlar.Sonra düşürüp alttan alıp tekrar yalan yanlış haber yayıyorlar yukardan tekrar veriyorlar.tahta sahipsiz rahat rahat at koşturuyorlar.Eee buda biyere kadar.Uzun vadeci yatırımlık Birinin dikkatini çeker gelir mallarını cizer akılları başlarına gelir.
PSDTC'nin 5 farkli niteligi var.
1. Risk almiyor.
2. Doviz ve enerji bagimliligi yok.
3. Doviz fiyat artislarindan avantaj sagliyor.
4. Rekabet sorunu yok.
5. Cok durustler.
Eger, sectiginiz hisse, bu niteliklerin tumunu birden tasimiyorsa, uzak durun, sonu mutlaka husran olur.
Belki buna su da ilave edilebilir, bu hissede senede sadece 1 TL. civarinda nakit kar payi beklemek , ve beklentiler de ucmamak lazim.
Dovizin yukselmesinden asil istifade eden Tedarikciler.
Isciye TL. odeyip, mali dovizle satiyorlar.
Bu da disarda rekabet konularinda, onlara buyuk avantaj sagliyor.
Bukadar yaygarayı yalan dolan haberi ellerindeki 70bin lotu cıkmak için mi kopardılar.yazık. Gerek bile yok öyle haberlere.
Şimdi de geri almaya Allah akıl fikir versin
Çimsa, ilk yarıda kârını yüzde 63 artırdı
Çimsa, yılın ilk yarısında geçen yılın aynı dönemine göre net kârını yüzde 63 artırarak 23 milyon TL'den 38 milyon TL'ye çıkardı.
https://www.dunya.com/sirketler/cims...-haberi-477517
Gazete haberi.
2021 Mayisi gelsin, verecegi anca 22 kurus.
Dedigimiz bu.
Silkeleme tamam gibi, saat 17.00 den sonra gotururler.
Kar hakkindaki yorumumu yukarda yazdim, bu pandemi ortaminda, ilk iki ceyrekte hisse basina 44 kurus, bence oldukca iyi.
Iki ay'dan daha az bir sure sonra 82 kurus nakit temettu verecek.
Yurt disi satislari artmis, oysaki bu salgin nedeniyle, herhalde duser diyorduk.
Dovizin yukselme trendi, tedarikcinin kar'ini artirir, disarda daha iyi rekabet imkani getirir.
Ben yil sonunda 1- 1.20 TL. arasinda nakit temettu bekliyorum.
Sevgi de saygi da bizden Cemalettin Hocam..:)
Kote etirdikleri 1.394.000 lotu satışamı başladılar.Yuh diyorum Altıncılar kendileriymiş.Mal bile satmayı bilmiyorlar.
https://www.kap.org.tr/Bildirim/868230
Kumarın nedeni anlaşıldı yükseltip mali piyasaya arz ediyorlar
Tınaz bey yanlış değerlendirmiyorum hissenin değeri artırılarak bir kısmı satılmış elindekiler de satılmak istenirse yeniden aynı hareket yapılıp geri salınım yapacak he umrumda değil temettuyu bekliyoruz ama yapılan etik değil bunu bu hafta fiyatlardan görürüz satış bitti ise
Ky'cinin hissesini toplamak isteyen buyuk oyuncular icin tamam, tavan yapacak kagidi,% 9.95 arti da birakiyor, devre kesici yememek icin, bunlara sozum yok, ancak sirketin ana ortaklarindan biri, toplam hissenin % 22 elinde, hisse duserse, kendi ayagina sikmak olmaz mi ?
Valla ben hep işkillenmiştim bu 17ve20 Şubat a Kote ettirme olayından.linklerde burda bakın.Bunlarla ne amaçlıyorlar niye Kote ettirmiş göreceğiz.
https://www.kap.org.tr/Bildirim/819526
https://www.kap.org.tr/Bildirim/820473
Bence, işkillendiysen hic tutma sat o halde.
Yukarda yazmistim, sirketler icin en buyuk arti, durust olmalaridir diye.
Buyuk oyuncu, surekli kucuklerin malini topluyor dedik, 8'lerden 14.30 lara kadar cikardilar.
Onlar işkillenmediklerine gore vardir bir bildikleri.
Tınaz bey iyi niyetinizden şüphem yok şöyle düşünüyorum bende burada 12 lira üstünden devredildi hisseler yükseltilip kalan %22 satılmadığı sürece aynı bizdeki gibi kayıp yok yanlız elinizdeki 11 000 lotu siz kağıdı 14 e yükseltip oradan satamazsınız ancak arkadaş isterse 16 ya yükseltip oradan 6 milyonuda satabilir buda etik değildir. Yanı bence ortağı dürüst davranmamıştır.
Bir de rica etsem 8 den 14 e kağıdı kim ne kadar toplamış yazabilirmisiniz teşekkürler
Adamlar daha acilista 738 lot hisse ile devre kestirdi.
Artik bunlarin niyetini cozemiyorsan, borsa'dan uzak durmak lazim.
Ben de çözemedim. Kağıtla ilgili şüphem yok. 80000 liralık evi yıllık 10000liraya kiraya vermek nasıl f.k olarak karlı ise bununda o gözle görüyorum. İlerisi için ne planlıyorlar onu ancak patron bilir . Ben iyi olacağını düşünüyorum
Bu gün şunuda göreceğiz. Kağıdın günlük işlem hacmi gerçekte ne kadarmış.
Hisseleri toplarken, %9.95'lerde devre kesici yememek icin elinden geleni yapiyor.
Eger, o gun, yeterli mal yoksa, acilista %5'in uzerinde bugunku gibi 738 lotla, devreyi kestiriyor.
Ky'cinin dusecek bu diye dusunmesini sagliyor ve dokulenleri topluyor.
Maliniza sahip cikin.
Keske esbye06 gelse de yazsa.
Aslında bu hissede lot saydıklarını biliyordum ama kendimce çok ucuz ve gelecek vaad eden bir firma olduğunu düşündüğümden biraz yüksek miktarda aldım.Muhtemelen benim sabrımı sınayacak.Önceki girişilerimde çok yüksek miktarda almadığım için bir şekilde kar al yapmama izin vermişti ama bu sefer elimin ayarı kaçtı.Bende istemezdim böyle olmasını.Ben aldıkça bastın takdir ediyorum.
Sınırlarımızı zorlayacağız desene.Artık hisse alırken uyduruk hisselerden ziyade en kötü ihtimal temettü yatırımcısı olacağım hisseyi alıyorum.Buda benim yeni kriterim.Muhtemelen bana çıkış imkanı vermeyecek bir kaç yıl temettü yatırımcısı yapacaksın.Ağanın eli öpülmezmiş ne diyelim.Biraz daha ihracata ağırlık ver bari de kar seviyesi ve dolayısı ile temettü oranı yükselsin.
elinin ayarı bu gün mü kaçtı ortak ?
hani ayarını kaçırırken speğin kafasına inşaat balyozu ile çaksaydın . . .
11.02 TL altına verirse sana destek atarım . . .
bende fırsat kolluyordum da . SPEEEKKKK kızım sana söylüyorum sen de duy
anlamında benim kantarın topuzu fenadır .
Aşağı gelme kantarı da kafanda kırarım . Topuzu da .
:party: Deliyim bilin mi Spek . . .
bugun olmasi mumkun mu sence toplam lot 100 bin olmadi bugun daha
https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...9c7187eac0.jpg
Trendi hala kırmadı. Yarın için 11,09 altı kapanış sıkıntı olur.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Birgün gelecek değerini bulacaksın. Ditas hissesi bile zarar yaparken bile 35 tl yi gördü. Sende birgün gelecek değerini göreceksin.
Gecenlerde bir ruya gordum, tekin adam olmadigimiz icin, bazen goruruz.
Bir baktim hisse 17 kusur olmus, ruyamda bir seviniyorum ki, sorma.
Hemen satiyorum.
Ertesi gun bir bakiyorum 33 TL. iyimi.:)
Ulen diyorum, ruyada bile kabus..:he:
Ditas 35 TL.yi gordu deyince, aklima geldi.
Aman dogru tarafinizdan okuyun, hisse 33 olacak filan demiyorum, ruyamizi yazdik.