butün kripto paralar, hisseler, döviz kurları 6 ayda bile en az %70 artmış, asgari ücret %50 artmış ama bu hisse TAŞ gibi maşaallah yerinden oynamıyor.
Printable View
butün kripto paralar, hisseler, döviz kurları 6 ayda bile en az %70 artmış, asgari ücret %50 artmış ama bu hisse TAŞ gibi maşaallah yerinden oynamıyor.
ekranı kapatıyorum ve game over diyorum çimento ile kapattım üstünü yapacak bişey yok bekliyordum bist in çökecegini senin aveninde en önde çökmesi taban yapması zaten karakteriniz .... yapcak bişey yok tamda istediginiz ortam oluşmuş durumda :thumbdown: bugünler sizin günleriniz elbet bizim günlerimizde gelecek inş
Gençler ŞAHO abınız geldi, hadı bakalım.. başlıyoruz
Mücahit bey, yeterınce toplmıştır dıye dusunuyorum, en nıhayeınde bu kağıt ıhlas grubunun göz bebeiğidir.
Sayın forum yönetimi,bende hisse net forum'a hoşbuldum,hoşgördüm diyorum..Her şey için teşekkür ederim..
tabiki 0,87-0,88 de direnç bölgesiymiş. onuda es geçmeyelim..
https://i.hizliresim.com/t2pa7xy.PNG
Sayın Laguna,varmı bir umut geleceğe dair..Tşkkrler..
Geleceğini bilmem ama teknik 0,87-0,88 bölgesini geçse yolunu açacaktı.
ama ıhlas olduğunu hatırladı ve 0,83 e geri döndü..
Çok teşekkür ederim,sağ olasın..Enver Ören'nin yetiştirdiği hayırsız,kul hakkı yiyen,yatırımcılarını alavere ,dalavere ve yalan şirket haberleriyle dolandıran zalim mücahit Ören'nin,koruyup kollayanların yatacak yerleri yok gerek bu alemde gerekse ahiret aleminde haklarımız haram olsun asla zai olmasın..2023 yılı özgürlük,hakkaniyet ,adil, adalet ve umut yılımız olacak inşallah..Bıktık artık alın terimizi,emeklerimizi,30 yılı aşkın birikimlerimizi çalan bu acımasız,merhametsiz,vicdansız,hırsız,dolandırıcı yandaş sözde iş insancıklarından hepsini Allah bildiği gibi yapıp ıslah etsin..Bu nasıl bir dönme dolaptır hala anlamış değilim.. Sağlığım,sıhhatim bozuldu,daraldım,bunaldım haksızlıklara direnemiyorum artık bu yüzdende Cumhurbaşkanı'na hitaben Cimer'e defalarca yazdım Mücahit Ören'nin borsada işlem gören şirketlerinde dönen hileli,şaibeli işleri araştırın milyarlarca tl bedelli yaptı kasasına koydu faize ,döviz'e yatırım yaptı oradan da devası vurgunlar vurdu hala şirketlerinin hisse fiyatları nominal değerin altında 0.50-0.60 krş civarlarında beş şirket'in içini boşaltmış hisselerinide yatırımcılara yüklemiş şimdi 6.şirketi İhaas'ın meyvelerin hasat ediyor fiyat'ı 12 tl üstü diğer 5 şirketin fiyatının 25 katı bir fiyat arada devasa uçurumlar var bu nasıl bir çelişkidir diye ama hala bana tatmin edici cevap vermedikleri gibi bekledim bu şahsı uyarsınlar diye ama o da olmadı.Allah bizleri bu din taciri iblis kılıklılardan kurtarsın bunlardan ..Amin..
Endeks çıkarken de düşerken de aşağı giden hisse her gün bir basamak daha alta inmek için can atıyor. Yazık yahu bedelli ile toplanan onca paraya rağmen bir arpa boyu faaliyet gelişimi olmadı. ​
​
Konut (Yap-satçılık) işleri bile ihlgm tamamen pasifize hale getirilmiş gibi pas geçip, holding kendisi yapar hale geldi. Şirketi sanki sadece bedelli yapmak ve toplanan parayı da bir şekilde hiç etmek için bist te tutuyorlar.
Öz abd li patron müCO sanma ki bu dünya sana ya da seni koruyanlara, arkanda duranlara kalır. Nice zalimler geldi geçti hiçbirine kalmadı bu dünya. Giderken de her şeylerini bırakıp gittiler sadece azap dolu sonsuz yaşamları için aldıkları ahlar, yedikleri hakları götürdüler.
2021 yılının grup için kısa özeti;
Grubun geçen bir yılda yaptığı tek şey Sayın Cumhurbaşkanı ile görüşmesinde çekilmiş fotoğraflar ile manşete düşülen "2021 HAMLE YILIMIZ OLACAK" sözleri, algı için kullanılan kap lar ve bedelliler ile yarattığı binlerce yeni mağdur oldu.
Öz ABD li patron müCO 2022 yılı görüşmesini ve sonrasında ki 2022 hamleni ne zaman yapacaksın. Bu defa hangi şirketlerinde bedelli açıklayıp, hangi hastaneler ile görüşme başlatıp, hangi büyük altyapı projelerine başlayacak, hangi un fabrikasını alacak, hangi HES için görüşmelere başlayacaksın.
O kadar insanın ahını aldınız ya illa ki bir gün bunun hesabını vereceksiniz. ALLAH ın gazabı üzerinizden eksik olmasın.
Yatırım tavsiyesi içermeyen kişisel görüşlerdir...
Doğru yerden alana çok ekmek yedirmişliği vardır, mesela ben bugun bır cıtır aldım..hdedef max 6 iş günü...beklentı % 10
maydanoz bile 5 TL oldu sizde tık yok...
Ev fiyatları 3 e katladı bunun fiyatı komik şu anda
yaptığınız,ahlaksızlıktır,ayıptır,günahtır,hakkımı zı yemektir,bu vebalin altında kalırsınız.
hurruyet kardes seninle kaderimiz ayni yeşilde varsin berkosanda varsin ihlasta varsin nereyi ojusam sen varsin 🤣🤣🤣demekki biz bu işten anlamuyoz.konyadada varmisin
BİST volatil seyreden 2 hisseyi daha tedbir kapsamına aldı..:Sad: BİST ve SPK peki yıllarca borsa endeksi yükselsin yükselmesin aynı fiyatlarda baskılanan mücahit ören'in 0.50-0,60 krşlarda işlem gören 5 şirketini neden görmüyorsunuz bu nasıl bir adaletsizlik,hakkaniyetsizlik,sorumsuzlu ve duyarsızlıktır..Yeter artık vatandaşları bu zalim iş iblislerine soydurduğunuz..Bu mevcut iki kurumda yapılan Mücahit Ören'nin yaptığı soygunlara,vurgunlara kanunsuz işlere ve vebale ortaktır..Ülkeyi ne hale getirdiniz yazıklar olsun..
soygunculardan para kazanmak zordur. tahtayı çöpe atmışlar.
https://i.hizliresim.com/o6t7i43.PNG
Syn.Laguna,tıpkı Ülke''nin içini yandaş soyguncularla boşaltıp çöpe attıkları gibi..Bu müçotakis hırsızıda yandaş soyguncu,dolandırıcı ve hırsızlarla iş birliği içinde köpeksiz köy bulmuş değneksiz geziyor şayet öyle olmasaydı Bist,Spk ve Devleti yönetenler tarafından kulakları çekilir gerekli uyarılar,ikazlar yapılırdı kendisine..
Dostum buna ne desen yeridir. hem gyo lar ralli yapıyor hemde bugün iheva ihgzt uçmaya çalışırken, ihlas bile kademe kaldırırken bunu 0,76 ya çekmişler. harbiden çok garip...
https://i.hizliresim.com/5vxzkci.PNG
çıkan borsada çıkmazsınız,düşen borsada çıkmazsınız,siz milleti haracamı kesiyorsunuz,bu nasıl bir şey
Egeli iş insanı deyince yol yakınken kaçabildiğin kadar kaçacaksın efendim..Geriye doğru bir bakın borsada içi boşaltılan ve sonrasında
batırılan şirketlere belkide yarı yarıya ege bölgesinden..Bu şeref,haysiyet,itibar yoksunu şahsın babası ve kendisi Denizli'li hırsız,dolandırıcı din tacirlerinden her türlü kötülüğü beklemek mümkündür..
2020 v.d geçici karı 19.602.279
2021 .................. 97.424.758
Syn.Hürriyet kardeş,bu haber hisse fiyatına olumlu yansıması olurmu acaba ne dersiniz.. Şimdiden tşkkr ederim..
Son 1 yılda 1.20 li fiyatlardan ,buralara düştü,mutlaka bir tepkisi olacaktır,ama bu hırsız ve ahlak yoksunlarına güven yok maalesef...
Güzel bilanço galiba
Bilanço açıklandığına göre tavan serileri gelirmi artık
Kar açıkladı diye tavan serilerine başlaması için dürüst,mert,karakteri sağlam,düzgün ve tutarlı bir iş insanı olması lazım iblis'e güven yok ki ne yapacağı asla belli değil şahsın insani vasıfları yok olmuş 30 yıldır kasasına oluk oluk para akıyor ama kasanın dibinde kara delik var kasa para tutmuyor niye derseniz o bahsettiğim kara delikten paraları cebine akıtıyor..Niyeti iyimi kötümü hafta içi belli olur..Allah ıslah eylesin ..
Arkadaşlar ihlas holding çalışmalarının yanında 28 şubatta batirilan ihlas finans in borçlarını bir bir ödüyor bunu es geçmeyelim şahsen bu borcun bitmesi yakın olmalı sonrası herkese aydınlık olacak borcu ödemese odemezdi büyük kısmını ödemiş ödüyor ve döviz cinsinden
Artık borcumuz yok kalmadi dendiğinde düşünün ne olur
SM-N970F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bana bak beyfendi,gerçek ihlas mağdurlarına ödeme yapıldığı falan yok siz bizimle dalgamı geçiyorsunuz yada bizleri ahmak ,deli yerinemi koyuyorsunuz yoksa kafanın tahtasımı eksik kalmış hangi ihlas finans borcunu ödüyor tam 30 yıl oldu kime ödüyormuş nereye ödüyormuş zaten zaman aşımına uğramış hem batmış bir kurum hangi borcunu ödüyormuş biz bilmiyoruz ödediğine dair belge sunsun bizlere diyeceğim ama onuda yapar coni soylu amerikalı iblisoğlu iblis çünkü ihlas finans mağduru diye kendi adamlarına ödeme yaptığını gösterir ..Yıllardır kurduğu hileli,şaibeli hırsızlık dezgahına bakın hele ihlas finans mağdurlarına ödme yapıyorum diye şirketlerinin içini boşaltıyor adeta değirmen gibi öğütülen unlar hep kendine gidiyor kazançlarını,karlarını cebine indirip yan cep sonrada yurt dışına kaçırıyor aynen Fethullah gülen ve cemaat üyeler gibi ..Bende ihlas finans mağduruyum bu güne dek bana beş kuruş bile ödeme yapılmadı hatta ilk televizyonları kurulurken arkadaşlarla para topladık gönderdik yardım amaçlı gerçek manada müslüman olanlarında kendilerine hitap edecek bir televizyonu olacak diye ama meğer din tacirine iblise hizmet etmişiz yani kesinlikle ihlas finans ödemesi yapmıyor bu böyle biline Devleti bile bu yönde kandırıp vergi vermiyor bacaksız harami Co..Allah ıslah eylesin..
İhlas holding kurucusu Enver Ören 9.ölüm yılında dualarla yad ediliyormuş ama ben aynı düşüncede değilim çünkü oğluna hak,hukuk,adalet,haram,helal,kul hakkı diye bir şey öğretmemiş bilakis hırsızlık,dolandırıcılık yatırımcılarını nasıl söğüşleyeceğini öğretti Mücahit Ören sülük gibi kanımızı emdi iliklerimize kadar kuruttu bizi maddi ve manevi anlamda 3 yıl öncesinden 1.46 maliyetli İhgyo şirket hissesi bu gün 0.68 krş yani yatırım yaptığım paramın neredeyse % 70'i ni cebine indirip buhar etti hal böyle olunca Enver Ören'e hayırlı evlat bırakmışsınız ardınızdan Allah razı olsun deyip nasıl dua edeyim hakkım asla zayi olmasın amelince muamele görsün ..Mücahit Ören ve ailesinede beni yüklü miktarda zararlara uğrattıkları ve mağdur ettikleri için hakkım helal olmasın,haram zehir zıkkım olsun miraç kandili hürmetlerine..Üzüntüden,sıkıntıdan vücudumda yaralar çıktı muayene için gittiğim Doktor bey, bu hastalığın '' Zona '' olduğumu söyledi ...İnsanlara hizmetlerinden bahsediyorlar haya etmeden,sıkılmadan, hangi hizmet be kardeşim on binlerce insanın alın terini çaldınız,yediniz,batırdınız,kaçırdınız ihlas finans kurumundan sonrada kul haklarıyla ahirete intikal ettiniz hepsi bu..
Geçmiş olsun sn.Saltuk,ama babası çok farklı olamaz ki,oğluna dürüstlük değil hırsızlık geçmiş.Bunların dinleri imanları para.
Odeme yapmasa ihlas.magdurlari her akşam halk tvde CHP nin yanında bağırır durumlardı bu fırsatı CHP gibi her şeye atlayan maydanoz olanlar onları nasılda.ekranlara yanlarında dolastiridi hani duydunmu en son az miktar kaldığını duymuştum şimdiye kadar ödeme yapılmış zamanı geldiğinde açıklama yapacaklarını tahmin ediyorum dedim.senin.umudun yoksa sende bireyler söyle havlama
SM-N970F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Dişçi,zalimi masumlaştırmaya çalışan ve yanında durup yallanan sensin dolaysıyla havlamayı,hırlamayı senden daha iyi beceren olamaz burada yaptığın gibi ..
Şirketlerinin Blançolarını açıklamadan evvel hisselerinin fiyatlarını yükseltiyorlar bizde o fiyatlardan satamıyoruz blançolar iyi gelirse artık yürür gider olması gereken fiyatlara diye umutlanıyoruz zaten maliyetler mevcut fiyatın iki katı şeref,haysiyet,namus,terbiye,haya yoksunu spekler ve patronları yatırımcı psikolojisini iyi analiz etmişler her zamanki gibi vurgun üstüne vurgun yapıyorlar soyuyorlar bizleri peki kar açıkladılar hisseler neden yükselmiyorda olumlu habere ters orantılı hareket edip düşüyor bunlar gerçekten..
Çok vahşice yapılmış bir soygunun görüntüsü bu maalesef....
Dolar bazlı 2001 krizinin dibinin 5'te birinde bir fiyat...
Yarın bilanco ile bir hareket gelebilir mi