Çin bir paket açıklar düzelir herşey diye umuyoruz. Şimdilik çok küçük bir miktar dursun portföyde :)
Printable View
ABD ile bizim endeks korelasyonu aynı mı?
Vadeli fonlara geçişte repo oranı konusunda %4 te ısrarcı oldular ve mkk komisyonlarını astronomik köklemekten vazgeçmediler ben de çıktım.Biraz önce Ziraat'te ki hesabıma girip fon fiyatlarına baktım osd ve krc fiyatları güncellenmemiş.Neyse artık yarın sabah öğreniriz.Zaten heyecen yapacak fonlar da değil ppf den hallice fonlar sonuçta.:)
Opb yeniden fiyat veren var mi?
Sent from my ONEPLUS A5000 using Tapatalk
Çalıştınız kurumların hisse alım satım komisyon oranı kaç arkadaşlar.Vakıf binde 0,5 de ısrar ediyor, olmazsa değiştireceğim aracı kurumu..
%0,05 oranı
Memnun musunuz aracı kurumdan.Bende araştırma içindeyim.Olmazsa vakıfla yollarımız ayrılacak..
Rakam küçük gibi görünsede, al/sat ile küçük bir servet bırakıyoruz her ay aracı kurumlara..
Ben is yatırım ile çalışıyorum komisyon onbinde 7 ödüyorum. Fon işlemlerimde baya avantajlı olduğu için memnunum :) internet şubesi çok hantal. Hissede pek işlem yapmıyorum diye pazarlık yapmadım ama 450 TL komisyon ödemişim geçen sene.
benimde ziraat yatırımda ekim ayından itibaren 4800 küsür olmuş onbinde 10 civarına denk geliyor.
Burgan Menkul'deyim
Çok memnunum
Fon alım satımda komisyon ödeniyor mu?
Acc ne getirmiş görebilen var mı arkadaşlar?
Daha açıklanmamış heyacan yaptırıyor kereta.
SM-J710FQ cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
MPS 2.08%, MAC 3.70%, GMR 1.34%, EID 1.80%
Sent from my ONEPLUS A5000 using Tapatalk
1.97 nazar
Portfoyum
Tcd
Opb
Osd
Zpc
Nazar degmesin
Acc
Nasıl başarıyor bunu ?
Tcd hem dun 1 gunluk getiride hem son 3 gunluk getiride hem de 1 ocaktan beri getiride ilk sayfaya bile giremedi. Yolun sonuna geliyor riskli hisselerdeki hareketi sanki
Hisse bulunduran Fonlarım için şahsi görüşüm,
Endeks 121k direncini soluksuz kırdı, 123k direncini takip edip, geçebilirse ve üzerinde 1-2 gün kapanış yapabilirse, endeksin 124-125k direncine kadar pozitif havayla gelebileceğini düşünüyorum.
123k seviyelerinde kademeli olarak satmaya başlayıp GPG alarak kar realizasyonu yapmayı düşünüyorum.
Tkf yilbasindan beri 14.5% (stopaj 0)
Tcd 10.9% eksi stopaj
Reklam mi yapiyon aydin.SM-J730F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.