Akşam suyunda 4 kişi 10 kasa kolyoz ve uskumru aldık,harika bir yer.
Printable View
Bende dahil “zibil gibi ky oluştu bankalarda” “xx,90 gel vatandaş gel ucuzluk var “ Müthiş mal sahibi olduk ! . Bankacılık bu kadar kötü beklenmiyor aslında . 2. Çeyrek hariç yatay Toparlar belki.ben bu yabancı satış baskısının altında ( vioptaki longların satışıyla başlayan) bir düşüş öngörüyorum nedense yeni siyasi projeksiyonlarla ilgili olabilirmi diye düşünmeden edemiyorum. Baskın seçim falan değilde bildiğin meydan seçimi gibi bişey vs. Neyse herkesin riski kendine .tavsiye verecek tecrübe ve yetkimiz yok. Bol kazançlar
Vicente ne zaman leş borsa yazsa buraya ralli başlıyo hemen gırtlak mala giriyorum , çok kazandım sayesinde...
Bankalar bi anda hareketlendi. Garan depar attı ama şimdi de 106 yı geçemedi. Ulen pala.. işc 4.92 üstünde !
koç grubunu almaya başladılar...
110 niyeti ciddi.
koç holding roket
dün o kadar dedik..... garan sinyal çakıyor... sıra bankalarda dedik...
dün 30.08 den alınan aselsan vadeliler 30.30 dan verildi ve 121700 den vadeliye geçildi...1500 puan eksi makasta almamak ayıp olur. Zaten direnç mirenç dinlemeden soluksuz basıp gidiyoruz... Hedef kısa zamanda 125000... Oraya gelene kadar pozisyona dokunmak yok..
(not: Borsamızın çıkışının ekonominin iyi veya kötü olması ile ilgisi yoktur. Enflasyonun yıllık 100 de 40-50 olduğu bir ülkede borsanın çıkmaması anormal olurdu zaten.)
BBVA Grup/Genç:Türkiye'nin bankaları bir kere sermaye, likidite ve güç olarak çok iyi bir noktada. Uzun zamandır da böyle
Vay be! İşc 4.92 trendi geçince 5 dakikada 5 lira oldu.
Savaş var Bademler kara kuvvetleri ile ilerliyor hedef %51 almak:)
Banka endeksi 122 bin direncine geldi. Ytd
Apple ile thy yi kiyaslayan kafa ac bakalim 2008 den beri apple 300 e katlamis thy 12 sene onceki yerinde neredeyse
Yonca yı 8.00 lere kadar çize bilurler.
BANKALAR HAREKETE BAŞLAYINCA BİST30, BİST100 DEN AYRIŞMAYA BAŞLADI....
100 endeks yüzde 1 iken 30 endeks yüzde 1.5
sonunda vadelimiz artı makasa geçecek galiba
Neymiş yabancılar bankalardan çıkıyomuş)..
106 binde direnç gelmezse 112 bin yarına bile yetişebilir önü bomboş
Önemli olan kapanış. Güniçi bakarsın 108 bin olmuş kapanış 105 bin.. teknikçi hep acaba der hiç bişeyden memnun olmaz :kahkah:
Bakın sanki bankalar endeksin zirvesinde yükselip satışa geçmiş gibi oldu. Banka endeksi 122 bini geöemedi.. endekste106 bin üstünde duramadı. Hep bi kurgu.. ytd
uçuyoz ..... kaçıyoz ....
vadeli sabah açtığı yerde ..... 1.500 puan makas yemiş :kahkah:
bayagı hacım oluyor gıbı gecemezse bı tepe olablılr kısa vade hareketler onu gosterıoo
[QUOTE=laguna;4472460]Kendileri düşünsün. Bende var 100 bin lot onlarda var milyar lot :drunk:
Benim uyuz olduğum nokta endeks 82-106 yaptı bankalar hala 85 bin seviyesinde. Endeks düşse kaybetsek zoruma gitmez. Bu durum insanın zoruna gidiyor :)[/QUOTE
Bu krizin yapısı başka.. Maalesef eskiden en önde giden bankalarının en son gitmesini gerektirdi.. Krizin hamallığını çekmek 3 özel banka ve 3 devlet bankasına kaldı.. En arkadan gelecek olsalarda açıklanan takas rakamlarına itibar edilmemeli.. Aradaki farkı fazlasıyla kapatacaklardır
vadelide büyük bir plan var... bu belli... Bir gün ansızın makası artı 500-1000 puan yapacaklar... Kısa yapabilecek baba yiğit varsa yapsın. Bekleriz :)
100 Endeks 105900 leri geçemese dahi 30 endeks çıkışa devam edebilir. Bankalar sayesinde arada fark oluşmaya başladı...
Yani sıra 30 endeks kağıtlarında...