Sizin taraf kim? Boa 600 bon lot satmis.Yalniz tum borsa arsan konusuyo.patron istese kalan 15 milyonuda satar ky :))Redmi Note 8 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
Sizin taraf kim? Boa 600 bon lot satmis.Yalniz tum borsa arsan konusuyo.patron istese kalan 15 milyonuda satar ky :))Redmi Note 8 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
sayın konaky boa dan alış satış yapabilmek için yurdışı hesapmı şart?Biz yurtiçi yatırımcılar nasıl işlem yapabiliriz ordan?Faydaları nedir? Galiba parasına elkonulma tehlikesi olan spekler fetöculer felan işlem yapıyor o kurum uzerinden.gercek yabancı harici tabiki..
arsanın sihiri bozuldu, çok fena mal dağıttılar. ytd.
sayın konaky _
kalan 100 binide çıktınızmı? bugun sizce tahtada ne oldu? malmı toplandı dagıtıldımı trademi yoksa
Tahta karışıktı bence oyuncu yüksek maliyette mala yakalandı yoksa bugünde bu olylar olmasa tavan çekerdi aşağıda vermek istemiyo mal kaptırırım korkusuyla... 100 bin duruyo ama daha öncede yazdım bu durum devam edip arsanı 8 altına salarsa 500 bin yapcak nakit var sanmıyom öle olacağını... Bikaç aydır süren zikzak sonrası arsanda herşey hazırdı ama burası Türkiye... Yeni odaklandığımız hisseler var yüklü.. Tabi bizde sahol tceell gibi büyüklerde var kendi seyrinde devam ediyo 150 şer binlik.. Arsanı bu olaylar baltaladı yoksa hedefimiz 12 üstüydü.. YTD
Aylarca temel çalışıp hisseye karar veriyosun nakış gibi topluyosun bi bakıyosun kriz bir gecede geliyo yazık oldu son olaylar ülkeye çok şey kaybettirir ülke yıllardır siyasi ve ekonomik krizde kimsede çıt yok.. Bu kadar emeğe Arsan buralardan verilecek hisse değildi.. Çünkü borsada orta ölçekli ucuz bulmak zor.. Büyüklerden var ama örnek sahol 20 yıldır aynı yerde tcell aynı yerde şortçu açıkcı oyuncapı olmuş.. Zamanında 1.20 lerden blcyt 1.40 lardan alka 3 lerden egpro vs 6_7 lerden arsan gibisi zor.. Dolar stabil olsa yani kura güven olsa mndrs te potansiyel büyük hisse seçimi zor bizim ülkede hissede beklemek daha zor.. Ytd
hiçde zor değil,inanıyorsan beklersin. 10 yıldan fazla süredir arsan taşıyorum,koyduğum parayı birkaç trade ile geri aldım tamamı bedava. şimdide yavruların yavruları ile ilk aldığım adetin 3 misline çıkaracağım. 2002 de ki arsanlı günlerde de trendeydim yine trendeyim. ayrıca kriz dediğiniz olay tamamen zorlama. her sene deniyorlar olmuyor ama yine deniyorlar. geçen sefer papaz krizindeki operasyonda merkeze 7 milyar dolar kazandırdılar,bakalım bu sefer ne kadar bıraktılar. ayrıca ekonomik kriz olduğuna inansam 1 dakika durmam borsada gider döviz falan alırım. söylenenlerle uygulananların tutarlı olması gerek.
hacim yuksek gidiyor.Patronda bedelsizi zamansız açıkladıgına yanıyordur.Eeee etme bulma dünyası.Böyle çakarlar.Yukarı yukseletse fonlar kafasına çakcak malı.Zaten diger birçok hisse alım fırsatı veriyor.Hemen kacarlar.Bu ara pek rakamlara bakmamak lazım.1 ay sonra 2 ay sonra tabloya bakmak lazım.
bugün ki hareketi kötüydü, çok açık bi mal dağıtma hreketiydi. öncekileri alıyorlar gibi değerlendirmiştim, bugün ki çok net mal dağıtma operasyonuydu. elimdekinin yarısını uygun yerden çıkcam yarın ve sonraki günlerde. diğer yarısını uzun süre de olsa tutmayı düşünüyorum. ytd
Hocam alan satana bakılırsa pek mal çıkma algılamıyorum.Kurumların alış ve satış ortalamalarıda yakın.Bence ne yapcaklarını bilmiyorlar.Endeks göcerken mecbur ayakta kaldı spek.dikkat çekti.trene atlayanda çok oldu.Onları zararına dökmeye çalışıyor.Hesapları şaştı endeks krizi denk geldi.
Mal dagınık bu kesin.Bilgili malı vermiş.Fonlar var.Şimdilik arıkanlılar müdahe etmiyor.Zaten toplu olsa çoktan ucururlardı bu tahtayı.
ya aslına bakarsanız arsanın tepkisiz kaldığı daha önemli haberleri haberleri oldu. ama bedelsizi bahane edip yürüyecekti kağıt dediğiniz gibi. yürütüp kazanacağı parayı 4 gündür yaptığı al satla kazandı. bence güzel de mal dağıttı. o yüzden yarısını kaçacağım yakın zamanda ben. diğer yarısı da dursun gerekirse 2 3 yıl. ytd
tahtada mal çıkma falan yok sadece trade ettiler bugün. iki kez 11 üstünden gömlekçilere mal satıp 70 lerden döktüler. grafikte mehter formasyonu oluştu (ben uydurdum) iki ileri bir geri. cuma ve ptesi ileri yapıp salı eksi kapatırsa formasyon onaylanacak, isim telif hakkını alacağım.
Benim duydugum kadarıyla bilgili malı çıkmış.İnadına malı arıkanlılara degil fonlara ve diger speklere vermiş.Yani artık kagıdın gitmemesinde sebeb olan ortak kavgası bitmiş oldu.Bundan sonra hisse borsada oluşan ortalama degerlere göre gitmesi lazım.Arıkanlılar müdahale etmezse önümüz açık.Dolar kuruda 31 mart kapanışa kadar 8 civarı kalırsa 3 aylıktada kur farkı artı 31 milyon aldıgı temettuyle güzel bir blanco acıklayabilir.
Amma kasiyorlar hala yaw.Pes yani.Tum borsa ile ilgilenen kucuk buyuk herkes duydu.Telegram twitir gruplar oneriyorlar.Hala yukari sonra asagi En az 5 tavan mal vermeden goturmen lazimdi be spek...
Redmi Note 8 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
SPK başvurusuda yapıldı,hadi hayırlı işler bol güneşler.
tahminim 2 hafta içinde spk dan onay gelir sonrada sermaye artırım tarihi belirlenir. işte o tarihe kadar yapacağını yapması gerek. genelde bölünmeden sonra biraz yukarı yapıp salarlar aşağı. fakat 2002 de x4 bedelsiz verdiğinde 32 den 8 e bölündü, 1 ay içinde 12,75 e çıktı yani 12,75x4=51 TL (10 dan satmıştım).oradan 8,5 a kadar tabanlarla geldi. biraz 8-8,5 silkeledi (bütün malı burada çıktılar çünkü etrafımdakiler dahil herkes 12 ye tekrar gideceğine inanıyordu) sonrada 3 lere kadar aylar süren seri bir düşüş... tarih tekerrür edecekse önce yükselmesi lazım.
USD hafta..
yeşil üstü kalıcılık beklenti devam eder.. altı düşündürücü..
https://i.hizliresim.com/vhXsxY.jpg
Dolar kuru yarın bu seviyelerden kapaması 3 aylıkta olumlu olacaktır.12 aylıkta 7,44 seviyelerinde idi.Burdan tam bilmesemde 10 milyon civarı kar yazar galiba.32 milyonda temmetü geliri vardı.3 aylıkta iyi bir blanco gelebilir.sürekliliği olmasada..Çok hacimli bir hafta gecti.Elle tutulur yüklü hisse takas degişikliği olmadı.Alişan arıkan izliyo galiba uzaktan tahtayı..
kabaca 10m döviz vardı. hatta biraz az. 31 aralık-31 mart 90 kuruş 1 lira fark olsa yaklaşık 9 10 milyon finansaldan geliri olur. aldığı temettü bilançoda yer almaz herhalde. geçen sene 53 aldı ilk dönem karı 20 idi. kağıdın bu hafta hatta geçen hafta sıkı bir hareket yapmasını bekliyordum ama şaşırttı. her zaman ki arsan. bugün 10.61 ve 10.70 i yüksek lotla kapatıp trade yapılmasını engelledi. amacını bilmiyoruz. ayın 9 unda spk onayı gelebilir. öyle olursa 20 sine kadar bölünür. bölündükten sonra 3 hafta içinde de 1ç bilanço gelir. önümüzdeki 1.5 ay kağıdın en hareketsiz haftası bu hafta olur diye düşünüyorum.
Bunlar terse yatirmayi seviyolar.Herkes boluncek gidecek diye bekliyo.Tersini yapip bolundukten sonra goturebilirler.Bizim hayaller uc bes ay daha uzayacak gibi
ocak ayına kadar bedelsiz onayları 2 haftada geliyordu. son zamanlarda 1.5 aya kadar uzuyor. eğer o kadar uzarsa bilanço ve bedelsiz aynı zamanlara denk gelecek, hatta bölünmesi bilançodan da sonra olur.
bedelsiz onayı, tarih kararı, bölünmesi... bu 3 haber kesin olarak gelecek ve ne olacağı net belli. haber arefesinde ya da ertesinde 5 gidip 3 gelme olayları olacaktır ama ama bedelsiz onayı geldi diye hop tavan tavan yüzde 30 40 50 sürmeyeceklerdir tahminimce.
bedelsiz haberi sürprizdi, onda mb başkanı alınmasaydı bence bi 13 üstünü göstereceklerdi. bence çok talihsizlik oldu. tavan işini bırakıp trade ile para kazanmayı seçtiler. çünkü çöküş günü gerçekten arsan ilgi çekti ve tepeden millete mal vermemek olmazdı.
görüntüde çok bi dağıtım yok gibi. ama fonlarda ve ky de de az mal yok. ky ler de artık 10 bin 30 bin 60 bin alıyor tahtadan anlayabildiğim kadarıyla.
arsan gerçekten zor bir hisse, sektörüne ayak uydurmuyor bir türlü, şuanda herşey ama herşey lehine ama yine de gitmiyor kağıt. elimde bir küçüğe göre kendimce yüklü lot var. ben şahsen temmuza kadar 14 civarı görürse veririm. yıl sonuna da 16 17 olursa veririm. ama olmazsa temeline bakarak bundan çıkıp geçeceğim başka daha iyi kağıt yok. ytd
sayın tembeles yazdıklarınıza tamemen katılıyorum.
Özellikle kuçük yatırımcı diye bir şey kalmadı.Haklısınız.Bazı arkadaslar hala ky 1000-3000 lot adamlar sanıyorlar.Bende mesela sadece bu hissede 50 bin lota kadar alım yapıyorum.yada başka tahtalarda.Mahellede çevremdeki komuşarımda alım satım yaptıkları para cogu 500 bin tl den aşagı yok.2 tanıdıgımda sadece arsan 150 bin lot var.Gecen çalıştıgım birr firmaya gittim.Girişte çalışan 7-8 işcinın tamamı borsaya girmiş.100 lira bulsalar yatırıyorlarmış.Bitcoinler borsalar artık toplumun tamamına yakınında biliniyo ve alınıp satılıyor.
Bu kadar talep ve para olunca speklerin borsayı fiayatlamaları ederinin çok üstüne taşımaları normal.Sonucta aynı lot çok fazla var piyasada.
https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...6b4c66300e.jpg
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ufak ufak asagi veriyorlar.Bence sogutma dokme hareketleri. bilgili tum mali boslatmis gozukuyor.garantiden araliktan beri 10 milyon lot civari satis oldu.emeklilik fonlari ve nnf fonunda 4 milyon civari mal var.Alisan abimiz uzaktan izliyo sanirsam.hic bir hareket yok.Dusmaninim dostu dusmanimdir mantigi hakim.Mal bana gelmediyse kimse kazanmasin taktigi.Bu saatten sonra ky yok edemezsiniz.
yazıyı buraya koyayımda.... 2 hafta sonra başlarlar bilanço ne zaman diye sormaya...
Borsa İstanbul'da işlem gören şirketlerin 2020 yılına ait finansal sonuçlarını Kamuyu Aydınlatma Platformu'na(KAP) son gönderme tarihleri belirlendi.
Buna göre, BIST'te işlem gören şirketlerin 2021 yılıilk çeyrek döneme ilişkin konsolide olmayan finansal sonuçlarını son gönderme tarihi daha önce belirlendiği gibi 30 Nisan 2021 olacak.
Şirketlerin aynı döneme ilişkin konsolide finansal sonuçlarını son gönderme tarihi ise 10 Mayıs 2021 olarak belirlendi.
Bankaların konsolide ve konsolide olmayan bilançoları için son tarih 20 Mayıs 2021 olacak.
Bugun yine klasik arsan hareketleri.kaldir sonra indir.Patronlar 2002 yilindan sonra yeminliler galiba bir daha tavana kitlemiyecegiz diye.
bolingerler çok açık. sanırım en az 1 hafta daha 11 ile 10,20 arasında trade edecekler. sonrasına bakacağız artık.
1c ne kadar beklersiniz arkadaslar, tahminleriniz var midir?
400 bin lot malı çıkacak hacim olmuyo tahtada,virmanla değişmiştir rakamlar. daha fazla düşeceğine ihtimal vermiyorum endeks şelale yapmazsa tabiiki... şu sıralar SPK dan bedelsiz onayının gelmesi gerekiyor. sonra gn.kurula sunmak ve sermaye artırım tarihi açıklamak.
400 bin lotu bugünlerde çıkmadı nff, 9.71 tavanı bozulup 9.20 kapamıştı hatırlar mısınız? o gün tepeden 900 bin lot satarak tavanı bozmuştu info.. o gün nff mal boşalttı. sonra 10 üzerinden ufak ufak alımlarla 3 haftada yaklaşık 400 500 bin topladı. infonun işlemleri genelde nff in diye düşünüyorum. bu sıralar yine alıcılı.. nff in elinde 31 mart itibariyle 2.6 2.7 milyon lot var. martta iş yatırım da yaklaşık 500 bin lot almış.