.....O gün bugünmü ytd.
Printable View
Burdan yukarı dönüş fena olmaz ateksciğim,,ama sen bilirsin yine)
SM-A730F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Vay yeşil kapatmışız,,ben bunu yarına işaret olarak aldım ateksciğim ,öptüm
Ateks ne yapıyon? İyimisin? Biraz gaza bassan!! Yol müsait kaptır git bence..)
28,80 üzeri bir hacimli geçişte sağlam ve kalıcı durabilirse ilk hedef 29,40
Haftaya daha hızlı hareketli seanslar izlenebilir...
Haftalık kapanış 28,28 olsun
Ahh bank of America yanlış yöne gidiyon yaw
Kapanışı olumlu görüyorum,,Pazatesiye umutlu bakılabilir..
Bedelsiz potansiyeli
%1717 bütün bedelsizler gitti
Bu essek gitmedi
İyi yolda,,benim için mucize gerçekleşiyor diyebilirim..SM-A730F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sanki havayolu şirketi..en önden düşüyor..
Ateksciğim hiç olmadığı kadar sağlam duruyor,,gözlerimi dolduruyor..
....Anlaşılan spek çok kişiyi döktü böyle olunca yol uzun oluyor durmak yok yola devam :)ytd.
Bizden bayağı dökmüş olabilirler .. kolay değil , kaç yıldır büyük bir sabır ile taşıyan arkadaşlar eğer bu dönemde verdilerse bir nebze olsun mutlu olmuşlardır umarım...En azından 10—15 tl fiyat aralığında bizden kanırta kanırta mal çalmaya çalışanlar hüsrana uğramıştır inşallah...Kimse bu fiyatları görüp de çok gitti demesin bu arada..çünkü her zaman söylemişimdir ; bir kasa bir masa şirketlerinden tutun da iflasın eşiğindeki veya bilançosu berbat olan onlarca şirket hissesi defter değerinin en az 5 katı işlem görürken Akın Tekstil in hala hak ettiği fiyatta olmadığını düşünüyorum..bu benim naçizane görüşüm..bakalım önümüzdeki günler ne gösterecek..kesinlikle ytd
Kağıt tavan oldu kimse yok .
Bayağı dökülen olmuş.
Şöyle bir bedelsiz .bir arsa haberi
Yakışır.
Ytd
Cendere erken çıktın kağıttan,,bak nerelere geldi,,inşallah almışsındır daha sonra
Dökülenlerden biri de benim en sonunu da sattım... Fakat güveniyorum bu hisseye aşağı salarsa burdayım
YAL-L21 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Benim merak ettiğim ismini de tam anımsayamadım ama Sn. Value the sanırım...15 yıldan fazladır ateksin en eski en düşük maliyetli ortağımız..Siz sattınız mı acaba...
Sert bir 35 kırılımı acaba hissede yeni bir trend yeni bir yol haritası açar mı bu hafta ki kapanış çok önemli görünüyor...
36,80 den sonra hisse deki baskılama ve enerji boşalmasıyla birlikte az yükle tren daha hızlı yükselişler getirebilir...
İşte bu noktada şirketten gelecek bir güzel haber veya haberler “ ki nerde o şirket nerde o patronlar” vs vs yazarken gülüyorum...Ateks lan bu değil 6 milyar dolar 16 milyar dolar lık altın çıksa çırpıcı dan veya çerkezköy deki fabrikadan...Kap a bildirmez bunlar😊
Aklıma köyden indim şehre filmi geldi,,her taraflarından altın dökülüyor yine de gizlemeye çalışıyorlardı)) bizim ateks te o hesap..
Eskilerin çoğu verdi galiba ,ben az çok tutuyorum,,bu arada sizin 1 ateks= 5usd hedefine fazla bir yolu kalmadı,oraları da görür inşallah..
Yıllardır geçemediği,benim de sürekli dilime doladığım defter değerini geçtiğinden beri ateks farklı bir görüntüde ..5 sene değil 1 sene önce almış olmayı isterdim ama hayırlısı buymuş demekki,,
Sevgili patronlarımız ne yapıp ettiler sıfır haberde tuttular hisseyi,buna rağmen yeni zirvelere uçtu hisse...
Ulan ateks sonunda herkesi
Döktün bir kaç kişi baş başa kaldık.
Ne adamlar harcadın.
Yarin 34,80 e cizgi ceksek haftalik kapanisi da 34 uzeri yapabilirse hafta sonu reklamlar da ilk 10 a gireriz sonra ver elini 40 tl yillik kapanis...bu yil bize yeter...her seyden once saglik...
Eyyy America ve Osmanli tozunu attirin su hisseninde millet sizi konussun.
Oldukca hareketli bir guzel Cuma gununu de geride biraktik...haftaya Cuma arifesi yarim gün seans ve biz 40 lı rakamlardan bir Ateks izliyor neden olmayalım...
Bu Ateks artık bir başka..
3,5 günde %25 çok mu uçtum ne😊
https://i.hizliresim.com/yCkxVK.png
dolar bazlı
bu arada.....
zamanında hedef fiyatıma sallayan arkadaşlara ...
türkerler de 120 derken sitem eden arkadaşlara....
silver ve sönmez derken laf edip şikayet eden arkadaşlara ve forumda yasak yememi sağlayan ve yazdıklarımı sildirten arkadaşa....
takdimimdir...
hatırlatmayacağım demiştim..
buda benim kusurum olsun...
ekim dalgası gibi,,, bir kez daha mı dedirtiyor.
tahtacısı güzel,,,
25 leri görsek neler yaparız diyenlerimiz vardı. kagıt 30 üzerinde kimisine hayal gibi,,,
16 lardayken 7 leri görsen bana birşey yapamazsın ateks derdim. pandemide 7 lere cekip yukarı yöneldi.
hastaneci pastaneci kayboldu kagıt yürüdü.
tahtacısı güzele benziyor... X kagıtlarıda öneren,,,sessiz sedasız,,,
böylesi iyi,,,
Mızrak çuvala sığmıyor ateksin yatırımcısı sabırlı olmalı sabrın sonu selamet olacak 40 üzerinde haberler gelmesini bekleyiyoru
Bu arada İmkb nda yabancı pay olarak Katar birinci ülke olmuş..
eski dost hatek...
Hoşgeldiniz, epeydir yoktunuz,inşallah afiyettesinizdir,, Bizim ateks bulutların üstünde şu ara,devamı konusunda birşey öngörülebilir mi sizce?
Buralarda yazan olmadığına göre ufak yatırımcı kalmadı patron malı toplamak için en az beş aracı kurumdan işlem yapıyor istenen rakama ulaşırlarsa her şey güzel olur
Ben artık yorum yazmıyorum bu atekse...
zamanında dediğimizi dedik...
Dedikçe de yanlış anlaşılıyoruz..
Yanlış yazdığımızdan değil...
Yanlış anlaşıldığımızdan..
Birşeyler söylüyoruz...
Çıkıyorda...ama bazıları şikayet ediyor...
Forum daki moderatör de yasak getiriyor...hemde araştırmadan.
Öyle komik nedenle ki...
Zamanın da yaklaşık bir sene önce forum idarecilerine de yazı yazıp..
Forumun amacından saptığını..
Geçmiş yazılarımla ve üyeliğimin silinmesini istemiştim...
Onlarda böyle bir uygulamamızın olmadığını bunu yapmayacaklarını cevap olarak bana mesaj attılar.
Ama yasak koymaya gelince...
Anlayacağın fastsoul ...
Artık yanlızca kendi yorumlarımı ve grafiklerimi yazıp kendi fikirlerimi beyan edeceğim..
Kimseyle sidik yarışına da girmeye niyetim yok artık...
Yıllardır hisse netteyim...niyetimi anlayamamışlar..yada ben anlatamamışım...anladım ki gerekte yok...
Bugün günlerden İstanbul 34,34 üzerinde kal Patron tahtacı...akşama sana ekmek arası balık...
Yıl sonu kapanışı 40 kere Maşallah demek için bugün en az 34,34 unutma😊
Hadi 2020 yi en azından 35 üzeri kapat ta aşkımız bitmesin😊
2020 yi tavanla taçlandır bari ateksciğim ,,o kadar iş yaptın bugün mü zor yani..göreyim
Ben şahsen memnunum yorumlarınızdan,,tarzınız kimi zamanında kimilerine sert gelmiş olabilir,,bunlar oluyor , ben arsa haberi derken siz bırakın bunları diyordunuz..ne yaptı etti habersiz sessiz sedasız 30 lara geldik,,
ben hala haber bekliyorum bu arada))SM-A730F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.