Ben idmandan şikayetçi olacakları tahmin etmiştim ))))
SM-N910C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
Ben idmandan şikayetçi olacakları tahmin etmiştim ))))
Mert gunok unda kaleciligi tuttu...
Volkanın çig yediklerinden )))
Slimani takımı bitirdi bugün...
Yok başka golcü olan bu (((
Mucize beklentim yok...
Herkesi yeneriz iddiamda...
Bu sene zaten gitti gibi, günü kurtarma çabalariyla önümuzdeki yıllarımız gitmesin...
Muhalefete zaten yaranılmaz bu saatten sonra...
Kimi yensen yok bu takım zayıftı, yok adamları eksikti, yok yorgunlardı, kötu gunündeydi şeklinde öteceklerdir ))))
Hayaller Paris yaşantın Somali ...
Öngörülü seer .. Andersenden hikayeler anlatmaya devam et sen .. VAR Sistemi 3dk arızalanmasa adamların attığı gol net gol .. Suan yenilmiştik VAR arızalandı kurtulduk yenilmekten .. Saldık çayıra şeklinde bir oyun kimin ne yaptığı belli değil .. UEFA kadrosuna almadığın Soldado’yu kurtarsın diye ligse oyuna alan hocadan hoca mi olur ?
Neyse ama geçen yıla göre iyi oynuyoruz öngörülü seer öyle diyor ve bugün 1 sıra yukseldik caykur Rize’yi geçtik 15. Olduk , Galatasaray’la puan farkını düne göre 1 puan indirdik 10 düşürdük ..
Bu klup, futbol bransi, her sene geri gitmeyi nasil basariyor aklim almiyor. En buyuk musebbib azizin yonetimiydi bugune kadar onu anladik ta.... Aylardir hazirlaniyoruz diyen Ali Koc un ekibinin comolli, cocu ve oyuncu tercihleriskandal otesi. (basta reyese ve frey denen kazmalar, golcu diye alinan guiza cakmasi slimani, topla kavga eden ayew) cok erken ucbin seyircilere inicez malesef.
Gondermekte gec kaldiklari Cocu yu bari milli mac arasi once gonderip adam gibi birini getirseler de s.luk umudu olmasa da yukselen ve avrupa ve Tr kupasi icin umit veren bir takim izlesek.
Ulan duran toplarda bile zerre etki yaratamiyoruz frikik desek kaleyi tutturan adam yok bu cocu ne calistiriyor bu oyunculara? Koordinasyon ve uyum da sifir!!
Arkadaş ben haftalar önce söyledim ama siz anlamak istemiyorsunuz....
Aziz 2 katrilyon itelemiş, UEFA tepende, futbolcu satmadan futbolcu alamaz durumdasın...
2 futbolcu sattın, 8 futbolcu aldın...satılan 2 futbolcunun parasıyla ronaldoyumu getirecektin ?
Boşa eleştiri yapmayın....Ali Koçun elinde enkaz var...dağlar kadar borç, eskiden kalma 35 yaşında topçular...Buna rağmen gitti hoca buldu, futbolcu buldu, 50 milyon euroda para verdi...2 katrilyonu sokan Aziz ne yaptı, elini kolunu sallayarak gitti...
Andersen den masalı dinleyen sizdiniz, aziz anlattı siz yediniz...
Kısaca anlatayımda uzun yazınca zorlanıyorsunuz.....Enkaz büyük, eldeki imkanlarla bu kadar oyuncu alınabiliyor, daha yetmiyor birde takımda ikilik yapan yavşamış kaşarlarla uğraşıyorsun....
BİZ BU ENKAZI KALDIRACAĞIZ....ER YADA GEÇ...
Cocunun aşığı değilim bunuda daha önce yazdım...Getirebiliyorsa José Mourinho yu getirsin eyvallah....
Ama Cocu yu gönderip Aykut gibi Ersun gibi hocaları getirmek hata, Ersunun trabzondan nasıl kaçtığını herkes gördü, aykutu zaten biliyoruz...bize dünya çapında, geçmişi şampiyonluklarla dolu hoca lazım, dikkat şampiyonlukla demiyorum, şampiyonluklarla ))))
Sizlerin hayali belli...
Başkan aziz, hoca aykut, kaleci volkan, libero topal, sol açık atıf.....Su için rahatlayın
Tartışmalı pozisyonu gelince....
Ağır çekimde Topun ayaktan çıktığı kareyi yakalamadım...sadece 2 kare var ilkinde top ayakta çıkmış değil, ikinci karede top ayaktan 1 metre çıkmış....
Bien de bakarlar ama bariz ofsayt değil denecek bir pozisyon değil...
Yine inceledim kesin sonuç şu...Bien algıyı iyi yapıyor, görüntüyü ofsayt diye durdurdugu an adam topa bile vurmamış, iyi seyredin
Geçen yıl 2. Olan takımın bizim bilmediğimiz petrol kuyuları mi vardı ? Borçsa ozamanda vardı , artık boş savunma muhabbetlerini bırak seer . Sen 1 bu takım iyi olsun diyorsan ben en az 5 iyi olsun istiyorum . Ama Aziz başkana laf ederek Yok ona buna laf ederek ucuz popülist seyler yapıp ortada olan ciddi basasirizligi Yok sayamazsin.. Haaa sen suan bu berbat oyundan ve ligi daha 8. Haftada bırakmamızın sebebini sadece Aziz yıldırım ve Aykut hoca görüyorsan senin niyetin farklı demektir .. Boş muhabbete gerek Yok takım geçen yıla göre dahada kötü açık ve net , bu hocaylada olmaz .. Bu hoca üst üst 3 maç kazansın sonraki macta kaybettiği an gene ciddi tepki gelir , kredisi bitti hocanın .. Sadece ligde 8 hafta geçmiş hala 11 i yok adamın her hafta farklı cikiyor .. Bugün dua etsin VAR Sistemi arızalandı yoksa yenilmiştik ve kıyamet kopmuştu .. Bunlar gerçekler ama sen sadece işi Aziz Başkana bağlarsan bu komik ve saçma olur ..
arkadaş 2. olmak bana başarı değil...
Yıllarca 2. oldukta ne oldu ? Şampiyonlar liginemi gittin ? uefa kupasımı aldın ?
Bir işe yaramadıktan sonra ha 2. olmuşun ha 5. farkeden ne ?
Kadıköyde kupayı cicona kaltırtıyorsan batsın öyle 2. olmak...
Paran varsa gönder cocu yu, paran yok aykutla ersunla idare ederim diyorsan gönderme kardeşim, adamlar iyi hoca olsa evde oturup maç seyretmezler !!!
Rıdvan Dilmen, Phillip Cocu'nun Sivasspor maçında takımın başında olmayabileceğini söyledi.
Ridvan gelsin [emoji38]
Fenerbahçe Teknik Direktörü Phillip Cocu, Hollanda basınına Fenerbahçe kariyerini değerlendirdi. Yeni oyuncuların Süper Lig'i tanıması gerektiğini söyleyen Cocu "Bu da biraz zaman alacak" dedi
Comolli ve Ali Koç'la her gün konuştuklarını belirten Cocu, "Fenerbahçe Türkiye'de kültürel bir değişime gitmek isteyen ilk kulüp. Başkanımızın uzun vadeli bir vizyonu var" diye konuştu.
Takımın içinde bulunduğu durumun hayal kırıklığı olduğunun altını çizen Cocu, "Yapılan eleştirileri anlıyorum. Böyle dönemlerde taraftarların eleştirileri olabiliyor" dedi.
Ali Koç yarın açıklama yapacak
Fenerbahçe Başkanı Ali, yarın saat 14.00'te FBTV'de gündeme dair açıklamalar yapacak.
Ahmet Çakar bombayı patlattı
Spor yorumcusu Ahmet Çakar, "Almanya'dan çok güvendiğim birinden geldi. Tayfun Korkut'un yüzde 99 Fenerbahçe'nin hocası olacağını öğrendim." dedi. Ahmet Çakar, "Bu boş sallama bir haber değildir. Almanya'dan çok güvendiğim birinden geldi. Tayfun Korkut'un yüzde 99 Fenerbahçe'nin hocası olacağını öğrendim. Tayfun hoca da istiyor ancak bazı İspanyol kulüplerin de istediği söyleniyor." dedi.
Bir başka habere göre ise Phillip Cocu’nun kredisi tükenme noktasına gelirken sarı-lacivertlilerde adaylar arasında en çok Arsene Wenger ismi öne çıkıyor. 68 yaşındaki çalıştırıcı, Arsenal’den ayrıldığı Mayıs 2018’de yaptığı açıklamada, “Futboldan emekli olmuyorum, bırakma gibi bir düşüncem yok. Sadece bir süre dinleneceğim. Dışarıdan bir gözlemci olarak bakacağım" demişti.
60. dakika
Fenerbahçe'nin Hollandalı Teknik Direktörü Phillip Cocu, Süper Lig'de ve Avrupa'da oyuncu değişikliği için genelde 60. dakikayı bekliyor.
Fenerbahçe Teknik Direktörü Phillip Cocu, sarı-lacivertli ekibin başında çıktığı 12 müsabakanın 9'unda 60. dakikadan sonra oyuncu değişikliği yaptı. 47 yaşındaki çalıştırıcı, sadece Beşiktaş karşısında 56. dakikada Mehmet Topal-Eljif Elmas, Rizespor maçında 46. dakikada Aatif-Frey ve Başakşehir müsabakasında da 59. dakikada Frey-Benzia değişikliklerini yaptı. Cocu bu maçlar dışında hiçbir şekilde 60. dakikadan önce oyuna müdahale etmedi.
https://i.hizliresim.com/0zdpq9.png
Başkan Ali koç konuştu...
Hersey net, en buyuk sorun bazılarına masal gelsede dağ gibi bırakılan borç...
İkinci büyük sorun takım içindeki Aziz tayfası, adam taraftarı efsunladıgı gibi bazı futbolcularıda efsunlamış...
Zor olacak, elbette yılların enkazı kolay kalkmayacak....
Biz aylardır ne yazdıksa hepsi çıktı....
Bu enkaz kalkacak arkadaş, kalkaaacaaaakkkk....
Aziz severler,aykut severler,volkan severler elbette kalkan enkaza habire toprak atacak, zamanla onlarda havasını alacak......
Ah Aziz ah.....
Zamanında Ardayı yurtdışından Fenere getirebilmek için ne uğraşmıştı....
Tabi ki de ozaman seer şiddetle karşı çıkmış ve ardanın 5 para etmez bir futbolcu olduğunu yazmıştı.....
Futbol bilgimiz zayıf ya ondan oluyor ))))))
Volkan demirel....dileme özür felan, dik dur, haksizlik yapıldı sana sakın özür dileme , sert çık biraz...
Ali koc cocu da israr ettikce kendini de bitirecek. Gol bile atamayan takim yaratmayi nasil basardiniz taraftara hesap verin! Ilk 45 dk rezalet futbolun ikinvi yaridaki orta sahasiz kor dovusun aciklamasi nedir?son on yilin en kotu Fenerbahcesi!
Soldadoyu bu takıma getirenide..
Frey i bu takıma getirenide....
Ahhh ahhh....
Aziz olsaydi aykut olsaydı şimdi liderdik....
Düşünsenize kalede volkan, sol açık atıf, liberoda topal, forvette soldado, ortada alper...
Roman, şener, h.ali daha bunları saymıyorum bile....
Gizunüzü açın, bu mali tabloyla yapacaginız transferler anca bu kadar olur, ben yazalı en az 2 ay oldu bu takımın düzelmesi en az 1 sene, dikkat en az diyorum...
Son 10 yılın kazıgıni çıkarmak kolay değil, bos hayallerle yaşamayın...
Benim için 2. Olmakla 15. Olmak arasımda çok bir fark yok o yüzden vız gelip trıs gidiyor maçlar...
Seer insan biraz utanır ya .. Su son attığın mesajı bir Fenerbahçeli söyleyemez .. Hergecen gün daha büyük sacmaliyorsun .. 15. Sıradasın bugün 16’ya da düşebilirsin kalkmışsın ne zırvalıyorsun .. 9 maç 9 puan 6 gol atmışsın , ligin en az gol atan takımından birisinin ve 15. Sıradasın hala çıkıp kazık kolay çıkmaz derdindesin ? Saçmalığında bir sınırı var sen bu konuda Nirvana’ya ulaşmışsın bundan sonra iflah olmazsın ..
Ayni mali tablo geçen yılda vardı ve ligi 2. Bitirdin , hemde o beğenmediğin oyuncularla .. Haftalardır yırtınıyorsun Volkan , TOPAL , Aatif, Aziz , Aykut diye onlar Yok gene hal rezalet . Sakin 2. Olmakla 15. Olmak bir deme küçük düşürme kendini.. Ayni mali tablo ama aradaki farka bak . Geçen yıl Valbuena 11 oynatılmıyor diye ortalığı yıktın dün 3 değişiklik yapıldı valbuena’nin adı bile Yok ama sen çıkmışsın hala kazık diyorsun .. Tarihimizde boyle kötü başlangıç yapmamışız yok mali durun diyorsun . Bu takım Rize’den 3 yiyecek takım mi ? 15. Sırada olacak takım mi ? Cocu’nun rezil futbolunun sebebidir . Alı Başkan en kötü sezon bası başlangıcıyla tarihe geçti .. İsmail ile Hasan Ali ayni anda 11’de .. İsmail’e 11 i sen yap desen İsmail kendini 11 e almazdı .. 9. Hafta hala kadro belirsiz çıkmışsın kazık kolay degil diyorsun .. Kazigi suan yiyorsun haberin Yok senin .
Haydi şimdi anlat Volkan söyle Aziz boyle Aykut söyle diye ..
Rizemi dedin ? 3 mü yedik ?
Sn medwig o çok övdügün takım uefa ligine bile çıkamadı...
3 gole takıldıysan gecen yıl bolu dan 6 yedin !!!!
İkinci olmuşuzmuşuz ))))
Türkiye liginde 2. Olmak hakikaten büyük başarı....
4 maç yap 4 ündede yenil kime ? Akhisar gibi kümeye oynayan takıma....
Başarın tesadüf olmamalı....
Siz hâlâ nasil bir felkatten dindügümüzün farkinda değilsiniz....
Nasil bir son dan kurtulduğumuzun bilincinde değilsiniz....
Azizizin nasil bir enkaz bıraktıgını göremiyorsunuz....
Aslinda biliyorsunuz da bilmezden geliyorsunuz çünkü yillarca o adamları savundunuz, simdi haksız olduğunuzu gormek kabullenmek işinize gelmiyor....
Ali koç başkanlıgı bırakırken sahadan kaçmazsa aldıgı Fenerle devrettigi Feneri size izah eder o zaman anlarsınız farkı....
Yada anlamazdan gelirsiniz yine.
Valbuena ve Soldado gerçekleri!
Fenerbahçe'de Mathieu Valbuena'nın 25, Roberto Soldado'nun ise 20 maça çıkması halinde sezon sonu bitecek olan sözleşmeleri otomatik olarak 1 yıl daha uzayacak. Fenerbahçe yönetimi de iki oyuncu konusunda bu nedenle tedbirli davranıyor.
Fenerbahçe'de Sivasspor maçına kadar Soldado, ligin ilk maçlarından sonra ise Valbuena'nın neden oynatılmadığı kamuoyunun cevabını en çok merak ettiği soruydu. Slimani'nin sakatlığında Roberto Soldado'ya ilk 11'de şans verilirken, Mathieu Valbuena 0-0 giden mücadelede ısınmaya dahi gönderilmedi. İki oyuncunun az oynatılmasındaki ana sebebin sözleşmelerindeki maddeler olduğu ortaya çıktı.
YILLIK MALİYETLERİ HAYLİ YÜKSEK
Her iki oyuncunun da sözleşmeleri sezon sonu bitiyor. Ama iki oyuncunun sözleşmelerindeki 1 yıllık opsiyon Fenerbahçe futbol yönetimini tedbirli davranmaya itiyor. Soldado, bu sezon 20 maç oynarsa sözleşmesi otomatikman 1 yıl uzuyor. Valbuena ise 25 maçta forma giyerse aynı şekilde 1 yıl lık sözleşmeye daha sahip oluyor. Soldado sözleşmesindeki ekstralarla yılda yaklaşık 4 milyon Euro kazanıyor. Valbuena'da bu ücret; yıllık 3.5 milyon Euro civarında...
Ligde 5, Şampiyonlar Ligi ön elemesinde 2, toplamda 7 maça çıkan ve Avrupa Ligi kadrosunda bulunmayan İspanyol golcü, 13 resmi karşılaşma sonrası 1 yıllık sözleşmeye hak kazanacak.
Bu sezon 3 lig, 2 Şampiyonlar Ligi ön eleme ve 1 Avrupa Ligi olmak üzere 6 maça çıktı. Fransız oyuncu, sezon sonuna kadar 19 resmi maça daha çıkarsa sözleşmesi bir yıl uzuyor.
Fenerbahçe’nin efsane kalecilerinden Rüştü Reçber’in oğlu Mehmet Burak Reçber, Galatasaray altyapısından Fenerbahçe'ye transfer oldu. Sosyal medya hesabından Fenerbahçeli olduğunu belirten Burak, Fenerbahçe'nin ve Milli Takımın efsane kalecisi Rüştü Reçber'in oğlu olan 12 yaşındaki Burak Reçber, yaptığı paylaşımın ardından Galatasaraylı taraftarlar sert eleştirilere maruz kalmıştı. Yaşanan gelişmelerin ardından Galatasaray’ın Twitter’daki akademi hesabından konuyla ilgili bir açıklama yapıldı ve taraftarları hoşgörüye davet edilmişti
Karsdorp iddiası
Roma'da forma şansı bulamayan sağ bek Rick Karsdorp takımdan ayrılabilir. Karsdorp'un eski takımı Feyenoord'da dönebileceği ya da Fenerbahçe'ye kiralanabileceği yazıldı. İtalya Serie A takımlarından Roma'da forma şanı bulamayan Hollandalı sağ bek Rick Karsdorp'un adı Fenerbahçe ile anıldı. CalcioMercato'nun haberine göre 23 yaşındaki oyuncu, Roma'da yeteri kadar oynayamaması nedeniyle ayrılmak istiyor.
Salih'ten ilk maçında gol
Fenerbahçe'nin geçtiğimiz yaz Empoli'ye 1 yıllığına kiraladığı Salih Uçan, yeni takımındaki ilk golünü Serie A'nın 9. haftasında Frosinone ağlarına gönderdi.
Ozan Tufan transferinin perde arkası
Beşiktaş'ın Fenerbahçe'den yaz transfer döneminde Ozan Tufan ile üç sağ bek; Isla, Şener ve Dirar’dan birini istediği ortaya çıktı. Beşiktaş ezeli rakibine bu iki ismin karşılığında ise Tolgay Arslan’ı önerdi ancak bu teklifi sarı-lacivertli yönetim kabul etmedi.