İşlem hacmi çok daraldı. Hisse satan azalmış. Çok zor alım yaptım. İyiye işaret gibi görünüyor. Hadi hayırlısı dostlar
Printable View
İşlem hacmi çok daraldı. Hisse satan azalmış. Çok zor alım yaptım. İyiye işaret gibi görünüyor. Hadi hayırlısı dostlar
Alışlar bı hayli güçlendi gibi görünüyor,26 ya geldi,hareket sert oldu,asla tavsiye değildir.
150 bin gecilince ALGYO da bastı gaza,asla tavsiye değildir.
Selamlar arkadaşlar bu hisseyi almayı düşünüyorum uzun vade ne dersiniz temettü ve bedelsiz potansiyeli nedir
İkimizmi kaldık Sn Human
Bugün bi hareket bekliyorum,izliyorum,asla tavsiye değildir.
Ben de varım..
Sabah 27 den satan yine aşağıdan aldı,yarın yine 27 kere gidebilir sanıyorum,al,sat fena değil,asla tavsiye değildir.
Bende hep burdayım.[emoji23][emoji23][emoji23]
Mi A2 Lite cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Demek ki gizliden izleyen fazla
çalı arkasında,beklemekteyiz...elimizde ne kadar varsa,hepsini biliyor şeytanlar..avcı,nın bir planı varsa
tilki,nin ...
Günler,aylar,yıllar geçsede değişen birşey yok maalesef
Ben iki gündür alimdayim. 26,08-26,22 arası
Asla ytd.
SM-A505F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Adamlar kâğıdı niye kaldırsın asansör formasyonuna devam yukardan döşe alttan topla günlük lot başı 50 krş kar bulmuşlar böyle değneksiz köy at koşturuyorlar kafamdaki rakama gelsinde kurtulsam bu gayrimeşru senetten
Maniplasyon adına tahtada zararına işlem yapıyorlar kedi gibi endeksin düşmesini bekliyorlar gözleri 3 kuruşluk ky 'nin hisselerinde
ALGYO 16.800 fiyatta bulunduğunda beğendiğim bir hisse 22.600 fiyata gelmişti. Şimdi diğer hisse 68.800 olmuş. Geçen süre iki ay gibi kısa bir sürede. Hisseyi baskılayan al gülüm ver gülüm yapan patrondan başkası asla olamaz. Hissede küçük yatırımcı da pek kalmadı. Neden hala bu tavırlar anlamak güç.
Haftaya iyi bir başlangıç yaparsa makus talihimizi yenebiliriz. Güzel haberler göndermesini ümit ediyorum.
Bilançoya az bir zaman kaldı bu hafta hareketli olabilir.
Birde Alkentde 63 villanın satışı ve teslimi yapılmıştı acaba burdan gelen paranın ne kadarı geçmiş bilançolara yansıdı burdan gelen miktar para çok yüksek zira en düşük villanın tanesi 5 milyondan 30 milyona kadar çıkıyor.
Genelde bu satışlar 12 aylık bilançolara yansıtılıyor şayet bu para hesaba geçerse bilanço muhteşem gelir.
Birde Algyo diğer iki grup şirketine göre hem f/k hemde pd/dd olarak çok gerilerde kaldı benim kanaatim Algyo 2007’den günümüze kadar gelen sıkışmasını birikmiş enerji birikimini artık atacaktır.
Bundan sonra orta vade pozisyon alanlar sabırlı olanlar güzel ekmek yer diye düşünüyorum.
Y.t.d.
[emoji28][emoji3][emoji6]SM-A505F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Kisa sürede 14-15 lerden 27 lere geldi,bence 22,70 leri görmeden yeni bir zirve olmaz,bakalım görelim,asla tavsiye değildir.
22.70 nereden çıktı? Kim uyduruyor bunu?
https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...72a80ffe03.jpg
https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...8e3feb948c.jpg
Sent from my iPhone using Tapatalk
Değerli dostlarım; anlamadıkları durum şudur. Satan küçük yatırımcılar zaten satıp gitmiş. Geride kalanların satmayacakları anlaşılmıştır. Bu durumda doğru hareket hisseye derinlik kazandırarak gerçek fiyatlara çıkarmaktır. Zaten bu süreç içersinde satan yine satacaktır.
Aynen sayın livehuman. Biz dükkan sahibiyiz. Satan satıp gitti zaten, biz bize kaldık. Biz büyük hikayelerin uzun vade yatirimini yaptık. Bizim durmamız spege zarar değil fayda sağlar. Hisse ederine geldimi piyasa müşterisini yaratır.Mi A2 Lite cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Burdayız paydaşlar. Biryere gittiğimiz yok. Bol kazançlar...
Alcar pd/dd 12. F/k 105
Alarko pd/dd 2.54 f/k 14,91
Algyo pd/dd 0.98 F/k 3,17
Ne bu Algyo üvey evlat mı ?
Arada bu kadar uçurum olması eşyanın tabiatına uygun degil..
Tek açıklaması var milletin elindeki malını bıktırarak almak istiyorlar.30,40 üstüne atması lazım en kötü ihtimal.
Kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir.